Şimdi Ara

Bild: Atatürk yaşasaydı hayır derdi. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
2
Favori
17.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theseyma


    quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye


    quote:

    Orijinalden alıntı: theseyma


    quote:

    Orijinalden alıntı: digiogi


    quote:

    Orijinalden alıntı: theseyma

    haberi mi yoksa Atatürk yaşasaydı ne oy kullanırdı onu mu tartışıyorsunuz?
    zira konu ATATÜRK'ün oyu ise cidden saçlamıyorsunuz derim,ATATÜRK'ün olduğu yerde cehalet,kadına şiddet,çocuğa tecavüzleri,hırsızlık,yolsuzluk hukuksuzluk adaletsizlik gibi sorunların olmayacağını hepiniz adınız gibi biliyorsunuz

    Atatürk döneminde İstanbulda yüzlerce çocuğun açlıktan öldüğünü, kadın cinayetlerini tecavüzleri vs araştır derim o zaman Bu sorunlar başımızdakilerin değil halkın sorunları. Halk düzelmeden düzelmeyecek şeyler.

    ATATÜRK döneminin şartları ile 2017 yılının şartlarını gözönünde bulundurmadan böyle bir teklifte bulunman sence de garip değil mi?
    savaştan yenş çıkmış sınırları yeni çizilmiş sıfırdan kurulan bir ülkenin eğitim seviyesiyle 2017 yılını düşünürsek ATATÜRK dönemindeki sorunların yaşanması gerektiğini fakat suan ki sorunların ülkeyi yönetenlerin keyfi eğitim ve yönetim sistemiyle ilgili oldugunu görebiliriz heralde.

    Gerçekten birşeyi savunurken ya da eleştirirken elle tutulur düşüncelerle gelin yoksa komik oluyorsunuz dedğil de sinir bozucu oluyorsunuz.

    Amaç laf atmak olunca dönem şartlarına bakmadan böyle saçma saçma konuşmak gayet normal. Ülke savaştan çıkmış, yüzyıllardır yönetildiğinden farklı şekilde yönetim gelmiş, haklara sahip olunmuş, hukuk sistemi değişmiş falan onlar için önemli değil.

    aslında anlıyorlar fakat işlerine gelmiyor.

    Dediğim amaçları farklı olduğu için duruma göre davranıyorlar.




  • İki tarafın ne niyetle iş yaptığı ortadadır. Hristiyan diyor ki "gel benim dediğimi dinle" sana mı soracağız ne yapacağımızı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AHABER sabah takvim bilmemne çok mu ak yüzkarası gazeteler dönek gazeteler asıl bunlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolsten


    quote:

    Orijinalden alıntı: 1

    Bence Atatürk yaşasaydı, akp Atatürk ü fetocu ilan eder, hapislerde işkenceyle oldururdu.

    ATATÜRK YAŞASAYDI AKP Mİ OLURDU?

    Şu forumda onca boş konuşma içerisinde tek gerçek senin yazdığın
  • 1 numaralı Türk düşmanı bir gazete sanki bizim iyiliğimizi istiyormuş Atatürk'ü çok severlermis gibi böyle yapınca bir bit yeniği olduğunu düşünüyorum. Almanlar da akıllı adamlardir. Acaba böyle yapa yapa evet mı çıkartmaya çalışıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulkece paranoyak olduk ben bu haberlerin yandaslar tarafindan,hayircilarin empatisini kazanmak icin yapildigini dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vamp


    quote:

    Orijinalden alıntı: digiogi


    quote:

    Orijinalden alıntı: vamp


    quote:

    Orijinalden alıntı: digiogi


    quote:

    Orijinalden alıntı: vamp


    quote:

    Orijinalden alıntı: digiogi


    quote:

    Orijinalden alıntı: vamp


    quote:

    Orijinalden alıntı: digiogi


    quote:

    Orijinalden alıntı: vamp


    quote:

    Orijinalden alıntı: digiogi


    quote:

    Orijinalden alıntı: vamp


    quote:

    Orijinalden alıntı: digiogi


    quote:

