Şimdi Ara

BFTURK(BFTR) vs TURK CLAN'a maç teklifi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,
    Öncelikle Nitrado turnuvasynda basarinizdan dolayi tebrik ederiz sizlerle finalde maç yapmak bizim için ayri bir zevk olacak.Umariz her sey sportmence ve dostça gerçeklesir,
    bunun yaninda sizlere birde CQ Small modun da ESL yada BNL kurallari dahilinde (fazla farki yok) 8v8 maç teklifimiz var.Nasil olsa 5v5 maçini yapacagimizi düsünerek birde yanina 8v8 CQ eklemek istedik bunun sebebi zevkli maçlarin tadina varmak istememizden kaynaklaniyor.Kaldi ki Türkiye sartlarinda 8v8 cq oynayan pek fazla ciddi takim bulunmamakta maalesef tek uygun takim olarak sizleri gördük.Zaten sizlerindehttp://www.esl.eu/eu/team/8128159/ vehttp://www.nordicleague.se/index.php?l=8&s=30&mod=team&view=details&no=301 her iki avrupa ligin dede kurmus oldugu hesaplardan anlasiliyor.

    5v5 domination lan turnuvasinda maalesef bizler yoktuk,sizlerde güzel bir is çikartarak sampiyon oldunuz. Türkiye sampiyonu bir takimin Maç teklifimizi geri çevirmeyecegini düsünerek simdiden maçin eglencesi için sabirsizlaniyoruz.

    Maçlaryin en geç 1 hafta içerisinde oynanmasi taraftariyiz ( 8v8 ) mapleri siz seçin biz uyalim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tharkaho -- 23 Eylül 2014; 14:06:34 >







  • güzel bir şenlik olucak gibi maçı bir arkadasta izleyici olarak kayıt ederse bizlerde izlemiş oluruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tharkaho

    İsterseniz cevap yazmayın fark etmez burada bir maç teklifi geri çevriliyor.Cevabı yarı anlamakla birlikte anlayamadığım kısımlar da var..Sadece basit bir 8v8 cq maçı teklif ettik hepsi bu ama konu yine başka yerlere çekildi bc2 bf3 bf4(bf 3 te esl çatısı altında resmi maç yapıldı (176-0 BFTURK Galip) bunun dışında yapılan teklifleri bilemem.BF 4 zamanında teklif yapıldı biz 8v8 dedik siz kabul etmediniz resimleri mevcut.Gelelim isim konusuna TURK ismi sizin tek başınıza sahiplenebileceğiniz bir isim değildir size bu ismin patentini alma hakkını da tanımaz.Biz BFTURK (BFTR) olarak devam ediyoruz siz sadece TURK fark burada.Bu isim çatısı altında ülkemizi kim en iyi şekilde temsil ediyorsa o takım kullanabilir bu kadar basit.Kaldı ki bf 3 zamanında bunu bizden daha ileriye götürebilen takım çıkmadı sizde gerimizdeydiniz.Ayrıca tebrik ederiz bu başarınız içinde.

    Bizim tam kadro çıkmadığımız ve sürekli 1 kişi eksik oynadığımız üstelik kendi aramızda samimice zevkine yaptığımız maçı burada açıkça belirtmek ne kadar garip ve hastalıklı bir düşünce çok şaşırdım.

    Evet gelelim maç teklifimize sadece basit bir maç teklifi BFTURK vs TURK takımları olarak 8v8 çıkıp maç yapacağız,herkes susup oyununu oynayacak hepsi bu işte.Hatta bunu canlı yayın olarakta sunarız herkes izler keyif alır düşüncesindeyiz.
    Biz buradan teklifimizi yaptık kabul edip etmemek sizin özgür iradeniz biz ne buna hazır olmadığınızı söyleriz nede korkup geri adım attığınızı söyleriz nede olayı farklı yerlere getirip suyu bulandırmaya çalıştığınızı belirtiriz.Bunlar bize yakışmaz irade sizin biz BFTURK olarak teklifimizi yaptık her zamanda hazırız.

    Kalın sağlıcakla.

