Şimdi Ara

BiDolu Problem Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bir arkadaşım için geçen hafta 2 bilgisayar için parça topladık. Ama işlemcileri yanlış alınmış. İşlemciler geldikten sonra bir tanesini açtık fakat takmadan (zaten takması imkansız) her ikisinide gönderdik. BiDolu.com yetkilisi açılmış olanı almayız demiş. Çünkü bu kutu açılmış demiş. Kutuya hiç bir zarar verilmedi sadece açıldı ve uymadığı görülünce geri gödnerildi. Bende Tüketici Derneğine gitmesini söylemiştim. Oda dilekçe ile başvurmuş. TD bir ürünü normal şartlarda zarar verilmediyse geri almaları gerektiğini söylemiş. Başından bu tür bir olay geçen arkadaşalar varsa yardımcı olabilir mi? Sizce sonuç ne olur?
    Teşekkürler....



  • Dostum açacan oraya uzaktan satış yasa şartnamesini benmi yolluyayım yoksa siz tekrar okurmusunuz de. Açın 4077 tüketicinin korunması yasaını okuyun de 7 gün içinde benim caymam durumunda sizinde koşulsuz almalısınız.
    Sen ürünü kullanmamışsın ama kullansan bile bu böyle dostum. Hakkınızı arayın illede alama derseler verin mahkemeye (zaten bunu göze alamazlar) Sen aç telefonu ciddi konuş bu yetecektir.
    Al dostum buldum yasa maddesinin sizinle alakalı öğesini
    Bu tür satışlarda; tüketici, 7 (yedi) günlük tecrübe ve muayene süresi sonuna kadar malı kabul veya hiçbir gerekçe göstermeden reddetmekte serbesttir. Satıcı almış olduğu bedeli, kıymetli evrakları ve tüketiciyi bu hukuki işlemden dolayı borç altına sokan her türlü belgeyi, cayma bildiriminin kendisine iadeli taahhütlü mektup ya da noter aracılığı ile ulaşması veya bizzat teslim edilmesi tarihinden itibaren 10 (on) gün içinde tüketiciye iade etmekle ve 20 (yirmi) gün içinde de malı geri almakla yükümlüdür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 23 Kasım 2005, 17:41:17 >




  • Teşekkürler... İçim soğudu.. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.