    Orijinalden alıntı: vamp

    Diyelimki cumhurbaskanimiz yarin hakkin rahmetine kavustu. Belkide bizde yarini goremeyecegiz. Kimin ne zaman olecegini kimse bilemez. Diyelimki cumhurbaskanimiz vefat etti. Bu evet hayir seciminde bunca yetkiyi kime vermeyi dusunuyor bu evetciler? Farzedelim recep tayyip erdogan yok. Hala evet diyebilecekler mi? Bunu aciklasinlar bana sonra bende evet diyeyim. Bu kadar yetkiyi bana bile verseniz ben yine hayir derim. Ölümlü dunya. Benden sonra gorevi alacak adamin bir soysuz vatansiz olup olmadigini nerden bilecegim?



    Yasalar bugune bakarak cikmaz. Gelecege bakarak cikar. Kimse kendini ölümsüz zannetmesin. Ben bu oylamanin geleceginde kocaman bir felaket goruyorum.

    Aynısı bu sistemdeki başbakan için olsa?

    Sanırım yerine meclisi fesedebilecek bir başbakan gelmiyor. CB bakanlar kurulundan bir bakanı geçici hükümet kurması için atıyor. Belkide hükmüde yoktur bu durumun. Bir başbakan gidip diğeri geliyor. Belkide seçime gidilir. Fakat kimsenin elinde meclisi fesedip yargılanamaz bir konuma gelerek bir güç verilmiyor. Benim yukardaki endişem buydu. Denetlenemez bir yapının oluşması iyi birşey değil. Kendim için bile istemem. Deliririm belki. Aklım fikirlerim değişir. Beni kimse denetleyemiyorsa bunun adı felakettir demek istedim. Konu başbakan veya cumhurbaşkanı sıfatı değil. Recep Tayyip Erdoğan ölürse bu yetkileri bu halk kimin için verecek? Mesela Binali Yıldırım içinde evet mi diyecekler? Bilal Erdoğan için mi evet diyecekler? Devlet Bahçeli için mi evet diyecekler....? Sonuçta birisi o tahta oturtulacak değil mi?

    Şu anki sistemde dediğinizi mesela cumhurbaşkanı yurtdışına giderse, ona vekalet eden kişi yapabilir. Farkındaysanız Abdullah Güld'en önceki cumhurbaşkanları pek yurtdışına çıkmazdı bu nedenle.

    Ayrıca dediğiniz fesh etme yetkisi Atatürkte vardı. O işlemi de yapmıştı. Kötü mü oldu yani?

    Atatürk nere bugünkü siyasetçiler nere? Yani birşeyleri kıyaslarken iyice bir tartmak lazım. Atatürk dediğiniz kişi savaş kahramanı milletin kimliğini yeniden kazanmasına sebep olan çok değerli bir Türk lideri. İsteseydi torununun torunlarının torunlarına kadar kendine osmanlı hanedanlığı gibi bir aile soyundan yönetim şeklide getirirdi. Sen meclisi fesetmesinde kalmışsın. Malvarlığınıda bağışladı. Mesela Örnek verdiğim siyasetçilerden herhangi biri vefat edince malvarlığını bağışlar mı? Ne kattılar Türk milletine? Atatürkten sonra doğru düzgün bir lider geldimi? Şu an yönetimde olan siyasetçileri tarih bugün değil 50 yıl sonra yazacak. Acaba haklarında neler söylenecek? Hangi savaşı kazandılar? Ekonomi için ne yaptılar? Atatürk gibi malvarlıklarını bağışladılar mı? Yoksa bütün ailesini osmanlı hanedanlığı gibi siyasetin içine mi sokmaya çalıştılar? Bunları bugün sadece gözlemliyebiliyoruz. Zaman herşeyi bize gösterecek. Bu evet ve hayırın sonucunuda göreceğiz. Mesela sana şahsen sorayım.

    Devlet Bahçeliyede evet der miydin?
    Kemal Kılıçtaroğluna?
    Bilal Erdoğana?
    Binali Yıldırıma?