    Ercanla fazla hava soluyorsun işinize gelmeyenleri anlamıyorsunuz :) Sen ne demek istediğimi anladın ve diğer insanlarda anladı Avrupa şampiyonları :). Turnuvalarda görüşürüz. bye :) (buraya bc2 den bu yana tüm teklif ve saçmalıkların resimlerine yığarım sonra çoşa gelir senin zatı muhterem :) bu yüzden uzatma işinize bakın her hangi bir şekilde karşılaştığımız vakit istedğiniz zevki alırsınız.


    Bizim patentli ismimiz değil bizim nasıl devam edip etmediğimizde sizi ilgilendirmez ama ortada Bariz bir şekilde İsim taklitciliği üzerinden prim sağladınız ortadaır. muhteremin daha bf den haberi yokken Bu clanın Adı BF TURK CLAN idi. aman ne yaziyomki dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşuyoruz :D bi anlamadınız gitti kopun gidin şu adamdan bakın ozaman neler değişiyor. hadi bye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 23 Eylül 2014; 15:59:03 >




  • Bence güzel bi teklif, umarım geri çevirmezler, çünkü kim ne derse desin, BF yi BF yapan mod conquest'tir.
    Bu arada TURK clan 'ı conquest oynarken hiç görmedim, iki takımında conquest modunda karşı karşıya gelmelerini isterim.
  • seninle atışmak istemiyorum ama ne başarısından bahsediyorsunuz anlamış değilim aferim eslde 1. siraya çıktınız sonra ligi bitiremediniz Sonra Adınızı AVRUPA şampiyonu olarak lanse ediyor milleti kekliyorsunuz. sizinle neden şuan maç yapmıyacağımzı ilk mesajımızda açıkladım gönlümüz ister yada istemez :) zaten maçımız olacak sizlere bu kadar gaza geldiniz anlamıyorum her zaman yaptiğimiz şeyleri yapıyoruz :)

    Bak diyorumki Şu başarınızın tescilini gösterin kaptacam clanı diyorum :) Avrupa şampiyonluğunuz hala eziliyor diyorsun ,bu kafayla biz hep eziyoruz zaten sizi . Sana nacizane tavsiyemi dinle Ercan gibi olma onun hocasıda MAMi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 23 Eylül 2014; 16:41:29 >
  • ha şöyle :) Bak Biz Asus ROG Türkiye şampiyonuz diyoruz :) Siz Hayal dünyanızda Avrupa şampiyonuz diyorsunuz farki çözmüşsün ) Geçmiş değil olay Siz hala bizim kullandiğimiz ismi kullanmaya devam ettiğiniz sürece şimdiki zamandir :).

    Bizim her halükarda size yetecek tecrübemiz var merak etmeyin :) biraz daha sabredin sadece . Dünkü kapağın hıncını hemen çıkartmaya çalışmayın hala batiyorsunuz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tharkaho

    Hala dün hala isim hala geçmiş hala Asus rog :) Ama sahaya girme yok pekala..

    Bak adin Halildi heralde tam bilmiyorum kusura bakma.

    Halil şimdi

    Hani biz sizi hazmedemiyoruzya başarılarınızı ona hitaben son kez oku mantikli bir şekilde cevap ver . Yani biz birşey yapmiyoruz hep kaşınan siz oluyorsunuz sonra oturuyorsunuz köşenize.

    Şimdi şu aşağıda yazdiklarimi bir şekilde cevapla mantikli bir şekilde, yapacağim hemen maçi :D Bizi salak yerine koymaya çalişmayin kendinizi güldürtürüyorsunuz boş yere. Bunları bize malzeme yapmayin sen akıllı birisin belli Ercandan, ercan dün bir bu gün iki ne oyun oynamaya bilir ne yönetmeyi daha önce başka yerden şutlandi gitti bizi taklit etti bizim ismimizle adam topladi oyuncu buldu şimdi gelmiş hayali şeylerin peşinden sizide sürüklüyor kafanızı kullanmanız benim tavsiyem.


    Senin maç teklifine neden hayir dediğimin cevabi ilk mesajda var ama hala anlamak istemiyor isen maddeler halinde yazdim.

