Şimdi Ara

BF4 için oyun kolu tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle BF4 ve COD Ghost ve ayrıca bilimum FPS ve yarış oyunlarını (Thief, Bioshock, Crysis3 vs) gamepad ile oynamak istiyorum (karanlıkta klavyedeki harfleri göremiyorum, ayrıca bir o harfe bir bu harfe alışmak zor geldi). Dün akşam baya bir uğraştım, PS3 dualshock3 leri kullanabilmek için ama yemedi (googlede çıkan bütün taktikleri denedim, olmuyor). İşletim sistemi Win8.1 64bit olduğu içindir belki. Kablosuz olmuyorsa kablolu olsun bari dedim ve sizlere sormak istedim, bu oyunlara tam uyuml, tak çalıştır, uygun fiyatlı, oyun kolu tavsiyeleriniz varsa alabilir miyim lütfen? Bu arada single oynuyorum, MP tarafıyla işim yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 13 Mart 2014; 11:01:30 >



  • Sen gamepad le oynıcaksın karşındakiler klavye ve fare ile daha seri kullanılabilirlik daha iyi pek şansın olmaz tamam bende ps3 oyuncusuydum ama klavye ve fare cok başka bişe yerler ham yaparlar seni multide
  • Multi oynamadığımı belirtmiştim. Hiç hevesim olmadı, ne PS te ne PC de. Gamepad istememin ana sebebi, pc yi TV ye bağlı olarak kullanmak, monitörle oynasam klavye ve fare daha verimli olurdu tabi. Ama TV karşısında gamepad daha kullanışlı oluyor bence.
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    bende led tv ile oynuyorum pc tv satmadan önce ps3te buna baglıydı ama klavye fare ikilisi her zaman daha iyidir yinede tercih meselesi tabi
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Al Xbox kolu bak rahatına. Ds3 pazar malı gibi kalır yanında

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox kolu fps oyunlarinda baya iyi imiş denenir bence..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 yıldır Logitech F710 kullanıyorum tüm controller destekli oyunlarda %100 destek sağlar. ayrıca D ve X modlarıyla istersen 5 tl lik kol gibi istersen kendisini xbox kolu gibi tanıtır. tak çalıştır özelliği vardır. her türlü rahat ve kaliteli bir mal . titreşimsiz modeli ise F310 dur. (ki steam bile kontrolcü destekli oyunlarının tanıtımında bu kolun resmini kullanır. )

     BF4 için oyun kolu tavsiyesi

    __

    ayrıca Xbox 360 kontrolcüsü de bir aparatla beraber windows da kullanılabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 13 Mart 2014; 15:01:30 >




  • Hazırda kablolu F310 var zaten ama nedense her oyunda çalışmıyor. 2 gündür forumları, yorumları, incelemeleri, anketleri falan okuyorum, ağırlıklı olarak Xbox 360 öneriliyor. F710 ile hemen hemen aynı fiyatta Xbox360 kolu. Sanırım akşam bulabilirsem bir tane kablosuz Xbox360 alıp deneyeceğim. Dün akşam Thief kurdum, oynadım biraz nasıl diye, enteresandır oyun kolu bölümünde Xbox360 şeması vardı. Arkasında Microsoft olduğu için uyum ve kullanış bakımından daha verimli sanırım.

    İşin ilginç yanı ne biliyor musunuz, yukarıda aras456 nın ilk mesajına oyun kolu tercih ediyorum demiştim. Şimdi PS3 ü ilk aldığımda (ve aslında hala)kolla özellikle FPS oynamak tam bir işkence gelmişti. Kamera açıları olsun, hedefi tutturabilme olsun çok zro gelmişti. Analogların hassasiyeti çok kötü, hafifçe dokunuyorsun gitmiyor, biraz güç uyguluyorsun alıp başını gidiyor, bir türlü denk getiremiyorsun. Fare ve klavyenin gözünü seveyim derdim, ama şimdi de klavye ile oynamak zulüm geliyor. Bunun sebebi de birçok farklı tuşa basmak zorunda olup, tam basabilmek için de illaki klavyeye bakmak gerekliliği. Öyle bir cihaz olmalı ki, oyun kolunun ergonomisi ve pratikliğine ve aynı zamanda da farenin nokta hassasiyetine sahip olsun. Ve de mümkünse kablosuz olsunki, oynarken orana burana yılan gibi dolanıp, sürtünen bir kuyruk olmasın. Umarım Xbox360 böyle bir şeydir de yıllardır aradığım oyun keyfine kavuşurum. Koltuğuma oturup 2 mt önümdeki FullHD TV de hassas kablosuz kumanda ile gümbür gümbür operasyondan operasyona akabilmeyi nasip eyle ya Rabbim :)




  • hocam bende xbox 360 gamepad'i var birde pc de çalışması için aparat var oyunların singleplayer modunu xbox gamepad'i ile oynuyorum multiplayer'ı ise klavye ve mouse ikilisi ile eğer bir gamepad alıcaksan bu xbox 360 gamepadi olsun pişman olmazsın fps oyunlarında çok iyi bir gamepad.
  • PC de çalışması için gereken aparat dediğin şey, küçük bir fareye benzeyen, USB porta takılan alıcıyı kastediyorsun herhalde? Evet, onu fark etttim. Beyaz kutulu satılanlar konsollar için ve onlarda bu aparat yok, ama Microsoft markalı olan kırmızı kutulu satılan ürünler genel kullanım amaçlı olduğu için bunlarda var sanırım. Akşam Vatan ve Teknosa'ya bakacağım bir. Sanırım ikisinde de yoktur ama yine de kontrol edeceğim. Olmazsa haftasonu Mediamarkt'a bakarım orda kesin vardır. Orada da yoksa artık netten temin yoluna gideceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.