    Ben burda evet denilecek bir kişi göremiyorum. Sizi bilemem ama isterseniz listeyi uzatabilirsiniz. Varsa birisi şerefine namusuna ağzından çıkan her kelimesinin doğru olduğunu vatanı milletini namus olarak gören döneklik yapmayan birisini biliyorsanız bana söyleyin. Bende bileyimki CB başkan olduktan sonra hakkın rahmetine kavuştuğunda geleceğim hakkında endişe etmeyeyim. CB şahsi kişiliğini buna katmıyorum. Çünkü bu evet ve hayır bireysel bir oylama. Ondan sonrası için benim burdaki yorumlarım. Dedim ya Cumhurbaşkanı belki çok daha düzgün işler yapacak bizde şaşıracağız. Diyelimki Kendisi aramızda değil o zaman ne olacak? En son osmanlı imparatorluğunda hanedan kavgaları yüzünden kardeşler birbirini öldürüyordu. Onuda hatırlatayım size. Bir makama bu kadar gücü yüklerseniz sonuçlarınıda ölçmeniz gerekir. Bence bu oylmada sonuca bakan yok. Bugüne bakılıyor. Yarın kimin aramızda olup olmayacağını Allah bilir. O yüzden ben sağlıklı bir oylama olduğunuda düşünmüyorum.


    Düşünelim. Atatürkün bilmediğimiz bir oğlu falan mı vardı?

    Mal varlığı meselesi ilginçtir... Atatürke dededen mi kalmıştı mesela orman çiftliği ya da sarayı? Zaten halkın malıydı.

    Bunca yoruma cevabın bu mu? Anne tarafından birini bulur 8. dereceden akraba bulur yine kendi soyundan devam ettirirdi. Komiksiniz gerçekten. Teşekkürler. Çok düşünmüşsünüz. Başımızdakilerinde elinde bir tane yüzük vardı. Şimdi gemilerle filoları falan var. Bu müthiş ticari zekayı neye bağlıyorsun. VAtanın malını vatana bağışlayacaklarmı? Bu düşünceleriniz lütfen kendinize saklayıp bir daha beni alıntalamayın. İyi forumlar.

    Oğulları ya da damatları çalışıyor servet ediniyorlar. Atatürkün de serveti olmuştu bir şekilde. Sonuçta oğlu olsa ona bırakacaktı. Ayrıca o zamanın Cumhurbaşkanı maaşı şimdiki şartlara oran edilirse 100 kat fazlaydı bilirsiniz belki...

    O değil de bu sistem şu anki çift başlılığı engelleyecek. Sistem iyi ama siz araştırmadan kılıçdaroğlu ne derse tıpış tıpış takip ediyorsunuz.

    Ayrıca fesih meselesine takıldın demişsin de, zaten kaç yazıdır meclisi feshedebilir yetkisi sınırsız diye takan sendin? Şu anda da böyle olabileceğini kanıtladığım için mi caydın?


    Ben yukardaki Kılıçtaroğluna Evet dermisiniz dedim mi? Ben demem mesela? Ama sen Sırf bir kişi yüzünden evet diyeceksin. Deniz baykalda gelse o makama kılçtaroğluda gelse, bende gelsem evet demem. Sen bunu kavrayamadın. Kavrayamacaksında. O yüzden bırakalım bu muhabbeti sen bildiğini oku. Daha geniş düşünceler sahip olduğunda gelirsin tartışırız seninle. Çift başlılık demişsin. Bİnali yıldırım ile Cumhurbaşkanımızın fikirleri uymuyor mu? Yorumlarınız o kadar saçmaki cevap yazmaya bile gerek yok. Alıntılamayın lütfen.



    Eğer kılıçdaroğlu ya da saydığınız kişiler yüzde 50 + 1 kişilik oyu alabiliyor olsaydı evet derdim. Ama alamayacağı için...

    Çift başlılık dedim. Şimdikilerin fikirleri uyuyor ama ya sonrakilerin uymazsa? Zaten bu yüzden yapılması lazım bu düzenlemenin.

    Ayrıca tamamen bilgisizsin. Bilgilen diye yazıyorum. Sen bana cevap yazmazsan alıntılamazsan, alıntılamam.

