Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
78
Favori
1.507.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: v2han

    Merhaba,

    ........................mutfak çok küçük olduğu için buzdolabı salonda yaşıyor maalesef :)



    öğrenciyken bende salonu dolapla paylaşıyordum
  • Samsung markasında fiyat çok farketmeyebilir belki ama başka markaları düşünürseniz mutlaka Eminönü Altınhandaki spotçulara da bir sorun peşin alacaksanız eğer.

    quote:

    Orjinalden alıntı: v2han

    Merhaba,

    Erkek arkadaşımın 10 küsur senedir kullandığı Arçelik buzdolabı iflasın eşiğine geldiği için buzdolabını yenilemeyi düşünüyoruz. Kirada oturuyor ve mutfak çok küçük olduğu için buzdolabı salonda yaşıyor maalesef :) Bu sebeple de mümkün olduğunca sessiz bir buzdolabı arıyoruz. Oturduğu bina ve dolayısıyla sigortalar da eski olduğundan elektrik tüketimi arttığı anda sigorta atıyor. Bu yüzden A sınıfının altında bir dolap düşünmüyoruz. Fiyatı düşük tutabilmek için beyaz buzdolabı tercih ediyoruz. Çok büyük bir dolaba ihtiyacımız yok ama salondaki köşede yer sıkıntısı olmadığından geniş ya da dar olmalı gibi bir tercihimiz de yok. Evlendikten sonra da kullanabileceğimiz, evladiyelik bir ürün olmasını istiyoruz.

    Mümkünse 1000-1250 TL aralığında bir dolap almayı düşünüyoruz. Max 1500'e kadar çıkabiliriz. Erkek arkadaşım eski tecrübelerinden dolayı kesinlikle Arçelik almak istemiyor. Hatta yerli herhangi bir buzdolabına taraftar değil.

    Candoğan Bey'in önceki tavsiyelerini göz önünde bulundurarak Samsung üzerinde yoğunlaşıyoruz fakat henüz modeline karar veremedik. 41-45-53-58 modellerinden hangisinin bize daha uygun olduğunu düşünürsünüz? Ya da Samsung yerine tavsiye edebileceğiniz başka bir marka/model var mı?

    Darty/Mediamarkt gibi yerlerin fiyatları oldukça uygun görünüyor, Eminönü'nde daha uygun fiyat aramamızın faydası olur mu sizce?

    Şimdiden teşekkürler






  • Merabalar sn. candoğan TV ile ilgili bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. HD yayın seyretmek için neler gerekir biraz araştırdım ama emin değilim Full HD TV + HD Receiver yeterlimi yoksa ekstra bişiler daha lazım mı?
    Karar veremedim bir tv için daha doğrusu HD yayın için 2,000-2,500 TL bütçe ayırmak mantıklımı acaba yoksa 72 cm CRT bildiğimiz kasalı bir TV almakmı daha iyi olur? 1,5 ay sonra evleneceğim inşallah. Bir de 100 HZ TV'ler ile gerçekten 100 HZ yayın alınabiliyormu? Ben Türkiyede verilen yayının 50 HZ olduğunu dünyada sadece amerika ve japonyanın daha üst seviyede yayın imkanı sağladğını duymuştum. Beyaz eşya seçerken tavsiyelerinizle tercih yapmıştım acaba burada güzel tavsiyeler verebilir misiniz? Mesela şu ürün işe yararmı 100 HZ miş. Şimdiden tşk ederim saolun. İyi günler.
    http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8953371100.htm?&productCode=8953371100




  • spot beni korkutuyo nasıl güvenerek alabılırız defolu yada buna benzer bır urun satmasınlar
  • Arkdaslar 2-3 gün sonra beyaz eşya ürünleri alıcam son aşamaya gelmişken buzdolabı yerim musait olmadıgından SHARP SJ T69 ürününden vazegecmek mecburiyetinde kaldım istemeye istemeye...seçim yaptım diger ürünler için..tümü siemens ve buzdolabıda siemens olursa set olmus olucak ama olmazsada baska markayada acıgım.

    BUZDOLABI: ? Genişlik 80 cm yükseklik 1.89 cm. bu ölçülere uyabilecek paslanmaz çelik parmak izi bırakmayan 430lt den fazla dolap önerilerinizi bekliyorum...SHARP SJ T69 ürünü için altınhandan 1550tl fiyat almıstım.gene bu civarda fiyat alabilecegim bi ürün olursa sevinirim..

