Şimdi Ara

BilgeAdam-Web & Grafik Tasarım kursu almak istiyorum? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
43.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İst'da hangi universiteler egıtım verıyor... ???
  • Bende NETRON ve Bilge Adam arasında kaldım. Herkafadan bir ses çıkıyor kimisi netronu kötülerken kimisi bilge adamı kötülemiş ne yapacağımı şaşırdım açıkcası. Bilge adamın dersine katılmayı düşünüyorum cumartesi günü. Eğer hocayı gözüm tutarsa olumlu bir izlenim bırakabilir bu bende. Ne dersiniz verdiğimiz parayı hangisi daha çok hak ediyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

    Bende NETRON ve Bilge Adam arasında kaldım. Herkafadan bir ses çıkıyor kimisi netronu kötülerken kimisi bilge adamı kötülemiş ne yapacağımı şaşırdım açıkcası. Bilge adamın dersine katılmayı düşünüyorum cumartesi günü. Eğer hocayı gözüm tutarsa olumlu bir izlenim bırakabilir bu bende. Ne dersiniz verdiğimiz parayı hangisi daha çok hak ediyor?



    NETRON-BilgeAdam-Bilişim Eğitim Merkezi Bu Üçüne bugun gıdıp yuzyuze konusmayı dusunuyorum...

    http://www.bilisim-egitim.com/default.asp ( bilisim eğitim arasındakı (-) sil )

    http://www.netron.com.tr/nba/

    http://bireysel.bilgeadam.com/bireysel/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 12 Ağustos 2009; 11:58:15 >




  • 2009 dayız lütfen tasarımla program bilgisini ayıralım. Bu işten gerçekten para kazananlar program bilen değil tasarım yapbilenlerdir. Çünkü tasarım bilgisi olan şahıs, program bilgisi olanı yanına otuttrurur 5 dakkada lafını anlatır program bilgisi olanda onu yapar. Ama tersi olmaz. Zaten piyasada operatör diye bi deyim var kaybolmaya başlasa da. Eğer bu kurslara giderseniz tasarımcı değil operatör olursunuz. Bunu unutmayın ama iyi bir operatör olmak içinde kurslar şart bencede meslek bilgisi de veriliyor çünkü.

    Tasarımcı olacaksanız üniversteye gidin ve kendinizi hem tasarım hem de operatörlük yönünde geliştirin. Çok şanslı değilseniz kursiyer olarak bu piyasada 400 - 1000 tl gibi arasında para alıp ezilir piyasayı mahvetme konusunda katkı sağlarsınız.
  • Tekrardan merhaba arkadaslar bugun besıktaşı gezdım egıtım merkezlerınede gıttım.
    Bilge Adam 300 saat fıyat 4900 tl + 12 ay taksıt yapıyor
    Netron ise 600 saat 4300tl + 6 taksıt yapıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogundmr

    Tekrardan merhaba arkadaslar bugun besıktaşı gezdım egıtım merkezlerınede gıttım.
    Bilge Adam 300 saat fıyat 4900 tl + 12 ay taksıt yapıyor
    Netron ise 600 saat 4300tl + 6 taksıt yapıyor


    Hangi program için bunlar hocam? Grafik web mi yazılım mı? Benim bildiğim netronda grafik 250 web 250 saat olmak üzere ikisini alırsan 500 saat yapıyor. Yazılım ise yine tek başına 500 saat. Ayrıca intiba olarak hangisine gönlün ısındı? Bu eğitimi hakkıyla hangisi daha iyi verir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaGeSuKo


    quote:

    Orijinalden alıntı: ogundmr

    Tekrardan merhaba arkadaslar bugun besıktaşı gezdım egıtım merkezlerınede gıttım.
    Bilge Adam 300 saat fıyat 4900 tl + 12 ay taksıt yapıyor
    Netron ise 600 saat 4300tl + 6 taksıt yapıyor


    Hangi program için bunlar hocam? Grafik web mi yazılım mı? Benim bildiğim netronda grafik 250 web 250 saat olmak üzere ikisini alırsan 500 saat yapıyor. Yazılım ise yine tek başına 500 saat. Ayrıca intiba olarak hangisine gönlün ısındı? Bu eğitimi hakkıyla hangisi daha iyi verir ?



    BilgeAdam Web & Grafik tasarım 300 saat verıyor.BilgeAdama daha sıcak baktım Beşıkaş subesını gezdım yaptıkları işlere aldıkları plaketlerı falan gordum.Mezun olan ınsanları gordum nerelere gırdıklerını hayatına nasıl devam ettıklerını öğrendım.Ama bundanda önemlısı Egitmen ders veren onemlı Egitmenın ismini alıp internetten araştırmanısı tavsiye ederım... Web & Grafik tasarım bölüm başkanı tanıdık bi kaç tanıdıkta eğitmende var.Bi aksilik oldumu bişeye takıldım mı yardım alması kolay...