    Lafını bil ağar ol. Efendi ol. Bilgisizsin dediğin adamla kaç defa yüzyüze konuştun. Sen kimsin? Adamın asaplarını bozma. Profesor doktor digiogi misin? Bu düzenlemenin neden yapıldığı belli. Sen bana salça oldun saçma sapan sorularınla o yüzden sen defolup gideceksin. Bir daha alıntılamayacaksında. Bilgisiz.

    Ağar ol ne demek yahu?

    Çocuk ağır liseli çıktı. Hem bilgisiz hem saygısız. Al sana alıntı. Cahil liseliye blok!

    Liseli mi? Sizdeki bu ego varya einsteinda yok. Anlatabiliyor muyum. Herşeyi ben bilirim kafası. Sizden başka herkes salak gerizekalı değil mi? Herkes cahil? Sana diyorum ki alıntılama o kadar yüzsüzsün ki hala alıntılıyorsun. Düpedüz küfür etmemi ve ceza almamı bekliyorsun. Gerek yok bunlara. Maraş dondurmacınsını izlemye devam et kardeş. Ne laftan anlıyorsun ne başka birşeyden. Bak bu sefer farklı yazıyorum. Hece ile yazıyorum. Belki algı seviyen o kadar düşüktür. Büyük harflerle yazacağım birde körsündür belki okuyamıyorsundur. Ya da belkide yazıdaki önemini anlayamıyorsun birde siyahla kalınlaştırayım. Hatta o da yetmez belki rengini kırmızı yapayım.

    A-LIN-TI-LA-MA

    Dahada alıntılarsan yorumlarımı bloklayıp geçerim dahada uğraşmam.


    Merhaba vamp. Boşuna yorulmuşsunuz, cevap verip anlatmaya çalışmakla, (üstüne birde ceza almazsınız umarım bu şahıs yüzünden) bu vatandaş gibi herkese bir cevabı olan birine birşeyler anlatmaya çalışıyorsunuz, görmüyormusunuz herkese cevap vermiş ve verdiği cevaplar hemen hepsi ayni nitelikte, bu gibilere birşeyler anlatmaya çalışmak, doğruları söylemek malesef anlamsız, ne söylerseniz söyleyin size saldıracak ve üste çıkmaya çalışacak, yani sizi anlamaya kesin suret ile çalışmayacak en güzeli saldırsa dahi cevap vermemek, bırakın kendini ve kendi düşüncelerini üstün görsün, münakaşaya giripte boş yere canınızı sıkmışsınız. Bu arada yazdığınız ilk mesajı takdir ettim Atatürk'ün yaptıkları ile olan, fakat daha sonraki mesajlarınız için adınıza üzüldüm, böyle konuşmaya değmez birine laf söz anlatmaya çalışmışsınız. Iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bild: Atatürk yaşasaydı hayır derdi.


    ironi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 28 Mart 2017; 20:53:33 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 9 Haziran 2017; 22:26:57 >
  • QuicklyMove Q kullanıcısına yanıt
    Senin gibi cahillere yazmak istemiyorum ama şu forumun %35-40'ı sen ve senin gibilerle dolu malesef ki ister istemez yazılarınız göze çarpıyor. Daha 2 kelime arasında ki farkı bildiğin yok burda koyunluk yapıyorsun
  • ya zaten avrupalılar bizim halktan daha akıllı bizim için ne kötüyse o noktada diretirler bizim halkta zaten bir şey olduğunu sanır iktidardakiler bunu kullanıyor hep aynı numara
  • Madara Uchiha kullanıcısına yanıt
    Ben düşündüğün kesimden değilim yavaş ol. Bu tür konularda başta kılıçdaroğlu da olsa, erdoğan da olsa, bahçeli de olsa devletin tarafında düşünürüm. Düşünce şeklim böyle.



    Yaklaşık 1 yılı aşkın süredir Sultan Erdoğan sarayında, diktatör erdoğan kanal kapatmaya devam ediyor, Sultanın kürtleri bombalayası gelmiş diye manşetler atılarak can yakmaya çalışıyorlardı. Göze göz dişe diş. Onlar bizim canımızı böyle atıflarda bulunarak yakmaya çalışıyorsa biz de onların anlayacağı dilden karşılık veririz.