    ÇAMAŞIR MAKİNESİ: Siemens WM10E462TR (900 TL)

    BULAŞIK MAKİNESİ: Siemens SE24E832TR Bulaşık (900TL)

    ANKESTRE SET (FIRIN+SET ÜSTÜ+ASPİRATOR): Siemens (Model bilmiyorum) (1050 tl)

    Özellikle candogan bey yardımcı olursa sevinirim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyaegr -- 12 Mart 2009; 20:23:33 >




  • Herkese selamlar. Eşya alan bütün arkadaşlara hayırlı olsun. İyi günlerde kullanalım.

    Ben de Bosch dan buzdolabı ve bulaşık makinanası aldım.
    Modeller:

    Bosch
    Buzdolabı KGN57A60NE
    Bulaşık Makinası SGS55M85TR

    Kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini söylerse sevinirim. Eşyalar geldi kısmet ise bir kaç ay sonra kuracağım.

    Herkese selamlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hakanoztuna06

    Merabalar sn. candoğan TV ile ilgili bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. HD yayın seyretmek için neler gerekir biraz araştırdım ama emin değilim Full HD TV + HD Receiver yeterlimi yoksa ekstra bişiler daha lazım mı?
    Karar veremedim bir tv için daha doğrusu HD yayın için 2,000-2,500 TL bütçe ayırmak mantıklımı acaba yoksa 72 cm CRT bildiğimiz kasalı bir TV almakmı daha iyi olur? 1,5 ay sonra evleneceğim inşallah. Bir de 100 HZ TV'ler ile gerçekten 100 HZ yayın alınabiliyormu? Ben Türkiyede verilen yayının 50 HZ olduğunu dünyada sadece amerika ve japonyanın daha üst seviyede yayın imkanı sağladğını duymuştum. Beyaz eşya seçerken tavsiyelerinizle tercih yapmıştım acaba burada güzel tavsiyeler verebilir misiniz? Mesela şu ürün işe yararmı 100 HZ miş. Şimdiden tşk ederim saolun. İyi günler.
    http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8953371100.htm?&productCode=8953371100



    yayını uydu üzerinden izleyecekseniz 50hz 100hz 200hz arasında bi fark olmadığını göreceksiniz (var diyenler olabilir onlarıda üzmemek için fark edilemiyecek kadar fark var diyeyim)...

    hd yayınları izleyebilmek için full hd tv ve hd alıcı yeterli (hd dsmart uydu alıcısını tavsiye ederim, tabi hd yayınları içinde abone olmanız gerekir, olduktan sonra hdkanal d deki bazı diziler ve canlı yayınları bir iki belgesel kanalı ve bazı maçları hd kalitesinde izleyebilirsin)...

    bana sorarsan gerek varmı yok, al 500 - 600 liraya televizyon ucuz bi receiver keyifli keyifli izle. ama full hd tv alacam diyorsan hd dsmartı da al derim...




  • CANDOĞAN bey teşekkürler bizi aydınlatma işini yılmadan yapmaya devam ettiğiniz için.diğer sorularım şunlardı ama yoğunluktan gözden kaçırdınız sanıyorum vecap verirseniz sevincem:

    1-Fırınların ocak ızgarasının dökme demir mi emaye olması mı daha kalitelidir? bana temizliğini düşünerek dökme demir zor olurmuş gibi geliyor.Ama arçeliğinkiler hariç beğendiğim hemen hemen tüm diğer fırınlarda dökme demir kullanılmış.cam tabla, dökme demir ızgaralar biraraya gelmiş.ilginç bişiler olmuş. Bir de katalitik arka duvar sizce önemli bir özellik midir?vestelde beğendiğim fırında bu özellik yok.arçeliğin siyah incisinde tüm istediklerim birarada ama tavsiyenize uyucam ve vestele kaydım.

    2- 8144BJ nin sol alt kısmındaki dikdörtgen kapaklı bölme nedir? diğer makinalarda görmedim bu tip bişi.Bir de bundaki buhar jeti samsungun AIRWASHu gibi bişi midir.pek de tavsiye etmiyorsunuz o olayı.açıkçası bana da çok matah gelmiyor.sanki o özellik var diye tüm programlar kaldırılmış.9 programı var.sadece yorgan programı ve narin-elde yıkama programları var o kadar.gömlek,perde,spor,moda,hijyen gibi programlar yok...Bir de bu 8 kg makinalar çift kişilik elyaf yorganları yıkar mı? yorgan yıkamakla kasıtları nedir? tek kişilik yorgan yıkaması benim bir işime yaramaz çünkü yalnız yaşamicaz.

