Şimdi Ara

BF3 Origin update Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Bf3 ü aldım origin'den indirdim çatır çatır oyun oynarken bu sabah origin update güncellemesini sordu bende update ettim. Ettikten sonra originden bf 3 e giremiyorum. My Games sekmesinden Bf3 oyunu kalkmıs. Yalnız profilime tıkladıgımda oyun görünüyor. Direk battle.log sitesine origin üyeliğimle girdim fakat ordan da oynayamıyorum çünkü oyunu oynayabilmek için active etmemi istiyor origine yönlendiriyor. buradan aktif etmek için Keyimi girdiğimde Daha önceden zaten alınmıs bu oyun diyor. aynı şeyi my games sekmesinde redeem product code kısmında da söylüyor. Bilseydim Origini güncellemezdim. Yardımcı olabilir misiniz ?



  • yeni update geldimi? kaç mb?
  • Arkadasım yanlıs anladın sanırım. Oyuna değil origine update ettim ben .. Yani BF 3 e henuz yenı bır guncelleme gelmedı.
  • Origin'e gelen Update'nin boyutu 39 MB. Battlefield 3'e gelen bir update ya da güncelleme yok henüz.

     BF3 Origin update Sorunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: absolid.vodka

    Arkadaşlar Bf3 ü aldım origin'den indirdim çatır çatır oyun oynarken bu sabah origin update güncellemesini sordu bende update ettim. Ettikten sonra originden bf 3 e giremiyorum. My Games sekmesinden Bf3 oyunu kalkmıs. Yalnız profilime tıkladıgımda oyun görünüyor. Direk battle.log sitesine origin üyeliğimle girdim fakat ordan da oynayamıyorum çünkü oyunu oynayabilmek için active etmemi istiyor origine yönlendiriyor. buradan aktif etmek için Keyimi girdiğimde Daha önceden zaten alınmıs bu oyun diyor. aynı şeyi my games sekmesinde redeem product code kısmında da söylüyor. Bilseydim Origini güncellemezdim. Yardımcı olabilir misiniz ?

    Live chatden derdini anlat originden oyunum silindi ve key im gecersiz sayiliyor yaz mutlaka ilgileneceklerdir. Durduk yere oyunu silmezler bir hatadan dolayidir bu durum duzeltirler .




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.