Şimdi Ara

Bezdirdin beni Turk.Net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Evimi taşıdım, yeni apartmanımda santral kutusu var, apartmanda net kullananlar var ama şaşırtıcı bir şekilde altyapı gözükmüyor adreste. Tabi biliyorsunuz turk.net ile sağlıklı bir iletişim kurmak zor.
    İptal edecektim, sizi arayacağız dediler çalışırken bi 20sn tel çalmış ondan sonra daha da arayan soran olmadı.
    Sonra netspeed firmasını aradım ilgilendiler, whatsapptan santral kutusunun resmini attım, adamlar çalışırken ulaşamadığı için gün içinde bir kaç kez aradılar, rica ettim 5ten sonra arayın dedim, sağolsunlar yine aradılar internet alabileceğimi söylediler.

    Neyse turk.net e dilekçe ile kimlik fotokopisi gönderdim, tarafıma hiç dönüş yok. Online işlemden bi yazayım dedim. Gelen dönüş

    İptal dilekçem için kayıtları sonlandırmışlar, tekrar dilekçe gönderecekmişim.

    Ya hangi kafa böyle bir gönderim yapar, ben size iptal için dilekçe ile kimlik fotokopisini atmışım. Banane kayıtından. Daha ne yapayım ayaklarına kadar gidipte Allah rızası için iptal mi edin diyeyim.

    Vallahi bıktım billahı bıktım. Buradaki turk. Net destekçisi arkadaştan ricam şu aboneliği iptal edin valla turk.net firmasından memnun kalacam sizden. Bu firmanın bunu bile yapabilmesi beni memnun eder.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Merhabalar, biz ortak alt yapının adres sorgulamasını kullanıyoruz. Bulunduğunuz bölgede bakır kablolu altyapı yoksa size zaten hizmet veremeyiz. Bölgenizde fiber altyapı olabilir. Bakır kablolu altyapı yoksa bu yüzden adresiniz gözükmüyordur. Sistemde neyi görüyorsak kullanıcılarımıza o şekilde geri dönüş yapmak zorundayız.

    Hizmetinizi iptal ettirmek tabii sizin en doğal hakkınız. Bu konuda size yardımcı olmaya çalışacağım. Rica etsem hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numarası veya müşteri numarası PM üzerinden iletir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.