Şimdi Ara

beyler çok kötüyüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 20 yaşındayım. bu yaşıma kadar ailemden ilk kez ayrıldım. kocaeli'ye okumaya geldim. her neyse az önce bizimkilerle konuştum. konuşurken sesim titredi, bazen sorulara cevap veremedim o derece. neyse zor bela konuşup kapattım telefonu. telefonu kapadıktan sonra hüngür hüngür ağlamaya başladım. çok zor geldi bana sevdiklerimden, yaşadığım yerden ayrılmak. bu kadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim. kendimi hiç bir yere ait hissedemiyorum. şehir beni boğuyor, dersler, kaldığım yurt hepsi üzerime üzerime geliyor sanki. ortada kalmış gibiyim. çok kötü durumdayım. bizimkilerin seslerini duysam yine ağlarım o derece. tecrübeli arkadaşlar bi akıl verin, ne yapayım, siz nasıl atlattınız bu dönemi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ana kuzusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zor olacak ama atlatınca hayat sana güzel olur

    kendi ayaklarının üstünde durmayı öğrenirsin
  • sahip oldugun en güzel günleri yasıyorsun ilerde basını çok duvara vurursun söyleyeyim xdddde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tum nickleri almislar lan

    20 yaşındayım. bu yaşıma kadar ailemden ilk kez ayrıldım. kocaeli'ye okumaya geldim. her neyse az önce bizimkilerle konuştum. konuşurken sesim titredi, bazen sorulara cevap veremedim o derece. neyse zor bela konuşup kapattım telefonu. telefonu kapadıktan sonra hüngür hüngür ağlamaya başladım. çok zor geldi bana sevdiklerimden, yaşadığım yerden ayrılmak. bu kadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim. kendimi hiç bir yere ait hissedemiyorum. şehir beni boğuyor, dersler, kaldığım yurt hepsi üzerime üzerime geliyor sanki. ortada kalmış gibiyim. çok kötü durumdayım. bizimkilerin seslerini duysam yine ağlarım o derece. tecrübeli arkadaşlar bi akıl verin, ne yapayım, siz nasıl atlattınız bu dönemi?

    Ben de 20 yaşındayım ve ilk defa ailemden uzakta başka şehirde okumaya geldim, sakaryadan istanbula.

    Bugün 3. günüm. İlk gün ben de ağlayacak gibi oldum evimin ve şehrimin rahatlığı yok maalesef burda. Ama yaklaşık 1 hafta sonra yavaştan alışıyorsun sanki.




  • Asosyal sincap seni .d .d

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi bölüm hangi yurt? Ben ayyıldızdayım ama oda numaramı söylemem.
  • Sana şöyle söyleyim alışınca anne babanı aramayacaksın. Ciddiyim. Ben de senin gibi kötü olmuştum. Boşlukta kalmıştım ama arkadaş çevrem oluştukça artık eve dönme ihtiyacı bile hissetmiyodum artık. Biraz sabret.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.