Şimdi Ara

Bidolu.com dan Alışveriş yapacaklara duyuru Sakın!:: Paranızı almanın yolu çözüldü !:: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
15.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BİDOLUNUN DEVLET İN OLDUĞU SÖYLENİYOR.
  • Valla arkadaşlar bende şubat ayı başında DSC-N1 almaya niyetlendim... Bütün siteleri araştırdım (bunların içinde bidolu'da vardı (boyu devrilesice site...:-)) sonunda ideefixe'ten almaya karar verdim... Eğer yanlışla bidolu'dan falan alıversem yanmıştım demek... Çünkü fotoğraf makinesini babamın kredi kartıyla ve babamdan habersiz aldım... Bidaha anlatamazdımda babama durumu, kuzu kuzu öderdim 960 ytl'yi, her ay 80 ytl - 80 ytl...:-) sonunda şubatın 12'sinde ideefixe'ten sipariş verdim 4-5 gün sonra elime geçti alet, ama aradada ''araya 14 şubat sevgililer günü girdiği için 2 günlük geçikme oldu, özür dileriz'' diye mail geldi... Çok hoşuma gitti doğrusu... Şimdi taşıma çantası ve tripod alıcam yine ideefixe'ten... Bi sorun çıkacağını sanmıyorum...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: digitaldelisi

    Valla arkadaşlar bende şubat ayı başında DSC-N1 almaya niyetlendim... Bütün siteleri araştırdım (bunların içinde bidolu'da vardı (boyu devrilesice site...:-)) sonunda ideefixe'ten almaya karar verdim... Eğer yanlışla bidolu'dan falan alıversem yanmıştım demek... Çünkü fotoğraf makinesini babamın kredi kartıyla ve babamdan habersiz aldım... Bidaha anlatamazdımda babama durumu, kuzu kuzu öderdim 960 ytl'yi, her ay 80 ytl - 80 ytl...:-) sonunda şubatın 12'sinde ideefixe'ten sipariş verdim 4-5 gün sonra elime geçti alet, ama aradada ''araya 14 şubat sevgililer günü girdiği için 2 günlük geçikme oldu, özür dileriz'' diye mail geldi... Çok hoşuma gitti doğrusu... Şimdi taşıma çantası ve tripod alıcam yine ideefixe'ten... Bi sorun çıkacağını sanmıyorum...




  • Birisi duyuru yada bişeyler duyarsa yazabilirmi bu site kımde yada ne durumda. beklemekten sıkıldım artık.
  • Valla bende oturup beklediğim için ne tavsiye edebiliirim bilmiyorum, ancak internette adres olarak görünene yere gitmeyi deneyebiliriz, muhtemelen hiçbir sonuç çıkmayacaktır. En iyi yol gene kanuni yolları denemek herhalde . Tüketici mahkemelerine bu durumda nasıl başvurulur öğrenirsaek galiba iyi olacak. Bir de bu topiği genel forum sayfasına altına atmak diğer tuzağa düşecekleri uyarmak bakımından yararlı olacaktır.
  • Aralık 25 de onaylanan v3 cep telefonum şubatın ortasında geldi , gelene kadar ne çektiğimi bi ben bilirim , bence herkes - benim de yaptığım gibi - mail guruplarındaki insanlara bi uyarı mesajı çekmeli , aslında bu tarz dolaşan bi mesaj var ama kendi ağızınızdan yazarsanız daha etkili olacağı kanaatindeyim , siteye gelince benim duyduğum tek duyum şuan tmsf de olduğu ve daha berbat olanı tmsf ye geçmeden önce uzanlara ait olduğu yönünde , yaşanan mağdurluğun üstüne birde böyle bi haber iyice dumura uğratıyor insanı , uzanlar tarafından kazıklanmak için kredi kartının ucunu göstermek yeterli zaten , aman bundan sonra dikkatli olalım ve bu iğrenç siteyi bi güzel dışlıyalım
  • Yazmak istemedim ama yazayım dedim ben de. yaklaşık bir buçuk aydır yine diğer arkadaşlar gibi bekliyorum sadece...bir hafıza kartı.. internetteki alışveriş sitelerinin şerrinden Allah'a sığınırım. hepsi aynı bunların..
  • ben direkten dönmüşüm. iki ay önce bilgisayarın ana kart sizlere ömür(zaten zamanı gelmişti).bende sistemi upgrate yapmaya karar verdim. araştırmalar sonunda bir konfigürasyon oluşturdum ve bidolu ve hepsiburada arasında kaldım. bidolu 25 ytl daha ucuzdu ama içimden hepsiburadadan almak geldi ve öyle yaptım. iyi ki öyle yapmışım yoksa ben çıldırırdım. arkadaşım da benden bir hafta sonra bidoludan harddisck sipariş etti. ve işkence başladı. ürün 1,5 ay sonra eline geçti, ama ne zahmetlerle. tanıdığım herkes bu site hakkında uyarıyorum. sizde uyarın hiç kimse kendi parası ile rezil olmasın
  • 21835879 nosuyla bidolu.com dan bir hafıza kartını 14 mart 2006 tarihinde sipariş verdim.ancak şirket tedarik edemediğini belirterek siparişimi iptal etmemi istedi.bende mart 21 de siparişimi iptal ettim.para iadesini 7 iş günü içinde yapacaklarını belirttiler.ancak bugün nisan 11 oldu ve almadığım ürünün ilk taksidinide benden aldılar.telefonlarıma finans bölümü çıkmamakta ve açtığım telefonları ahizeyi açıp meşgule düşürüyorlar.yaklaşık 30 veya 40 defa aramışımdır ancak tel ya meşgul yada açıp kapıyorlar.ne yapacağımı şaşırdım.ilgililerden yardım istiyorum.teşekkür ederim.
  • Bankanı arayıp kredi kartından yapılmış bu çekimin sana ait olmadığı bildir ve bundan sonraki çekimleri de bloke etmelerini söyle.
  • Banada göndermediler 2 inci taksidi kestiler.bankayı arasam bana 2 taksidimi geri yatırırlarmı?
  • yatırmaz çünkü bidolu denen zıkkım doğal olarak parasını peşin alır , sen banka ya borçlanırsın , yani ben çekmedim geri koyun paramı dersenir maalesef iyi niyetli davransalar bile sizi sonraki alışverişlerinizde uyarmakdan öteye gidemezler , onun için para iadesini yapacak olan bildiiniz üzre bidolu dur , ödenen taksitleride keyfi uygun bi zamanda kapatmasını düşlemekten başka yapılacak bişey yok , mahkemeye versen muhattabını bulamıyosun ya ve bu site halen hizmet veriyo hala reklam veriyo hala insanları kazıklıyo yuh artık
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ONURUM88


