Şimdi Ara

Bildirim Sesi Takılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
8.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,

    Yaklaşık 3 ay önce ip7+ aldım. 7-8 defa bildirim sesinde takılma meydana geldi. Örneğin dırıng şeklinde ses çıkması gerekirken dırırırırırrrıng şeklinde ses çıkıyor. Başta bunu hem ios'un 11 den önceki sürümünden kaynaklı ve üst üste bildirimlerde olduğunu düşünmüştüm ve fazla üstünde durmamıştım.

    İOS 11 e yükselttim geçenlerde. Dün sadece 1 whatsapp bildirimi için aynı tepkiyi gösterdi. Fark ettim ki tek bildirimde ve güncellenmiş iosta da aynı şeyi yaptı.

    İnternette baktığımda ayarlardan bazı yönergeler gösterilmiş ama onlara göre bildirim ekranına bildirim düşmüyor.

    Sorduğum ip7/ip7+ kullanıcıları böyle bir sorun olmadığını söylediler.

    Bugün bir arkadaş tesadüf üzeri kendisi söyledi. Onda da oluyormuş. Kafama takıldı. Acaba bir donanım arızası olma ihtimali var mı? İşlemci gibi mesela?







  • Aynı sorun bende de var ve iş yerindeki arkadaşımda da var. İkimiz de ip7 kullanıyoruz. Bence yazılımsal bir sorun var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mike Tyson kullanıcısına yanıt
    İşte şöyle ki sorduğum 4-5 ip7/ip7+ kullanıcısında yok fakat dün bir arkadaş kendisinde olduğunu söyledi.

    Yani yazılımsal ise neden herkeste yok sorusu aklımı kurcalamakta..
  • 7+ sahibi olarak bende de arada oluyor cok takilmiyorum ama tabiki bir sorun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___MaSTeR___ -- 27 Eylül 2017; 13:11:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu durumu araştırırken konuya denk geldim ve 7 kullanıcısı olarak bende de ara sıra oluyor. 11.2.6 sürümü yüklü. sanırım o zamandan bu zamana kadar da devam ediyor.

    umutlar 11.3'e kaldı artık. birkaç farklı cihazda olması da yazılımsal olma ihtimalini kuvvetlendiriyor
  • 6s plus aldığımdan beri var. Başka sebeplerden dolayı 2 kez cihaz değişimi yapıldı ve yine var. Yani cihaz kaynaklı değil bence takmamaya çalışın :/ Bazen şarja takıncada 2-3 defa aynı ses çıkıyor
  • momenty kullanıcısına yanıt
    hangi yazılım ile oldu? ios 11 ile mi başladı, 10'da da mevcut muydu? 11 öncesinde tecrübe edemedim. 5s vardı ondan da bu problem yoktu :)
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    ios 10 ve 10.3 te denedim hocam 11 e geçmedim hiç
  • momenty kullanıcısına yanıt
    ilginç. o zamandan bu zamana kadar çözemediler demek ki ,donanımsal değilse tabi. gerçi donanımsal olsa sürekli yapar. ara sıra yapmaz.
  • Genel olarak yazayım arkadaşlar, telefonu 8 ay kadar önce aldım her güncellemeyi ilk gün yükledim. 10.3 versiyonundan itibaren hala aynı problem var. Çok sık olmasa da oluyor hala..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    donanımsal olabilir mi acaba diye de düşünmüyor değilim.
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Bu ay sonu servise yollayacağım, benim power tuşu yumuşadı click sesi ve hissi yok oldu. Hem ses hem power tuşu hem de batarya için yollayacağım. Duruma göre haber veririm konu altından.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    iOS 10.3.3 de yaşayan da mevcut. iPhone 8 de’de sıkıntı varmış. Cihaz skalası epey geniş. Yazılımsal da olabileceğini düşünüyorum. İnşallah 11.3 ile çözülür bakalım o da salı geliyor büyük ihtimal zaten. Evet bilgilendirirsen iyi olur hocam duruma göre biz de servise gideriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    hocam ne yaptınız merak ettim,gerçi ay sonu dediniz ama gene de sormak istedim :)
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hocam Antalya'da Troy'a gittim. Teknik servis departmanı görevlisi böyle bir sorunla daha önce karşılaşmadım Apple'a gönderelim dedi. Yedekleyip yollayacaktım ki halı saha maçında sakatlandım. Bir haftadır evde yatıyorum, toparlanınca götüreceğim.
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur.

    biraz daha derinlemesine araştırdım aynı sorun ios 5 zamanında 4slerde'de görülmüş. şimdi 11 ile 6s 7 7plus a sıçradı. yüksek ihtimal yazılımsal, ios 11.3 ile de çözüleceğini düşünüyorum ama servis yetkilisi daha önce karşılaşmadım dediyse demek ki ya insanlar dikkat etmiyor ya da önemsemiyor :)
  • iphone 7, ios 10.3.3 surumdeyim. 2 yildir bende de ozellikle isyeri de arada oluyor. (Tam zaman tutmadim belki haftada bir belki ayda bir).



    Ben bu konuyu is yerinde oturdugum masanin sol tarafinda telefonumun cekmemesine bagladim. İlginc bir sekilde masamin sol tarafinda telefon cekmiyor ve arayani bil mesaji geliyor. Bu sorunu farkettigimden beri telefonu masamin sag tarafinda tutuyorum. Arayani bil mesaji gelmiyor, kimse de ulasamadik demiyor ama konu sahibinin bahsettigi gibi bazen mesaj bildirimi takiliyor.

    (Gun icinde cok yogun whatsapp ve telefon kullaniyorum, wifi de hep acik. Bir seyler cakisiyor olabilir die dusundum, oyle cok takacagim bir durum olmadi).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    var mı bir gelişme hocam :)

    az önce gene takıldı kör olmayasıca
  • sürümüm 11,3 bende de ara sıra takılıyor. ama asıl kafama taktığım kendi mail uygulamasında 2-3 günde 1 kez ve geçmemek sureti ile takılma yapıyor. öylece bekliyor ekranda kitleniyor
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Yollamadım hocam bu ara telefonum inanılmaz derecede lazım oluyor, bunu yolladığım anda n97 var kullanabileceğim. O yüzden yollayamadım bir türlü. Ama haftaya yüksek ihtimalle yolluyorum. 2 haftalık tatilim var bu arada halletmiş olurum diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.