    Türkiye jeopolitik konumu itibariyle aşırı kritik bir noktada ve ordusu güçlü (Her ne kadar baştan aşağı batı malı kullansak da). 30 yılı aşkın süredir bir pkk illeti sardılar başımıza el altından destek veriyorlardı, şimdi de suriyede meşrulaştırdıkları bir örgüt kurdular ve ona destek basarak pkkya aktarıyorlar.



    Üstüne de dalga geçer gibi Davutoğlu vize serbestisi döneminden bu yana laf çakıp duruyorlar.

    Siz de bunu sırf geçici bir adamın başta olmasından dolayı alkışlıyorsunuz, bravo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuicklyMove -- 28 Mart 2017; 21:24:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: social

    Ulkece paranoyak olduk ben bu haberlerin yandaslar tarafindan,hayircilarin empatisini kazanmak icin yapildigini dusunuyorum

    geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vamp

    Sormayın yahu. Gerçekten bende neden o kadar yorum yazdım bilmiyorum. Bütün günümde sinirli geçti. Hep kendi kendime "şu siyasi konulara yorum yazmayacağım" diye söylüyorum 2-3 ayda bir bir bakmışım yorum yazmışım yazıncada pişman olmuşum. İşallah bir daha yazmam.

    Böylelerinin egolarını tatmin etmek için en güzel alan siyaset, günümüz vampirleri bunlar :) bir farkla bunlar kan yerine enerji emiyorlar, görüyorum ki sizin enerjinizide almış götürmüş, umarım bu mesajim ile birazda olsa keyfiniz yerine gelmiştir, iyi forumlar dilerim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JuB3ST

    quote:

    Orijinalden alıntı: vamp

    Sormayın yahu. Gerçekten bende neden o kadar yorum yazdım bilmiyorum. Bütün günümde sinirli geçti. Hep kendi kendime "şu siyasi konulara yorum yazmayacağım" diye söylüyorum 2-3 ayda bir bir bakmışım yorum yazmışım yazıncada pişman olmuşum. İşallah bir daha yazmam.

    Böylelerinin egolarını tatmin etmek için en güzel alan siyaset, günümüz vampirleri bunlar :) bir farkla bunlar kan yerine enerji emiyorlar, görüyorum ki sizin enerjinizide almış götürmüş, umarım bu mesajim ile birazda olsa keyfiniz yerine gelmiştir, iyi forumlar dilerim :)

    Alıntıları Göster
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 9 Haziran 2017; 22:27:15 >




  • Atatürk yaşasaydı bunların hepsini izmirin serin sularına bırakırdı dememişler ayıp etmişler.
  • Bu konu temsili...

    Bild: Atatürk yaşasaydı hayır derdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master-Fİ

    Adamlar Türkiyeye din kisvesi altında derin devletlerini yerleştirip bunca yıl istedikleri gibi at koşturdular.Gezi olaylarını amacından saptırıp Türk baharı gibi sevimli isimler koyarak iç savaş çıkarmaya çalıştılar. Olmadı darbe adı altında ülkeyi tamamen ele geçirmeye çalıştılar.



    Yıllardır pkk ve kanatlarını desteklediler silah verdiler her türlü piçliği yaptılar. Sözde nato müttefikimiz. Nato mato hikaye Maksat Türkiye rusyaya yakınlaşmasın. Belli bir noktada pasifize ve kontrol edilmiş halde elimizin altında dursun. Ne ölsün ne yaşasın.



    Bu alçaklar deşifre oldu artık. Bütün oyunları bozuldu. 30 belkide 40 yıllık hesapları altüst oldu. Oyunun şekli rengi değişti. Biz iplemedikçe deliriyorlar.



    Başkanlık sistemi geldiğinde bürokratik engeller ortadan kalkacak bunların ne kadar ajanı ne kadar piçi varsa hepsini tasviye edecekler. Rezil oldular. Apaçık düşmanlıklarını gösterir nokta dalar şu an. Panik oluyorlar ama iş işten geçti. Oyun bozuldu.