    quote:

    Orjinalden alıntı: Jodie

    www.yeterkiiste.com diyorum arkadaşlar...
    Pazartesi Acer Travelmate 2423 sipariş ettim.
    Bugün Cuma elimde... Site İşBankası'na ait



    bana gör sitenın iş bankası ile ilgisi yok.sadece isim benzetme....



    Yeterkiisteden hiç alışveriş yapmadım ama ONURUM88'in bilgisi dolaylı olarak doğru.Site işnet iştiraki olan teknopazara ait.İşnet zaten tamamen İşbankasına ait bir kurum.yani yeterkiistenin kalıcılığını anadolusigorta veya şişecamla eşdeğer tutabilirsiniz.Ben bugüne kadar hepe ideefixeden alışveriş yaptım alışkanlık oldu ve hiç sorun yaşamadım.bir kez weblebiyi kullandım orayı sevemedim.ürün de tam istediğim gibi gelmedi.hepsiburada sitesi de bana sempatik geliyor.Bir de bir arkadaş bidolu için devletin yazmış.EMin olmamakla birlikte doğruluk payı olduğunu tahmin ediyorumbascuda yahya demirele aitti bidoluyu şu an tmsf vs. denetliyorsa hiç şaşırmam.




  • vay be neler oluyumuş. ben hiçbirinden sorun yaşamadım. 2,5senedir 2 ayda bir alırım bişiler. Ama bidoludan bidaha alışveriş yapacağımı sanmıyorum. Bu forum çok etkili olmuş bence. Okuyanlar tırsıyo benim gibi :) uyarılarınız için sağolun.
  • bidolu şu an tmsf ye devredilmiş durumda. (17 nisan'a kadar.)
    belki o yüzden çalışanlar veya yöneticiler tarafından provoke ediliyor olabilir. (bir ihtimal) bu sitenin fiyatını düşürmek için, belki ileride burayı alacak kişiler sistemlerini, menkul ve gayrimenkullerini ucuza kapatıp, yeniden yapılandırıp yeni bir isimle çıkarlar ortaya, tabii zaman gösterecek.

    bende Bidolu maduruyum.
    (7 martta sipariş verdim. 30 martta iptal ettirdim. bir haftada iptal edilen ödememin iadesi halen bana
    gelmedi... taksitleri ödüyorum.) iptal ettirmekde çözüm olmuyor, bilginize.
    alışverişimin tamamının tutarı 33.00 ytl Allahtan başka şey almamışım. . 33,00 ytl lik de telefon görüşmesi yaptım..
    çevrenizdekileri uyarın, bidoludan alışveriş yapmasınlar, bidolunun cirosu düşsün, şikayetler artsın, birilerinin de ekmeğine yağ sürülsün... sistem çalıştı ve artık sona geldik. bakalım birilerinin ekmeğine kaç yüzbin $ yağ sürülmüş olacak.