    1. Biz size yakın zamanda aynı şekilde maç teklif ettik siz den gelen yanit yok yapamayiz dediniz.
    2. Biz sizin platonunuzdan teklif yaptik.
    3. Dün akşam ÇAKMA isminizle ÇAkma Şampiyonuluğunuzu yayinladınız facebook sayfasında Sonra ben ispatlayın dedim clani kaptacam dedim sildiniz mesaji
    4. Bu gün gelmiş Maç teklifi yapıyorsunuz :)
    5. Zaten yakinda sizinle maç yapacağiz bu neyin acelesi :)
    6. Madem bukadar istiyorsun ve samimi olduğunu düşünüyorsun neden gelmiyorsun tsye yada platoya.

    Biz bu şekilde yapmıyoruz işte :) anlamışsındır olayi sanırsam maçlarda görüşürüz :) ve bundan sonrada konuşmak istersen gel TS ye konuşuruz ama ercani getirme ne olur :D yok hala buradan yazmaya devam edeceksende o senin bileceğin iş herkes göreceğini gördü )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 23 Eylül 2014; 17:57:04 >




  • valla kafan iyi çalişiyor ercandan iyisin :) ama anlaşılan sanada ercan gibi muamele etmek gerekiyor. Laf sokup sonra dönerek değil tamammi dostum :D

    1. siz 19 maç kazandiniz aferim hangi maçi iyi bir takimla yaptiniz hadi bunu geçtim kendin yazdın şimdi ÇAKMA isimle BİZİM İSMİMİZ DİYORUM büyük yazayimki anlarsın :) Bu şeye benziyor ben para çaldim ama yardim yaptima :D şakamısınız anlamıyorum BİZİM İSMİMİZ kulnamanıza biz müsade etmiyoruz kendi facebook sayfamizda :) umarim anlamışssındır ama anliyacağini zannetmiyorum çünkü ercan moduna geçtin :).



    Gel gelelim şimdi Sitenizde avrupa şampiyonu yaziyor? bir belge yada olduğunuza dair patch filan varmı ESL'de Yani bu sahtekarliğa sende ayak uyduruyorsun ya nedeyim ? Neden yalan söylüyorsunuz ? verdiğin resimde yazan ingilizce yazının türkçesi: "orda turkiye almanya rusya esl deki 8v8 de top ulkeler dio" :) yani sizden bahsetmiyor
     BFTURK(BFTR) vs TURK CLAN'a maç teklifi

    Buyrun siteniz dileyen bakabilir Avrupa şampiyonu yaziyor hangi avrupada şampiyonsunuz :D
     BFTURK(BFTR) vs TURK CLAN'a maç teklifi




    Ha eyvallah bizi yendiniz o ligte iyide oynadınız Ama Bizden ismimizi çaldiniz fakat TURK luğumuzu çalamadınız :) Bize kaşrı takım kadronuzda yer alan yabanci jetci :)

    http://www.esl.eu/eu/bf3/go4bf3/cup_7/player/6456145/
     BFTURK(BFTR) vs TURK CLAN'a maç teklifi

    Sizden iyi temsil eden derken pardon Çalinti isimle bilinmedik tkaimlari yenerek Hayali şampiyonluğunuzmu YOKSA DICE EA YA karşı yapılan maçlarmı YOKSA DICE tarafında TESTER team seçilmekmi :) Ya elinizde hiç birşey yok anlamıyonuzmu :) Çalıntı isimle Hayali şampiyonluğunuz var şakamasınız :)


    İsim konusu bak Biz 2005 BF TURK CLAN olarak kurulduk buda sitemizhttp://web.archive.org/web/20100423073111/http://www.bf****.com/forum BFTURK yazamadimiz için tag olarak TURK yaziyor idik bak baklım o tarihte senin ÇAKMA clanın varmiydi :) hala üste çikiyonuzya bu konuda anlamıyorum sizi


    Yani şimdi maçtan bu konuya geldik muhabbeti yapip sende moda girme :) ilk mesajimda açik ve net bir şekilde normal bir kişinin IQsun yeteceği şekilde cevap verdim. Sen uzatirsan bende uzatirim ama şöyle siz zararli çikarsiniz :).


    Benim bireysel olarak kimseye sen dahil hiç bir sorunum yok idi (ercan hariç o ayri :) ) ama seninde akilli biri olduğunu var sayarak yazdim ama amacın ortada anlaşılan bazi şeyleri kaldiramiyorsun.gereken cevaplar bundan sonra Resimler ile verilecektir :) yazida yazmiyacaz.

