Şimdi Ara

BF4 server ALACAKLAR Dikkat NİTRADO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben lhattabl battlefield 4 de 141 clan lideriyim.
    uzun süre dir serverimiz kapalıydı farklı firmaya geçtik ismi Nitrado bu firmada aldık alalı serverin rcon u kitli durumda hiç bir şekilde ilgilenilmiyor mesajlara verilen cevaplar dahi tek siz degılsınız bakacagız gıbı cevaplar verilip duruyor ancak hiç bir ilerleme yok 5 gündür serverimiz aktif durumda. rcon kitli hiç bir ayarı serverin içerisinden yapamıyoruz.
    NİTRADO isimli bu firma ise halende yardımcı olmamakta direnmekte.
    serverin sağlığı için vdsl kiralayıp içerisinden pluginleri kullanıyoruz. sizden ricam
    SERVER ALMAYA KARAR VERİRSENİZ BU NİTRADO DENEN FİRMADAN ALMAYI DUSUNURSENIZ BIZIM YASADIGIMIZ SORUNLARI LÜTFEN GÖZ ÖNÜNE ALINIZ.
    yanlış bir konu açtı isem affola fakat gecenin bu saati inanın serverin düzelmediğini görünce çıldıracak gibi oldum artık.



  • Bizde BFTURK clan olarak nitrado'dan alışveriş yaptık fakat senin yazdığın gibi bir sorunla karşılaşmadık.Kullanım arayüzüde gayet kolay ve türkçe.Sen bi yerde yanlışlık yapıyor olmayasın.İstersen pm at bana nerde sorunun olduğunu , yardımcı olayım sana ...
    ..
  • Paramedic-Tr kullanıcısına yanıt
    Bizlik bir durum yok bunu kendileride söylüyor aldık alalı rcon kendisini bir kaç dakika içerisinde başlatacak diyor. yani rcon resetlendiğinde veridiği yazı bizde aldık alalı var sabit bir biçimde öylece duruyor.
  • Procon Server şimdi yeniden başlatılıyor. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.
  • Rcon değil Procon demek istedin sanırım.Procon farklı bir firmaya ait bir sistem, beni yanlış anlama ama zaten nitrado bu hizmeti ücretsiz olarak sunuyor,Biz diğer serverimizda server kirası dışında ayrıca ayda 5 dolar procon ücreti ödüyoruz.Procon layerde bi sorun varsa firma yetkilileri kısa zaman içinde sana yardımcı olacaktır merak etme.Procon olmadan da sunucuna erişim sağlayıp kullanabilirsin , yardımcı olmamızı istediğin bişey olursa ts'mize beklerim , elimizden gelen yardımda bulunuruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

    Rcon değil Procon demek istedin sanırım.Procon farklı bir firmaya ait bir sistem, beni yanlış anlama ama zaten nitrado bu hizmeti ücretsiz olarak sunuyor,Biz diğer serverimizda server kirası dışında ayrıca ayda 5 dolar procon ücreti ödüyoruz.Procon layerde bi sorun varsa firma yetkilileri kısa zaman içinde sana yardımcı olacaktır merak etme.Procon olmadan da sunucuna erişim sağlayıp kullanabilirsin , yardımcı olmamızı istediğin bişey olursa ts'mize beklerim , elimizden gelen yardımda bulunuruz.

    Kardeşim sanırım kişilerle bir bağlantın var yazışmamızdan sonra an itibariyle sorun 1 hafta sonrasında giderildi.
    procon da sistemde RCON olarak geçmekteydi. seninle özel yazışmamızda rcon daki reseti belirttigimde procon demek istedin sanırım dememiştin neyse.
    söylermisin bana pluginleri rcon çalışmadan nasıl bağlanıp sisteme atabiliyorsun sadece buna cevap verirmisin ?
    vdsl alıp onun içerisine procon kurup pluginleri attık bu şekilde aktif plugin yapabildik eğerki sistem hypernia daki serverimiz eski yada farklı bir yönetim tarzına sahip olduğunu var sayarak soruyorum. eğerki biliyor isen bu konuda bilgi verirmisin sadece bu konuda procon serveri kapalıyken fttp bılgılerıne herhangıbı bır bıcımde ulasılamıyor ıken nasıl işlem yapılır. teşekkürler şimdiden.

    ücreti ne olursa olsun yaşadığım sorunu 1 haftada çözen bu firmadan alış veriş yapacak arkadaşlar umarım mesajlarımı dikkate alırlar




  • ayrıca Rcon yanı procon bılgıleırmızıde degıstırmısler sanırım ılk el atmalarında 7. günün sonunda bilgiler degıstı su an ıcın sorun yok gorunuyor.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullan Berk, sorunun çözülmesine sevindim.
    Firma ile herhangi bir bağım yok bende senin gibi ticket atıp sordum sadece.Belirtmek istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedic-Tr -- 19 Ağustos 2014; 16:43:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

    Hayırlı olsun, güle güle kullan Berk, sorunun çözülmesine sevindim.
    Firma ile herhangi bir bağım yok bende senin gibi ticket atıp sordum sadece.Belirtmek istedim.

    Ticket atıp bir yardım bekliyoruz adamlardan fakat 5 gündür ticketlere cevap vermiyorlardı . Bu gün herşeyi halletmişler .
  • 1 Günde düzelttiler ertesi gün serverı tamamen bozdular. Ticketlere cevap yok . Sabahdan beri servera erişemiyoruz. Lanet olsun nitrado gibi server sağlayıcısına. Parayı aldıkdan sonra hizmet 0 resmen . Bu firmadan Nitrado.net den Kesinlikle hiçbir hizmet satın almayın .Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum .
  • Foruma Konu Açıldıktan Sonra Severi miz 1 Haftada Açıldı Nazarımızmış Ney Değdi Okadır Kalitelik i Açılır Açılmaz Sever de Bir Oyun Oynadık Hemen Kapandı

    Müşteri Temsilcisiyle Konuşuyoruz Alaycı Bir Şekilde Konuşuyor Tek Müşterimiz Siz Değilsiniz Diyor Bu Firmadan Server Alacak Olan Arkadaşlar Sakın Almasın Biz Aldık Başımıza Bela Aldık Siz Almayın
  • BENDE PİŞMANIM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samsung buldozer

    BENDE PİŞMANIM

    Allah kurtarsın kardeşim..
  • evet serverde 1 tane oyunu tamamlayıp 2. oyunu 500 400 300 ticket kala serverin atmasıyla sonlandırıyoruz aldığımız güne LANET OLSUN .
  • Aldığınız Para Haram Olsun Sizden Server Aldığımıza pişman Olduk bu kadar Amatörler bir Firma olamaz
  • server her gün kendiliğinden resetleniyor bıktık artık. adminin müdahalesi olmadan bir anda resetleniyor. en sonuncu 5 dakika önce serverde 5v5 takılırken bir anda resetlendi. bu sorun yüzünden server daha tam dolmadı. oyuncular serverı "arızalı" olarak adlandırıyor artık. yeter çözün şu sorunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.