    3-buzdolabını eve çıkmadan kesinleştirmeyin demişsiniz.mutfağa sığmazsa koridora koyarım diye düşünüyorum ama sizce buzdolabını bu tip ara mekanlara koymanın herhangi bir handikapı var mıdır?




  • CANDOĞAN BEY İYİ AKŞAMLAR...

    DAHA ÖNCE DE FİKİRLERİNİZİ ALMIŞTIM.BUGÜN BAKMAYA BAŞLADIK MAĞAZALARA.BUGÜN SADECE BOSCH A GİDEBİLDİK.TEK TEK DOLAŞACAĞIZ İNŞALLAH.BOSCH TA BEĞENDİĞİM ÜRÜNLERİ VE TAVSİYE ETTİKLERİNİ FİYATLARI İLE BERABER YORUMUNUZA BIRAKIYORUM.


    NAKİT TAKSİT
    ÇAMAŞIR MAKİNESİ: WAS 20361 (8 KG.) 1140 TL 1275 TL
    BULAŞIK MAKİNESİ(ÇELİK) 53M08 1350 TL 1508 TL
    BUZDOLABI(ÇELİK) KGN57P71 1990 TL 2260 TL
    FIRIN: HSV 745050 1380 TL 1544 TL
    TOPLAM 5860 TL 6587 TL CARD FİNANS 6100\8:762 TL

    ARÇELİK, SHARP VE SAMSUNG A DA GİDECEĞİM.

    SİZDEN CEVAP BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM...




  • Bayilere giden arkadaslar dun duyurulan otv indirimi fiyatlara yansiyacakmiyansirsa ne zaman yansir. Su an varolan otv kdv ind. Kampanyasi uzatilirmi. Bunlari sorarlarsa sevinirim.
  • Merhaba

    çamaşır makinası ve buzdolabı için araştırma yapıyorum,candoğan arkadaşın önerisi ile profilo CM1000 CTR 7 kiloluk çamaşır makinesine karar verdim, yanlız bugün ariston AQGL109 çamaşır makinesinide görünce beğendim ( http://www.yoncaspot.com/detay.asp?stokid={5C3E591D-1712-4D88-BCC1-E2079F424F21}&anakatid=1 ) bu ikisi arasında hangisini tercih edebilirim.

    profilo çamaşır makinesini 675 ytl ye nakit yada kredi kartı tek çekim, ariston çamaşır makinesini ise 900 ytl nakit yada tek çekime buldum,belki biraz daha fiyatını düşürtebilriim,

    Buzdolabı ise Sharp SJ PT69rhl (http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=6224&k_id=614&kn=Sharp+No-Frost+Buzdolab%FD )

    1500 e bulduğum en iyi fiyat şuanlık,biraz daha araştıracağım belki biraz daha aşağıda bir fiyata bulunabilir.

    samsung SC8481 elektirikli süpürgeyide soracaktım darty de şuan 299 ytl kampanyada normalde hep 422 filan gördüm

    http://www.darty.com.tr/e_commerce/ELEKTRIKLI-SUPURGE/SAMSUNG/SC-8481-p-16337-c-76.htm

    gerçi candoğan arkadaşım siemens VS06G2530 hepa filtreli süpürgeyide önermiştin.

    http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=7254&k_id=98&kn=Elektrikli+S%FCp%FCrge


    bu seçenekler arasında fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim, Buzdolabı için ise içi geniş olan başka önerilerde alabilirim.

    Teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyusa -- 15 Mart 2009; 21:07:31 >




  • Merhaba arkadaşlar

    Acilen çamaşır makinasına ihtiyacım var. Bosch WAS20761TR modelini çok beğenmeme rağmen
    bu kararımın pek sağlıklı olmadığını söylediler. Nedeni ise

    yer imkansızlığımdan dolayı çamaşır makinasını banyoda kullanmak zorundayım ve haliyle
    buhar ve nem oluyor. Bu nedenle full elektronik makinaların özellikle dijital LCD lerin banyoda kullanılmasının
    sakıncalı olduğunu, elektronik kartlarının su ve nemden,buhardan etkilenip arıza yapabileceğini söylediler.
    Bu nedenle WAS20361TR nin biraz daha dayanıklı olabileceğini tercihimi bu modelden yana yapmamın
    daha sağlıklı olacağını belirttiler.
    Ankara'da yaşıyorum 1000 devir yeterlimi benim için 1200 devirliye gerek varmı.

    Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: raskolnikow34

    SLM BUZ DOLABI KONUSUNDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ??