    Ercana ve sana sevgiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 23 Eylül 2014; 19:54:40 >




  • tharkaho kullanıcısına yanıt
    Uzun zaman önce bf4 ilk çıktığı zamanlardı ve herkes iştahla oyunu oynarken size maç teklifi yapmıştım. hatırlayamazsan diğer arkadaşına bir sor... tabi tahmin edeceğin gibi siz o teklifi kabul etmediniz ... konu herzaman olduğu gibi uzadı da uzadı. diğer arkadaşın bir türlü ekibine güvenip ortaya çıkmadı. neden şimdi bizden senin teklifini kabul etmemizi bekliyorsun ?

    O dönem modu da size bırakmıştık arayı da uzatmamanızı istemiştik... şimdi gelmiş buraya ben buradan çalıştım hadi bana oradan soru sor der gibi 8 vs 8 yapalım diyorsun. arkadaş oyun çıkalı 1 yıl olmuş, millet sıkılmış bırakmış sırf ortada bir dirlik olsun diye düzenlenen turnuvalara katılım yapıyoruz ki ilerde potansiyelin fark edilip daha büyük organizasyonlar için malzeme olsun. Gerçekten Asus RoG Cup ta neden yoktunuz ? 5 tane oyuncu da mı çıkartamadınız ? oyun çıkalı 1 yıl olmuş, el insaf yahu, adama sorarlar herkes çatır çatır oynarken yoktunda neden şimdi çıktın geldin meydan okuyorsun diye...

    Nitradonun düzenlediği turnuvada kimse bize şampiyonluk garantisi vermiyor. kaybetmeyi göze alıp kazanmak için çıkıyoruz orada da. her nekadar iddialı olan ekiplere karşı nispeten daha zayıf kalan ekiplerinde şans eseri denk düşmesi de bir garip olmuş ama... herneyse orada kazanırsak ne ala, kaybedersek te kazanan ekibe şimdiden helal olsun. sizde eminim orada yapacağımız maçla mevcut maç teklfinizi pekiştirmiş olursunuz... maç istiyorsunuz ya, yaparız işte orada.

    Yanlış anlaşılmasın, Nitradonun düzenlediği 5v5 turnuvada zaten (itiraz etmezlerse) maçımız olacakta durup dururken buradan neden teklif etme ihtiyacı duymuş anlaşılmıyor... orada da dostluk kardeşlik pekişiyor , pekişmiyor mu ?




  • Son olarak şahsi düşüncemi belirtmek isitiyorum, ben BFTR üyesi olarak yazılanları endişe ile takip ediyorum. İki klanın çekişmesi çok güzel bir şey. Rekabetin olduğu yerden başarı çıkar. Tamda ihtiyacımız olan şey. Kaç senedir sürüyor kim bilir bu çekişmeler. Hala iki takıma alternatif büyük bir takım göremiyorum. Demek ki rekabet şekli yanlış.

    Anladığım kadarı ile TURK clanı olarak tüm Türklerin oluşumunu temsil etmekti amaç. gayet mantıklı. Yeni iyi oyuncularda ANA Turk topluluğu adı altında toplanmak isteyeceklerdir. Burda da ANA takımın kim olduğu konusunda reklam ve icraatlar devreye girmiş, benzer TAG kullanan bir takımda burdaki talepleri toplamış vsvsvs. Buradaki hassasiyeti anlayabiliyorum. Tüm sektörlerde olduğu gibi alternatifler olacaktır. xTURK,YTURK,ZTURK.


