Şimdi Ara

BEZMİALEM DİŞ HEKİMLİĞİ 13 AY :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben düz lise öğrencisiyim. Bu seneki ygsden pek bi ümidim yok netlerim 80 civarında. Birdahaki seneye ygs ve lysye çalışıp hedefim diş hekimi olmak. Burslu ilk 11000 ile alıyor bezmialem. Ygs 450, lys 450 civarı yapmayı hedefliyorum. Okuldan da yaklaşık 40 puan gelicek yani 490 puan yaklaşık ilk 5000 ediyo. Size sorum şuan 13 ayım var nasıl çalışmalıyım. Benim fikrim kasım ayına kadar ygsyi bitirip daha sonra lysye başlamak. Çalışma programım da şu şekilde olucak. 50 dk ders 10 dk mola 50 dk ders 10 dk mola böyle bu aralar günde 5-6 ders yyapıcam. 3 ders matematik mesela 2 ders fizik her gün son ders de türkçe. 3 ders matematiğin 2 dersi konu çalışma 1 dersi test çozme. Mesela matematikte ptesi günü herhangi bi konuyu çalışıp test çözdüm ve bu arada o konu hakkında ufak notlar alıcam formüller vs. Carsamba günü de 2 ders 2 gün önce çalıştığım matematik dersiyle ilgili test cozucem. Yapamadigim olursa aldığım notlardan bakıp yapmaya çalışıcam. Yapamazsam eğer tekrardan konu çalışıcam. Bu çalışma programı nasıl? Artı eksi yanları nelerdir veya ekliyiceğiniz biseyler var mı teşekkürler:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hakkını vererek çalışırsan neden olmasın?
  • Devam calismaya ygsdende sonrada lys calis gir ondada temelin olsun bide bakalim ne kadar yapiyorsyn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temelim var. Ama sadece temelim var yani :D suana kadar hiç ygs veya lys çalışmadım. 80 net falan yapıyorum sınıfta hiç calismama ragmen denemelerde birinciyim. Birinci olduğumu görünce bi özgüven geldi bana. O yüzden çalışmadım bu sene. İnşallah şevkim kirilmaz da hedefime ulaşırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershanede istedigin yerin puaninin altinda alip birinci olup rehavete kapiliyosan seneye calisipta o kadar yukseklerecikarsab eeger iyice salarsin temelin varsa otur lys calis bu senede yaparsin yoksada calis yine seneye icin sadece deneme çözerek sinava hazirlanirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.