Şimdi Ara

bi daha dell alanın konusuyla ilgili olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaş ın başına bişey gelmiş neden bunla ilgili sansür uygulanıyor. herkes bilsin belki dell bu konuda bir çözüm yolu bulur şu gerçekki dell servisi 1 mart 2008 itibarı ile nerdeyse sıfır. bununla ilgili neler yapılabilir mail atılabilir fransada dell servisi bir harika imiş arkadaşlar neden bu ülkemizde yok arkaladaşım kılı kırk yararak zar zor bir laptop alıyor alet problemli çıkyor servise gönderiyor çözüm bulamıyor bu bu kadar basir midir yani



  • insanlar belki laptop almak için yiyeceğinden giyeceğinden artırıyor.. neden sansür uygulanmış ben onu anlayamadım..

    anladığım tek şey şu.. bu gibi durumlarda en kolay yol sansür olduğu için,, BİR FRANSA KADAR OLAMIYORUZ ! ! !
  • Çok haklısın.
  • sorunlar konuşulmazsa çözüm bulunmaz...
  • şikayet vara yazın.
  • Oh my dear country! Arkadaşlar sizi DELL Amerika ile bağlantı kurmanız konusunda cesaretlendirmek istiyorum. Buradaki muhattaplarınızla çözemediğiniz sorunları şirketin merkezine geçmeniz daha faydalı olabilecektir. Türkiye deki servislerin çok kötü olduğunu ve bunların DELL markasına ve prestijine zarar verdiğini uygun bir dille aktarmanız bazı şeylerin gelişmesini tetikleyebilir. Bu şikayetleri daha fazla müşteriden duymaları onları harakete geçmeye itecektir emin olunuz.
  • beyler iyi akşamlar benim dell 1520 nin adaptörü bozuldu. adanada bulabileceğim bi yetkili servis var mı acaba ? normalde istanbulda yaşıyorum istanbulda hangi servisleri önerirsiniz ? adaptörün arkasında 19,5V 4.62A verileri var sanırım herkezin aynı?
  • Arkadaşlar sansüre gerek yok, bu forum gerçeklerden kaçan bir forum değil bildiğim kadarıyla !
    Benim Dell İnspiron 6400 Dizüstü bilgisayarımın menteşesi boşluk yapmaya başladı ve arka kısmında bir vida var onu gördüm tesadüfen
    Vida kurcalanmış ve tamamen yalama olmuş !
    Çok şaşırdım, 1.5 senedir kullandığım cihazımda ilk kez böyle birşey gördüm , evdeki herkese sordum hiç kimsenin haberi yok
    el dahi sürmemişler.
    Kont firmasının garantisinde olduğundan, kargoya verdim ,koskoca İzmir'de Kont servis yok !
    Rezalete bakın, İzmir'den İstanbul'a cihaz gidiyor Allah'a emanet, başına neler geleceğini bilmeden gönderdim.
    Adamlara sordum, dilekçe verdim, Arızalanan menteşenin arkasında bir vida yalama olmuş bu konuda bana açıklama yapın dedim !
    Tamir etmiş göndermişler ancak ne bir açıklama var, ne de bir cevap var, hiçbir şekilde sorduğum soruya cevap vermediler.
    Ben bu konuyu DELL firmasının Amerikadaki genel merkezine taşıyacağım ve yazışacağım, bakalım sonuç ne olacak.
    Cihazı Teknosa'dan almıştım ki onların durumu da malumunuz !
    Bu sorundan dolayı gittiğimde bana Uzaylıymışım gibi anlamsız bir ifadeyle baktı bir yetkili arkadaş, ciddiye bile almadılar...Yazıklar olsun.




  • arkadaşlar fransadaki arkadaşlar anlatıyorlar inanılmaz hikayeler ufacık civata problemi olan arkadaşaım senin problee benzer bir durumda olanlara bak :
    eleman telefon açıyor tel de problemi çözmeye çalışıyorlar halldemeyince eleman randevu veriyor ve eve servis geliyor. halledemeyince laptopı alıp gidiyor ertesi gün mail geliyor elemena 2 gün sonra şu satte eve teslim yapılacak uygunmusunuz diye ve 2 gün sonra o satte eve teslimat gerçekleşiyor. alın size servis hizmeti ne diyorsunuz? kont muş mont muş hikaye bunlar acilen amerikayı tetiklemek için mail bombardımanına tutmamız lazım millet. dell kötü bir marka değil sadece servis prb bu da çözülemeyecek bir prb değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.