Şimdi Ara

Beyler 2.kez oluyor.Ürkmeye başladım. Benzerini yaşayan varsa yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Felak Nas
  • dedelerinizin ninelerinizin masalları, bu ülkede kime sorsan bir çoğu dediğiniz şeyleri söyler, yok çift göz, yok karabasan, yok ateş etrafında oynayan cinler
  • Beyler 2.kez oluyor.Ürkmeye başladım. Benzerini yaşayan varsa yardım.
  • Bende diyorum bana bunlar niye gelmiyorlar toplantı falan yaparım bunlarla diye ama demek ki sizlere uğruyorlar cazip buluyorlar sizleri demek ki huuuhuuuuu..
  • Gece gece korkarim diye okumadim :))
  • Hocam yatarken diz kısmının altına yastık koy dizi yüksek yat rahat yatarsan rahat kalkarsın. Muhtemelen kan akışını engelleyecek bir pozisyonda yatıyorsun
  • 80 kişilik koğuşda ranzalar arası mesafe 40cm var yok kafanizda canlandirin işte.

    Eğitimler yorucu ve yaz akşamlari bile yorganla uyuyoruz, sıcaklık geceleri 3-5 derece.
    10 da ışıkları kapattı nob.asb uyumayan ses cıkaran andavalları uyarıp gitti, 10:30 gibi herkes yattı ben telefonla ugrasiyorum, ekrana baka baka uyuya kalmisim telefon sabah alt yatakdaki badimin yanindan cikmis orasi ayri mesele.

    Tahminim 3-4 arasıydı, horlama sesleri duyuyorum, yorgan agzima kadar cekili ama hareket edemiyorum, ses çıkaramiyorum, 10-15 saniye kadar goz goze geldim, insan surati var ama flu tam secemiyorsun yani, yorgani ustumden atmaya calisiyorum olmuyor, yaprak kipirdamiyor tık yok, bi ara sesler kesildi sadece kendi kalbimin sesini duyuyorum damarlarım daraliyor vucuduma baski hissediyorum.

    Dusunemiyorum sadece ranzadan atlama hissi var onuda yapamiyorum, gozleri kapattim acdigimda o sey yokdu ve felçli halimden kurtulur kurtulmaz attim kendimi assagiya, terligi bulup giydim ve kosar adip lavaboya mars mars, kendime geldigimde beni durten kat nobetcisi "ne oldu abi, neden kosuyordun" dedi, bisey yok dedim ve kafa goz yikayip koridora cikdim.

    Sonrası hafizamda yok kogusa nasil gittim, ranzami o zifiri karanlikda nasil buldum, ranzaya nasil tirmanip yattim...
    Sabah badim uyandirdi; telefonu yastigimin altina ittigini hissettim ve ruhsuz gibi yatiyon kalk artik diye bagirip durtuyordu.
    Ogle arasında gece 3-5 kat nobetcisini bulup sordum, basladi anlatmaya "abi nefes nefese firladin kogusdan, birsey oldu sanip pesinden bende daldim lavaboya, birkackez ne oldugunu sordum sen aynaya bakiyordun konusmayinca durttum anca kendine geldin" dedi.

    Buda boyle bir anımdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 13 Şubat 2018; 2:19:6 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Joe.Joe


    quote:

    Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

    Alkarısı ciğerini sökmeye gelmiştir

    Baytar yavaaş

    fren patladı
  • Zebani yok bunda?
  • La dün benim de başıma geldi.

    Şu karabasan olayı geldi başıma ilk defa, birisi sanki omuzlarımdan beni yastığa bastırıyor gibi hissettim ama uykuda değildim tam olarak gözlerim açık ve gündüzdü, kucağımda bilgisayarda youtube açıkken uyuya geçer gibi olurken geldi başıma, böyle değişik kalbin çalışması gibi sesler duydum, elimi kolumu hareket ettiremiyordum ama bilincim yerindeydi.

    3 Besmele çekip fatiha okudum o beni korkutan sesler falan gitti, üstüne ayet-el kürsi okudum tamamen belirtiler gitti uyandım...
  • yatarken felak-nas-ayetel kürsi oku.
  • Çok saçma sapan konuları araştırıyorsan ve bilinçaltın doluysa bu rüyaları görmen normal...
  • ateşkes antlaşması imzalayın hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlancpaiN

    La dün benim de başıma geldi.

    Şu karabasan olayı geldi başıma ilk defa, birisi sanki omuzlarımdan beni yastığa bastırıyor gibi hissettim ama uykuda değildim tam olarak gözlerim açık ve gündüzdü, kucağımda bilgisayarda youtube açıkken uyuya geçer gibi olurken geldi başıma, böyle değişik kalbin çalışması gibi sesler duydum, elimi kolumu hareket ettiremiyordum ama bilincim yerindeydi.

    3 Besmele çekip fatiha okudum o beni korkutan sesler falan gitti, üstüne ayet-el kürsi okudum tamamen belirtiler gitti uyandım...