    Yakın olduğum sektörle ilgili şöyle bir örnek vereyim; Turk.net İnternet servis sağlayıcı olarak 1999 yılında faaliyete girdi. Şuan yoldan 3 kişi çevirelim interneti hangi firma veriyor Türkiyeye? Cevap:TTNET. ne oldu Türk'ün netine? yok. reklam, hizmet verebilme,yatırım yapma,devlet kurumu olma gibi durumlarla sektorde pazar payı %90 nın üzerinde.Peki şimdi ne oluyor? 5 tane alternatif ISP şirket var. yavaş yavaş eriyor TTNET. Peki TTNet ne yaptı? fiyatlarını aşağıya çekti. Peki diğer firmala ne yaptı bu durumda. bir araya gelerek itiraz etti rekabet kurulu geldi fiyatları alternatif firmalardan ucuza veremezsin gibi yasal zorunluluklar getirdi. Peki sonuç? Milyonlarca insan internet için daha ucuz paralar vermeye başladı. Fiyatlar yukarıya değil aşağıya düştü. Peki bu çekişmeler olurken kurumların birbirlerine olan yaklaşımları nasıldı? tabiki profesyonelce. Mesela geçen hafta fransa da sektorel olarak en büyük konferanslardan birine her firmanın üst düzey yöneticileri bir araya gelerek gittiler. Türkiye adına birşeyler yapmak için.


    Buradaki TURK adı altındaki tüm oluşumları reddetmek ve küçümsemek, alaycı bir şekilde konuşmak rekabetin bir tık ötesine geçiyor ve buna centilmen olmayan yaklaşım halini alıyor. Bu bir spor. Vucudun, aklın yeteneğin bir araya geldiği bir spor. Kişisel yada farklı yaşanılanlardan dolayı oyuncuları sevmeye bilirsiniz. Ancak birbirimize saygı duymak zorundayız.

    Oysaki ranger serverina girip Türkler olarak nasılda tozu dumana katıyoruz değil mi? ESL ve BNL için takım oluşturulması için bir öneri atılmıştı. lig yöneticilerinden, isimler düşünüldü. Benim aklıma Gold clandan, BFTR den TURK Clan'dan bir sürü isim geldi. Ama bambaşka isimlerle milli takım kurulacak belkide. Sebebi yanlış rekabet ve iletişim.

    sözün kısası, BFTURK, TURK clan iki güçlü takım birbirinden değerli oyunculara sahip. Birbirlerine diş bileyecek kadar haşin, dışarıya karşı omuz omuza olacak kadar da gözü pek olacaklarına eminim.

    Sevgilerimle,




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tharkaho

    Hala geçmiş hala geçmiş şöyleydi böyleydi şöyle oldu böyle oldu banane ben oynamıyorum siz böyle yaptınız.Arkadaşlar bakın ben tekrar tekrar yazıyorum gayet açık ve basit ben sadece 1 hafta sonrasına lanet olası bir 8v8 cq modu maçı istedim sizden hepsi bu!hadi geçtim 10v10 olsun hadi onuda geçtim 12v12 olsun yahu yokmu oyuncunuz cq modunda hiç?Siz Battlefield takımı değilmisiniz?Siz Türkiye şampiyonu TURK CLAN diyen arkadaşlar degilmisiniz?Yoksa bunları başkalarımı iddia ediyor da biz yanlış kişilere sesleniyoruz?Siz sayfanızda bize ağır ithamlarda bulunursanız ve bunu durduk yerde yaparsanız bizde sizi sahaya çağırırız bu kadar basit.Bunu içinizden gerçekten anlayan biri varsa anlamayanlara anlatsın lütfen yoksa konuyu kapatıyorum Türkiye şampiyonuyuz diyen TURK CLAN - BFTURK un teklifine evet diyemedi diyorum ve noktalıyorum.

    Nitrado da bizde 5v5 modu için hazır olmamamıza rağmen hiç çekinmeden çıkıp oynayacağız siz kazanın tebrik ederiz başkası kazansın onlarıda tebrik ederiz bu mühim değil.Kardeşlik ortamına her zaman çomak sokacak bir şeyler yaptınız yapıyorsunuzda neyse sağlık olsun diyelim.Ama ben şimdiden bahsediyorum şimdi şu andan, şunu söyleyin anlayışla karşılarız biz TURK CLAN olarak CQ Modu için şu an hazır değiliz başka zamana inşallah sizinle güzel bir maç yaparız.Konuyu geçmişe götürdünüz şahsi isimlere götürdünüz oraya buraya her yere çektiniz maç yapmak harici..

    Eyvallah..

    uzatma istersen, zamanında size yapılan maç tekliflerini kabul etmediniz karşılığının çok farklı olmasını mı ümit ediyordun ? zaten maç yapacağız nitrado da nereden çıktı TURK Clan maç teklfine evet diyemedi mevzusu ?