    1: ŞHARP SJPT 69R bu model galiba paslanmaz çelik olnıydı
    2:WHITE WESTHING HAUSE 4400 SARE
    3:G.ELECTRIK PTX 570 SS VEYA GTE 22WW MODELİ4:WİHERPOOL ARC 4190 VEYE 4198 IX

    NOT: genel olarak bu makinelerin hepside sağlam aletler ama bana fiyat performans açısından aldığıma değecek makineyi almak istiyorum yani MARKAYA TAKILMAK gibi niyetim yok önemli olan işlevsellik ve sağlamlık..
    LÜTFEN BİLGİSİ DAHİLİNDE OLAN KULLANAN BİREBİR İNCELEYEN ARKADAŞLAR CEVAPLASIN... SAYGILAR

    G.Electric Meksika malı GTE 22WW modelini düşünmüştüm bir ara.Fakat çok enerji tükettiği için vazgeçtim(yıllık yaklaşık 750 kwh )..
    Sonra AEG 75578 KG2 modelini karar verdim."3000 TL nakit"Fakat bana teşhir Ürünü gönderdiler ondanda vazgeçtim.Fakat güzel bir ürün.
    En sonunda Arçelik 5088 NF siyah orbital buzdolabını aldım.2350 TL nakit.Ürün herşeyi ile 4*4 lük.Ses:40 desibel, Yıllık enerji tüketimi:296 kwh, net 515 litre kapasite dokunmatik LCD kontrol.




  • candoğan bey merhaba,

    hazır ötv indirimi çıkmışken bi bulaşık makinesi almayı düşünüyoruz,bütçe 700-800 arası,bu fiyata temiz,lekesiz yıkayan,az enerji-su tüketen,sessiz,servis sorunu olmayan bişeyler alabilirmiyiz acaba, önceki sayfalarda siemens SE24E232TR önerinizi gördüm,bu ürün,ihtiyaclarımızı karşılarmı acaba,yada profilo falan başka öneriniz varmıdır acaba bu konuda?

    saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: righteous@

    candoğan bey merhaba,

    hazır ötv indirimi çıkmışken bi bulaşık makinesi almayı düşünüyoruz,bütçe 700-800 arası,bu fiyata temiz,lekesiz yıkayan,az enerji-su tüketen,sessiz,servis sorunu olmayan bişeyler alabilirmiyiz acaba, önceki sayfalarda siemens SE24E232TR önerinizi gördüm,bu ürün,ihtiyaclarımızı karşılarmı acaba,yada profilo falan başka öneriniz varmıdır acaba bu konuda?

    saygılar



    evt candogan bey righteouse arkaadasın dediğine benzer bir soruda benim var cevaplarsan seviniirim. Bosch SGS33E0.Siemens SE24E232TR beyazesyam da 5 taksit 780, Bosch SGS 43E12 TR 870 / 5 bunlart sanırım aynı özellikte değilmi siz hangisini tercih edersiniz?? benim butce 750 800 arası alabilecegim en iyi bulasık makinası hangisidir acaba ..aklımda2TR vardı ancak yukarda verdigim siemens 4 progmlıyla arasında 40 tl falan var sizce ne almalıyım...şimdiden tesekkurler




  • Çamaşır makinası ile ilgili böylesine yoğun yazışmaların olacağı bir yazışma gurubu hiç aklıma gelmezdi. Fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara ve özellikle konusundaki şaşırtıcı bilgisiyle Candoğan Bey'e teşekkür ederim.
    Okuduklarımdan sonra hem Profilo CM1000CTR yihttp://www.yoncaspot.com/index.asp den dün sipariş ettim. Bugün teslim ettiler, ödemeyi kapıdan yaptım (İstanbul'dayım). Serviste az önce gelip makinayı kurdu. +4 yıllık garantiyi almayı da ihmal etmedim.
    Emektar Bosch makinamızın yerinde şimdilik sessiz sedasız çalışıyor.
    Saygılar
  • Merhaba, bu bölüme ilk mesajım olacak ^^ hayırlısı bakalım. Her türlü tavsiye ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler !

    3-4 ay kadar önce annemlerin fırınını değiştirelim dedik, ancak döviz kurları çok yüksek olduğundan fiyatlar uçuktu biraz erteledik.
    Dün annem fırının (doğalgaz bağlantılı) gaz kaçırdığını söyledi bende bugün hemen değiştirelim dedim. Evimizdeki beyaz eşyalar hepsi bosch marka ve sorunsuz çalışıyorlar (fırın bosch değildi). Bu yüzden bosch tercih edeceğiz büyük ihtimalle. İnternette verilen son kampanyalı fırın fiyatlarına baktım:

    http://www.boschevaletleri.com/Files/Bosch/tr/tr/AdditionalFiles/Price/kampanya_solo.pdf