    Sakin olun bunun dinle bir alakası yok tamamen bilimsel.

    Korku duygusunu az hisseden ve panik olmayan birinin istediğinizi yapın yaşamaz bunu.

    Korkuyu yenip kontrolü elinize alın biraz komedi iyi olur hayatınızda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 14 Şubat 2018; 4:0:23 >




  • Öğrenciyken 4 sene yalnız yaşadım

    Acı anılarımdan bir tanesini anlatayım :((

    Size saçma gelebilir ama Vallahi billahi yaşadım ben



    Bir gece yarısı uyurken farkettimki,birisi 2 elimi ve ayaklarımı yakalamış bırakmıyor,kımıldayamıyorum

    Ama gözlerim kapalı olmasına rağmen beni tutan şeyi görüyorum.Canım acıdı ve o sinirle "seni elime geçirirsem gösterecm sana" diye seslendim ona.

    Öyle der demez o şey beni bıraktı,1-2 saniye göz göze geldim,sonra kayboldu

    böyle goril gibi tüylü ve siyah birşeydi,

    Neyse uykuhalimden çıkıp hemen gözümü açtım kendime geldim,nefes nefeseyim,sonra dua mua okudum tekrar uyudum.

    Sonraki gece yarısı yine geldi,bu sefer bütün vücudumu tuttu ve beni 50-60 cm kadar yukarı kaldırdı,2-3 saniye öyle durdu ve birden yatağa bıraktı.Yemin ederim bunu yaşadım,neyse birden gözümü açtım,üstümdeki yorgan yan tarafımda dağınık halde,ben yatağın uç tarafında yere düşmek üzereyim,elimi yere koyup doğruldum.

    Tabi çok kötü korkmuştum "bunu bana neden yaptı" diye düşünmeye başladım.Kendi kendime konuşup durdum.Delirdim diye korktum ama çok şükür akıl sağlığım yerinde

    Aylar sonra

    Yine bi gece eve kız getirmiştim(eskort değil arkadaşım) yatakta 15-20 dk birşeyler yaşadık,işmiz bitince kızı gönderdim,

    O gece yine benzer birşey yaşadım,

    Uyurken birisi karın bölgeme sarılmış gibi duruyor,böyle o ağırlığı hissediyorum,gözlerim kapalı ama kendimdeyim,dua okudum filan bi türlü gitmiyor,kımıldayamıyorum ki yataktan kalkayım,öylece 2-3 dk bekledim,sonra dilim az az hareket etmeye başladı ve aklıma gelen duaları okuyunca o şey kayboldu.

    Böyle garip olaylar yaşadım,

    evden taşınınca o yaşadıklarım da bitti.

    Acaba o evde mi birşeyler vardı,bilemedim




  • Uyurken bilincin acilip kendini uyandiramama ve vucudunu hareket ettirememe olaylari bende de oluyor. Cozum icin msconfigden hizli baslat secenegini aktif edin.
  • cinler evlenmiş senle
  • Ben de bazen gece yarısı uyanınca eliimi kolumu hareket ettiremiyorum. Sanki felç olmus gibi oluyor hareket ettirmesi zor oluyor ama 10-15 sn icinde duzeliyor. Sanirim bu vucudun dogal mekanizmasiymis. Ruyada yapilan eylemlerin gercekte de yapilmamasi icin vucut kendini paralize ediyormus.
  • Benimde başıma çok gelirdi eskiden. Uyurken üzerime bir karanlık ağırlık çökerdi ayağa kalkıp odadan çıkmaya çalıştığımda bir el beni yatağa geri çekerdi.



    Benimki Tamamen uyku düzeni bozukluğuyla alakalıydı. O zamanlar vardiyalı çalışıyordum. Genelde gündüz uykularında görürdüm. Artık görmüyorum. Sıkıntı yapacak korkulacak bişey değil bence.
  • Çok yaşarım.



    Dua okuyup okumamanız hiçbir şeyi değiştirmez. Zaten olayı yaşadığınız süre, aşağı yukarı Felak-Nas okuma sürenize denktir. Kevser okuyun bakayım gidecek mi? 25-30 saniye kadar sürer. Yoğun stres ve yorgunluk içindeyseniz artarak devam eder. Mümkünse stresli alışkanlıklardan uzaklaşın. Bir keresinde hiç unutmam 3 kez üst üste aynı gece yaşadım, artık odamın içinde hatta yatağımda birilerini görüyordum. Tamamen bilinçaltınızla alakalı. Mesela o an "ulan şu olsa çok korkarım inşallah olmaz" dediğiniz an o şey başınıza gelir. Korkmadan bekleyin, uyanınca şöyle hafif soğuk bi su için, yüzünüzü yıkayın burnunuzu temizleyin, yana yatarak tekrar uyuyun. Yan yattığınızda genellikle uyku felci yaşamadığınızı farkedeceksiniz.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.