    "hala geçmiş hala geçmiş" demişsin ama tanıtım sayfanıza bir bak hala bf3 yazıları atıyorsunuz... bizle oynadığınız o maçta bir tane yabancı oyuncu vardı dışardan getirdiğiniz adı neydi ?

    herşey geçiyor arkadaş zaman durmuyor. ya zamanında yaparsın yada arkasından bakarsın. şu anda bu organizasyonlar da oluşumuzun nedenini yukarıda yazdım. ister anlarsın ister anlamazsın. Nasip olur yeni serilerde de olursak zamanı hep birlikte daha iyi değerlendiririz.


    @doominsert

    yazdıkların Türk oyuncular olarak BF deki bütün ekip ve muhtemelen her oyuncunun temennisidir bu sebeple Golden Army oluşumu var. peki neden BFTR yok ?




  • Vay be

    Zamanında Oynasana.com'da Wolftenstein: Enemy Territory oynardık taaa kaç sene önce. En son böyle klan tartışmalarını orada yaşamıştım. Hüzünlendim.

    Bu tarz yapılardan herhangi birinde bulunsam keşke. Taraf olmayan bertaraf olur.
  • o değilde sizin başkan Sahte ŞAMUPUANLIĞI SİTEDEN kaldiriyorum diye siteyi patlatacka haberiniz olsun :D

     BFTURK(BFTR) vs TURK CLAN'a maç teklifi
  • ESL Admini Armina 'nın Oyungezer dergisinde yayınlamış olduğu makale.Okuma yazman varsa orda ne yazdığını iyice oku,sonra gece rahat uyumak için yoğurt fln ye hazımsızlığını alır selçuk kardeş.


     BFTURK(BFTR) vs TURK CLAN'a maç teklifi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

    ESL Admini Armina 'nın Oyungezer dergisinde yayınlamış olduğu makale.Okuma yazman varsa orda ne yazdığını iyice oku,sonra gece rahat uyumak için yoğurt fln ye hazımsızlığını alır selçuk kardeş.


     BFTURK(BFTR) vs TURK CLAN'a maç teklifi


    okudum ve ben hala şampiyon olduğunuzu yazan birşey okuyamadim :D ESL sayfanızdada yok nerde yaziyor :)
  • Dünyanın pek çok ülkesinden takımların katıldığı esl battlefield 3 conquest 8on8 liginde uzun bir süredir ŞAMPİYONLUK ünvanını koruyorlar.

    Şimdi söz verdiğin gibi tası tarağı toplayıp klanı kapat , git facebook sayfanda sahte takipçi kas,mail hesabı hackle, insanların özeline gir, maillerini oku, tehdit et,yeteneğine uygun, karakterine ugun işler yap, bırak bu işleri beceremiyosun zaten :D:D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedic-Tr -- 23 Eylül 2014; 22:26:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

    Dünyanın pek çok ülkesinden takımların katıldığı esl battlefield 3 conquest 8on8 liginde uzun bir süredir ŞAMPİYONLUK ünvanını koruyorlar.

    Şimdi söz verdiğin gibi tası tarağı toplayıp klanı kapat , git facebook sayfanda sahte takipçi kas,mail hesabı hackle, insanların özeline gir, maillerini oku, tehdit et,öyle şeylerle ilgilen, bırak bu işleri :D:D

    Evet doğru söylüyorsun okuduğunu anlayamamışsın :D

    tamam benim Türkçeme laf ediyonda seninde okumanda sıkıntı var şampiyonluk unvanlığı devam ediyor yazıyor :D :D Şampiyon oldu demiyorlar :D lan yoksa yillardir yanlişmi okudun sen ondanmi böyle şampiyon olduk diyorsunuz.:D

    Evet ESL sayfalarına Bakiyoruz Ödüllerine birşey yok :) kandirmişlar seni ondan, hak verdim şimdi sana senin hatan değil :)

     BFTURK(BFTR) vs TURK CLAN'a maç teklifi

     BFTURK(BFTR) vs TURK CLAN'a maç teklifi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 23 Eylül 2014; 22:29:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naughty

    quote:

    Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

    Dünyanın pek çok ülkesinden takımların katıldığı esl battlefield 3 conquest 8on8 liginde uzun bir süredir ŞAMPİYONLUK ünvanını koruyorlar.