    Ancak fiyatlar sanki daha önce (3-4 ay olmuştur) baktığımız fiyatlar ile aynı gibi :S Acaba klasik "yükselt, yalandan indir" taktiği mi? yoksa bu fiyatlar iyimi? Evimize yakın olduğundan Olivium Outlet Center'daki Bosch'a gideceğiz. Sanırım internetteki fiyatlar ile orada fark olacak ^^

    Şimdi bu konularda tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum. Turbo fırın, elektro fırın, multi fırın farklarını normal olarak bilmiyorum. en ucuzundan 1.000-TL 'ye kadar birşey bakacağız. (Annem genelde fırında ekmek pişirir, önemsiz bir ayrıntı olabilir :P ) MODEL VE FİYAT TAVSİYELERİNİZİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM.

    SAYGILARIMLA,




  • talgagezer merhaba

    ürün modeline karar verdikten sonra mutlaka ama mutlaka eskidjibitpazarı na mutlaka bak derim. ben gidip baktım hafta sonu,hiç o tarz yerlerden alışveriş yapmak aklımda yoktu ama verilen fiyatlar gerçekten iyi. (tabi pazarlık,araştırma,nakit yada kredi kartı tek çekim ve sabırlı olursanız)

    örneğim darty,teknosa,mm,E.w vs gibi yerlerin verdikleri fiyatların %20 sinden daha aşağıya bile fiyatlar alabiliyorsun.ürünler sıfır ve garantili (benim baktıkları öyle idi) mağaza değil firma garantili.

    plazmalar LCD ler ise piyasa fiyatlarına satılıyordu,

    ev mobilyaları normal fiyattı hatta şişlide bir yerde 1444 e gördüğüm yatak odası takımına eskidjide 1780 dediler.

    http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=6224&k_id=614&kn=Sharp+No-Frost+Buzdolab%FD 1709 ytl beyazeşyam da eskidjide 1500 (sıkı pazarlığa girilmemiş fiyat)

    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=22154&productid=mtshsjpt69rwh
    hepsi burada da 2.298 ytl


    profilo CM1000 CTR 7 kiloluk çamaşır makinesine pazarlıksız 675 dediler


    darty yeniköyde 780 ytl peşin yada axess e 5 taksit fiyatını görmüştüm 2 gün sonra gittiğimde 800 küsürlü bir rakamdı, ama genel olarak 850-900 e satılan bir makina e.w de 900 küsürdü yanılmıyorsam.

    hepsi burada 759 ytl http://www.hepsiburada.com/profilo-cm1000-ctr-1000-devir-camasir-makinesi-7-kg./productDetails.aspx?categoryid=155121&productid=mtprocm1000ctr

    bende tabiki kampanyaları takip ediyorum avantajlı ürünler çıkabiliyor ama yinede eskidjiye bakmadan alma derim. pazar günleride açık.ama pazarlık yapamayan biriysen yanında iyi bir pazarlıkçı olmasını öneririm.

    koydukları faiz ise 2200 ytl lik iki ürün için 6 taksit naparsın dedim 2400 dedi bonus karta, 10 taksitte yaparım diye ekledi.belirli kartlara tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyusa -- 18 Mart 2009; 22:50:43 >




  • CANDOĞAN BEY İYİ AKŞAMLAR...SİZDEN CEVAP BEKLİYORUM AMA YOĞUNSUNUZ SANIRIM...

    BİZ DAHA BİR TEK BOSCH A GİTTİK.ARÇELİK E DE GİTTİM,FAKAT ÇOK HOŞUMUZA GİTMEDİ.

    ELECTROLUX-AEG, SİEMENS, SAMSUNG VE ARİSTON VAR.AMA İNANIN HEPSİ AYNI GİBİ GELİYOR SANKİ.SİZCE BOSCH TAN MI ALALIM, DİĞERLERİNE DE BAKMAYA GEREK VAR MI?

    NE KADAR ZORMUŞ BEYAZ EŞYA ALMAK.ALLAH HERKESE YARDIM ETSİN..

    SİZDEN VE DİĞER İLGİLİ ARKADAŞLARDAN CEVAP BEKLİYORUM...

    HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  • merhaba arkadaşlar.ben bazı modelleri belirledim sizden bu modeller hakkınd abilgi istiyorum.herkese ii akşamlar..


    buzdolabı: Electrolux ERD 5497 NF
    çamaşır mak: Electrolux EWF10160 w time expert
    bulaşık mak: elektorlux ESF 64011

    fırındada ne öneririsiniz

    iyi çalışmalar..
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.