Şimdi Ara

BF4 oyunda tekleme yapması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar BF4 oynarken mesela tank kullandığımda sanki sürerken belli ritimlerle tank bi yere takılıyormuş gibi tekliyor? Veya adamla ilerlerken sabit durduğumda adamın eli titriyor falan? Bu neden oluyor buna sebep olan şey nedir ve nasıl düzeltilir?
    Not: Bilgisayarım henüz 1 senelik v ekran kartı vs gibi ram falan 16 gb iyi bir bilgisayar cevaplayabilmeniz açısından yazdım.
    ACİL OLARAK cevap verebilirseniz sevinirim oyunda çok sinir bir durum oluşturuyor.



  • Bağlantıyla ilgili bi sorundur büyük ihtimalle. Serverda oyundayken sağ tarafta bazen sarı ve kırmızı işaretler çıkar sende onlar hep kırmızı mı
  • Sorun PC'den değil internet bağlantınızdan kaynaklanıyor veya server'a yüksek ping'li bir oyuncu girdiyse lag oluşmuştur, her zaman mı böyle oluyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuriboyka

    Bağlantıyla ilgili bi sorundur büyük ihtimalle. Serverda oyundayken sağ tarafta bazen sarı ve kırmızı işaretler çıkar sende onlar hep kırmızı mı

    Hayır değil bir kere bir tanesini kırmızı ya gördüm ya görmedim. O ayarlarla mı alakalı sence?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scutaro

    Sorun PC'den değil internet bağlantınızdan kaynaklanıyor veya server'a yüksek ping'li bir oyuncu girdiyse lag oluşmuştur, her zaman mı böyle oluyor ?

    Yok hocam 3 oyunda 1 falan ama bağlantı sanırım olabilir gibi internet sorunu var iki haftadır 4 mpbs ile bağlanıyorum o zaman sence ping de midir olay?
  • CAVDARCI kullanıcısına yanıt
    Mbps etkilemez ping'den dolayıdır, arka planda interneti etkileyecek herhangi bir program açık olmamalı veya virus varsa o da etkiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Kasım 2015; 18:04:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scutaro

    Mbps etkilemez ping'den dolayıdır, arka planda interneti etkileyecek herhangi bir program açık olmamalı veya virus varsa o da etkiler.

    Anladım dostum teşekkürler onlara bi bakıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.