    Şimdi söz verdiğin gibi tası tarağı toplayıp klanı kapat , git facebook sayfanda sahte takipçi kas,mail hesabı hackle, insanların özeline gir, maillerini oku, tehdit et,öyle şeylerle ilgilen, bırak bu işleri :D:D

    Evet doğru söylüyorsun okuduğunu anlayamamışsın :D

    tamam benim Türkçeme laf ediyonda seninde okumanda sıkıntı var şampiyonluk unvanlığı devam ediyor yazıyor :D :D Şampiyon oldu demiyorlar :D lan yoksa yillardir yanlişmi okudun sen ondanmi böyle şampiyon olduk diyorsunuz.:D

    Evet ESL sayfalarına Bakiyoruz Ödüllerine birşey yok :) kandirmişlar seni ondan, hak verdim şimdi sana senin hatan değil :)




    AHAHAHHA sus selçuk sus konuştukça batıyorsun :D:D:D Şampiyonluk ünvanını şampiyon olan takım korur tabiki .Senin gibi 10. olan takım mı şampiyonluk ünvanını koruyacaktı.Yemin ederim en çok neye gülüyorum biliyo musun seni muhatap olarak karşıma almışım cevap veriyorum.Git yat allahını seversen güldürme beni daha fazla ahahhahaha


    Türkçe öğretiyor bana birde ahahahahha.Seni forumla başbaşa bırakıyorum,Şimdi bakan herkes görecek senin ne kadar büyük bi adam olduğunu.halilin açtığı konuyu daha fazla bulandırmayalım,ne de olsa maç teklifimizi kabul etmediniz.Zaten bu skordan sonra teklifimizi kabul edeceğinizi sanmıyorduk,yanıltmadınız.
     BFTURK(BFTR) vs TURK CLAN'a maç teklifi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedic-Tr -- 23 Eylül 2014; 22:42:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

    quote:

    Orijinalden alıntı: Naughty

    quote:

    Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

    Dünyanın pek çok ülkesinden takımların katıldığı esl battlefield 3 conquest 8on8 liginde uzun bir süredir ŞAMPİYONLUK ünvanını koruyorlar.

    Şimdi söz verdiğin gibi tası tarağı toplayıp klanı kapat , git facebook sayfanda sahte takipçi kas,mail hesabı hackle, insanların özeline gir, maillerini oku, tehdit et,öyle şeylerle ilgilen, bırak bu işleri :D:D

    Evet doğru söylüyorsun okuduğunu anlayamamışsın :D

    tamam benim Türkçeme laf ediyonda seninde okumanda sıkıntı var şampiyonluk unvanlığı devam ediyor yazıyor :D :D Şampiyon oldu demiyorlar :D lan yoksa yillardir yanlişmi okudun sen ondanmi böyle şampiyon olduk diyorsunuz.:D

    Evet ESL sayfalarına Bakiyoruz Ödüllerine birşey yok :) kandirmişlar seni ondan, hak verdim şimdi sana senin hatan değil :)




    AHAHAHHA sus selçuk sus konuştukça batıyorsun :D:D:D Şampiyonluk ünvanını şampiyon olan takım korur tabiki .Senin gibi 10. olan takım mı şampiyonluk ünvanını koruyacaktı.Yemin ederim en çok neye gülüyorum biliyo musun seni muhatap olarak karşıma almışım cevap veriyorum.Git yat allahını seversen güldürme beni daha fazla ahahhahaha


    Türkçe öğretiyor bana birde ahahahahha.Seni forumla başbaşa bırakıyorum,Şimdi bakan herkes görecek senin ne kadar büyük bi adam olduğunu.Başarılar dilerim sana hayatında.:d:d:d


    ercan anlayan anladı canim :D hala hayal görüyorsun :D Söylesene Şampiyonuk patchiniz niye yok MADEM ESL'de Avrupa şampuanı :) oldunuz hadi la :D sadece bunun cevabini vermeni isityorum valla kapatcam clanı terketcem :D gidecem bu diyarlardan mario oynuyacam :D




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.