    galiba en doğru bilgiyi de buralardan alırsınız artık.
    http://aksiyon.com.tr/detay.php?id=23711
    http://www.btnet.com.tr/kolaybaski.phtml?yazi_id=540000158&kategori_id=7
    http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=15144
    http://www.tmsf.org.tr/docs/ilanlar/tr/isttank170406.pdf




  • Demekki 17 Nisandan sonra gelecek bizim siparişler. 5 mart 20 nisan 1.5 ayda gelicek işte buna biz günümüzde hızlı ve kolay alışveriş diyoruz
  • Ardaki yazıları okumadım ;

    Bende arkadaş için hafıza kartı siparişi vermiştim.Parasını bana nakit verecekti bende taksitli alacaktım.Neyse verdik siparişi.Arkadaşa mal gelince verirsin dedim parayı.1 gün 2 gün bekle babam bekel 2 hafta 3 hafta.Hafıza kartıda kingston 512 piyasada en çok tutulan.Mail attım bana bir kargo numarası verdiler ups ye baktım ne durumda diye.Beylikdüzü şubesi ana merkez vs vs vs gidip gelmiş kart.Mail attım böy böyle diye.Yine beklemeye başladım yine 1-2 hafta geçti sonunda aradım ups yi bugun kargonuzu ulaştıracağız dediler.Harbidende o gün geldi kargo.Yani 1 ay sonra filan.Tabii o sırada arkadaş bi 512 bi de 256 almıştı:) Kart bende kaldı mecburen.Daha öncede alışverişim çok oldu bi doludan hiç sorun yaşamadım 2 günde geldi.Sanırım hafıza kartı ile ilgili sorunları var.

    Burda suç kimin?Malı getirmeyen ups-Kargo firmasına sözünü geçiremeyen ve lakayıt olmuş bi dolu.Bidoludan alıuşveriş yapanın.Evet suç bunların :)




  • selam arkadaşlar;

    bugün öğrendiğime göre,www.ideefixe.com sitesi tahsilat uygulamasını değiştirmiş.. artık, ürünü satın alır almaz tahsilat yapmıyorlar.. bunun yerine, ürünü temin edip kargoya verene kadar kredi kartınıza ürünün bedeli kadar blokaj koyuyor.. ürün kargoya verildiği zaman da, tahsilat gerçekleşiyor.. herhangi bir aksaklık halinde, ücret iadesi ile uğraşmıyoruz.. satışın iptali halinde, sadece kredi kartımızdaki blokaj kalkıyormuş.. cf kart sipariş etmiştim.. ithalatçı firmada olmadığı için satışı iptal etmişler ve bilgi mesajı gönderdiler.. bankamdan kontrol ettiğimde, söylenenlerin doğru olduğunu gördüm.. umarım bütün siteler böyle bir uygulamaya geçer de, biz kullanıcıların çilesi biter..

    Ek: bana gelen özür ve bilgilendirme mesajı..

    Aşağıda bilgilerini bulacağınız ürün, dağıtımcı firmada mevcudu tükendiği için temin edilememiştir. Bu aksaklık için sizden özür dileriz. Bu sırada dikkatinize sunmak isteriz ki IDéEFIXE'e verdiğiniz siparişlerin tutarı, sipariş tamamlanıp paketiniz tarafınıza gönderilinceye dek kredi kartınızdan tahsil edilmemekte; sadece kartınıza sipariş bedeli büyüklüğünde bir blokaj koyulmaktadır. Ürünlerin temini tamamlanıp paketiniz kargoya verildiği zaman, bu blokaj çözülmekte; kartınızdan sadece temini gerçekleştirilip tarafınıza gönderilen ürünlerin kesinleşmiş bedeli miktarınca tahsilat yapılmaktadır. Temin edilemeyen ürünler için bloke edilmiş tutarsa bir hafta içerisinde bankanız tarafından otomatik olarak kaldırılmaktadır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 13 Nisan 2006; 17:07:33 >




  • Gerçekten bravo ..ben pişman oldum .hepsiburada, yeterkiiste, idefixe bunlara guvenırım bundan sonra. bidolu da ihalesi 17 nisan oldugu için TMSF tarafından satıldıkdan sonra bi gözlemliyelim bakalım düzeliorlarmı .ama benım için bidolu bitmiştir.
  • bu saatten sonra kim riske girip bidolu'dan alışveriş yapar ki.. atasözümüz bile var, "sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş"
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.