Şimdi Ara

Biden hükümeti çocuklara yönelik reklamları yasaklayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biden hükümeti çocuklara yönelik reklamları yasaklayacak



    İnternet dünyasının artık tek önemli unsuru haline gelen dijital reklamcılık yaş ayrımı yapmıyor. İnternet üzerinde tükettiğiniz içeriğe göre karşınıza sayısız reklam çıkıyor. Bazı platformlar hassas olduğunu iddia etse de çocuklar da her türlü reklama maruz kalıyor.



    Biden hükümeti reklamlara savaş açtı



    İlk halka sesleniş konuşmasında Başkan Biden çocukların kişisel verilerin toplanarak reklamlar sunulmasını kesinlikle istemediklerini belirtti. Bu bakımdan çocuklara yönelik reklam gösterimlerinin yasaklanması ve sosyal medya devlerinden kişisel verilerin toplanmasından vazgeçmelerinin talep edilmesi planlanıyor.



    Ayrıca Bkz.Meta (Facebook) veri ihlali nedeniyle 90 milyon dolar tazminat ödeyecek



    Beyaz Saray bu çalışmalar doğrultusunda bütçe talep edecek. Ayrıca 5 milyon dolarlık bir bütçe ile de sosyal medyanın zihin sağlığı üzerindeki etkisinin araştırılması ve sosyal medyanın yıpratıcılığına karşı bir mükemmeliyet merkezinin kurulması amaçlanıyor.



    Geçtiğimiz yıl bir itirafçının Facebook’un kârlılığının kişisel hakları korumanın önüne geçtiğini ve bilerek tedbirlerin düşük seviyede tutulduğunu ortaya çıkarmasının ardından ABD yönetimi top yekün bir savaş başlatmıştı. Tedbirler daha da artarak devam edecek.




    Kaynak:https://www.engadget.com/biden-wants-to-ban-advertising-targeted-toward-kids-052140748.html







  • Sen ABD olarak git arkadan her türlü pisliği çevir Suriye de ,Irak'ta pek çok masum insan dolaylı olarak senin yüzünden cehennemi yaşasın ama perdenin görünen kısmında çocukları korumak için reklamları yasaklıyoruz şovu yap . İki yüzlüler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Ulan ABD ile ilgili her konunun altına şöyle mesaj yazan tiplerden gına geldi.Adamların sorumlu olduğu vatandaşı Irak ve Suriye mi yoksa kendi vatandaşları mı ? Çok duyarlıysan önce kendi ülkenin çocukları için endişelen bitmedi şu arap sevdanız !Ülke tam bataklık .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 2 Mart 2022; 21:28:19 >
  • Verdiğiniz cevap şimdi ne alaka anlamadım . Konu nasıl Arap seviciligine geldi onu hiç anlamadım . Ben ABD iki yüzlü diyorum siz neler demişsiniz. Allah akıl fikir versin :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Asıl senin gibilere verse rahatlarız ülkece.Madem konunun nasıl buraya geldiğini anlamadın okuduğun haberde Irak ve Suriye ile mi ilgili madem çocuklara çok duyarlısın senin ülkende her şey güllük gülistanlık çocukların şartları iyi mi de Irak ve Suriye derdine düşüyorsun.Üstüne üstün iki yüzlülükle suçluyor Biden hükümeti çocuklara yönelik reklamları yasaklayacak 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.