Şimdi Ara

Biçimlendirilen HDD Hk. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlarım biliyorum bu tarz başlıklı birçok sorun ve bu soruna cevaplar var fakat ben durumumu şöyle izah etmek istiyorum. Yeni hdd alınca eskisini biçimlendirdim birçok yedeğimi aldım fakat ITunes yedeklerimi almayı unutmuşum ve şuanda telefonum suya düştü açılmıyor :) telefonum da yakın zamanda gelecek önemli bilgilerim vardı içerisinde. Bu HDD'den users dosyalarını çekebilecek 2018'de çalışan güncel program var mı ?

    Recuva denendi.

    EDİT: ITunes yedeklerinin uzantısı nedir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suleymanca -- 8 Şubat 2018; 0:44:7 >



  • Itunes yedeklerinin uzantısı hakkında bilgim yok fakat birçok raw olmuş ve formatlanmış diski GetDataBack programı ile kurtarabildim..
  • Recover My Files v5 programının tam sürümünü netten bulabilirsen yedeklerini kurtarma ihtimalin var. Özellikle tam sürümü diyorum. Çünkü deneme sürümleri sadece tarayıp buluyor veya eksik kurtarma yapıyorlar. Bu program bir çok kez benim yüzümü güldürdü. Diski tarama ve taradıktan seçtiğin dosyaları kurtarma işlemi baya sürüyor. Diskin boyutuna görede artıyor bu süre tabi. O yüzden sabırlı olman lazım. 2-3 saat arasında 500gb'lık diski önce taradı. Daha sonrada içindeki bilgileri 5-6 saat gibi bir sürede kurtardı. Tabi ben bütün disk bölümüne kurtarma yaptım.

    Tabi şunu söylemekte fayda var. Eğer ki yedeklerinin üzerine bir şekilde bilgi yazılmışsa kurtarmak çok zor veya yarım yamalak kurtarılırlar. Bu da işe yaramayan dosyalar demek.

    Silinen bir dosyanın normal silme de olsa formatla silme olsa(Format ile silme de biraz daha zor ama) yeni silinmiş olması lazım. Üzerinden zaman geçince kurtarmak zor oluyor.

    O yüzden kurtarma programlarına pek bel bağlama derim.

    Kolay gelsin.




  • Tahlis buradan indirebilirsin.www.tahlis.com.tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.