    İçimizdeki irlandalılar da bolca mevcut. Saflarıda belli. Siz üzülmeyin. Laf salatasından başka icraatinizi görmedik. Sözde vatanseverler.



    Atatürk hayatta olsaydı önce sizden başlardı....

    Dediklerinin bir kısmına katılıyorum. NATO falan yalan, TR ye ihtiyaçları var. Rusyaya yanaşmasın, Müslümanların göçü zorlaşsın diyerekten arada 2 parmak bal çalıyorlar o kadar.
    Silah konusunda biraz daha farklı düşünüyorum ben. Dükkana gelip şeker alana, şeker hastası mısın? demezsin. Adamın alım gücü varsa, alır. Bu gruplar, o kadar alım gücüne nasıl ulaşıyor ona bakmak lazım. 3-5 kafasına esen adama al sana silah diye hiç bir ülke destek olmaz. (Anca Suriye sınırındaki "özgürlük savaşçısı" tayfamız gibi çıkarları olacak da o zaman.)

    Ama şunu anlamıyorum. Hangi bürokratik engeller kalkıyor? Net olarak söyler misin? Koyki 5 yaşındayım, hiç bir bilgim yok.
    Benim bildiğim kadarı ile, AKP dün gelmedi iktidara, hatta AKP'nin içinde olmadığı meclis bilmeyen bir nesil var, yakında oy kullanacak. Buna rağmen her kusurda başka birisi suçlu gösterildi. Şimdi de yapamadıkları işler için sistemi suçluyorlar diye düşünüyorum.
    Yapabildikleri her şey için "Biz yaptık!" diyen bir grup için, yapılamayanların her zaman suçlusu olması çok büyük tesadüf. Hani insanların temiz yüreğini kandırmaktan başka bir şey değil gibi geliyor bana.

    Atatürk olsa ne oy verirdi bilemeyeceğim. Ama en azından biraz daha çağdaş işlerle uğraşıyor olurduk. Dünya çapında iş yapabilecek tüm insanlarımız avrupa ya da amerikaya kaçamzdı.

    Son olarak, sistem hakkında yorumumu yapayım. Olayın tek paket olması saçmalık. Yasa yasa oy vermemiz lazım. Paketin bir kısmını sevip, diğer kısmını sevmeyen insana niye zorla toplu seçim yaptıralım? Haa, çıkıp diyeceklerse bizim halkımız beceremez, okuyamaz. Orası ayrı.
    Hepsine Evet basmak isteyene engel değil, hepsine hayır basmak isteyene de engel değil. Kağıda yazınca okuyan 3-5 kişi, 3-5 kişidir benim gözümde.

    Not: CHP, MHP zart zurt da beni germiyor. Kılıçtaroğlunu da en az Erdoğan kadar sevmem. En azından Erdoğan kazanıyor, değişmesi için sebebi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 29 Mart 2017; 0:17:0 >




  • sırf şu elin yabancıları hayır istiyor diye evet diyesi geliyor insanın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stxanger

    Hayır çıkacağı varsa da bu avrupalıların saçma sapan konuya müdahele etmesinden çıkmayacak. Farkında değiller böyle yaparak %3 %4 kafadan erdoğan'a oy kazandırıyorlar.

    destek olduğu için bu tarz haberleri Türkiye'den alabiliyorsun zaten. Yoksa, twitterda hakaret etti diyerek gençleri içeri atan bir ülkeyiz. (Bu problemin, sistem değil de zihniyet problemi olduğunu herkes biliyordur sanırım. Yoksa, adamlar Trump'a düzgün konuşurken Cheeto diyor . Aynısı Obama ve zencilik olarak da yaşandı. Karikatür vs. girmiyorum bile.)

    Dikkat ederseniz, genel olarak haber sıraları, hep belirli bir çizgide ilerler. Kılıçtaroğlu, ve 3-5 sözde tarafsız kanal, objektif olmak yerine, sadece belli bir kafaya hitap eder. vs vs. TV'nin Türkiye üstündeki gücünü hiç tartışmayalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 29 Mart 2017; 0:28:27 >




  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.