    Netron ise 600 saat gibi bi eğitim veriyor.Ama piyasada tanılan BilgeAdam eğitim saatlerıne bakmayın bence şimdi onuda acıklıyım.600 saat içinde bi çok egıtım daha var:
     BilgeAdam-Web & Grafik Tasarım kursu almak istiyorum?


    Buda Görsel Eğitim 100 saat hediye evden int girip izliyorsunuz..
     BilgeAdam-Web & Grafik Tasarım kursu almak istiyorum?


    Söle bi durumda var tanıdık bi şirket var daha doğrusu fabrıka baya buguk Matbaa ile uğraşıyolar.Oranın muduru sahıbıde tanıdık bugun konuştum Mecidiyeköy'de MEDYASOFT var onu tavsıye etti gıdıceksen oraya git en yenı teknolojı eğitimi veriyolar dedı.BilgeAdamıda Netronuda biliyorum dedi MedyaSoftu tavsiye ettı.Ordan egıtım alırsan yanımda calısabılır başka bı yerede gırebılırısın dedı.Şimdi MedyaSoft araştırcam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 13 Ağustos 2009; 11:25:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: johonwayni

    Bilge adam bilgisayar bilgisi yeterli olan kişilerin tercih etmesi daha yerinde olacak...
    ama bilgisayar bilgine güveniyor isen git bi iki kitap al.. medyasoft tavsiye edilir onlarla birlikyte yapmaya caliş olmadi girersin


    +1 Katılıyorum :)
  • Arkadaşlar MedyaSoft gıttım on kayıt yaptırdım.Eğitme şansa mahalleden arkadasım cıktı.Biraz sohbet ettım yazıldım.İyimi yaptım kotumu yaptım bılmıyorum ama sunu bılıyorum eğitmen arkadasımın evınden dısarı cıkmıcamı bılıyorum o kadar para verıyorum detayına kadar ogrettırcem :D

    MedyaSoft'un Egitimi
     BilgeAdam-Web & Grafik Tasarım kursu almak istiyorum?
  • Bide MedyaSoft CS4 eğitim veriyor diğer yerlerin eğitimi CS3 arkadaşlar bunuda goz onunde bulundurulması gerekır bı kac fark var ama olsun yınede
  • Eee Arkadaşım Durum nedir ??
    Memnunmusun kurstan ?
    biraz bilgi alabilirmiyim senden
  • HÜLYA TELLİ
    Autodesk Yetkili Eğitmeni
    3dmax Eğitmeni
    Autocad Eğitmeni


    Bilgi toplumunda yaşıyor olmanın getirdiği gereklilik yaşam boyu öğrenimin esasını oluşturarak, beraberinde kurumlarda da kendisini hissettirmeye başlamıştır.“İçinde yaşadığımız yeniçağda, zenginlik bilginin ürünüdür. Bilgi, ekonominin başlıca hammaddeleri ve en önemli ürünleri haline gelmiş bulunuyor. Günümüzde zenginlik yaratmak için gerek duyulan sermaye varlıkları arazi, bedensel emek, imalat aletleri ve fabrikalar değildir. Bunların yerini bilgi almış durumdadır.” (Thomas A. Stewart)
    Teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok ülke, gelişmişlik düzeyini devam ettirmek ve maksimize edebilmek amacıyla, teknolojiye, bilimsel çalışmalara ve özelliklede insana yatırım yapılmasına önem vermekte ve bu alandaki çalışmalarına artan bir hızla devam etmektedir. Küresel rekabet hem ülkeler hem de kurumlar düzeyinde devam ederken rekabetin temeline hız, maliyet ve kalite yerleşmiş durumdadır. Ayrıca bu yapı içerisinde bilgi de önemli bir rol üstlenmektedir. Bilgi toplumunda yaşıyor olmanın getirdiği gereklilik yaşam boyu öğrenimin esasını oluşturarak, beraberinde kurumlarda da kendisini hissettirmeye başlamıştır. Hammaddeleri elde tutmak değil, bilginin ve bilgi teknolojilerinin elde tutulması ülkeler ve işletmeler için yeni gerçek kabul edilmektedir.
    İşletim sistemlerinin gelişmesi, bilgisayarların güçlenmesi, kişisel bilgisayar kullanımının yaygınlaşması ve hayatı kolaylaştırmasıyla beraber yeni bilgi alanları da ortaya çıkmış, bireylerin ve işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik yazılımlarda gelişmeye başlamıştır. Bugün birçok yazılım gündelik hayatımıza girdiği gibi istisnasız bütün iş dallarında kullanılmaktadır. Günümüzde her işletme bulunduğu sektöre, kendi koşul ve gereksinimlerine uygun ihtiyaç duyduğu yazılıma yatırım yapabilmektedir. Elle yapılan birçok iş, teknolojideki bu hızlı değişimden ve beraberindeki gelişmeden etkilenmiş, işin daha hızlı ve daha kısa bir sürede yapılması sağlanarak zamandan ve kaynaktan tasarruf edilmesi sağlanmıştır.
    Ağ teknolojilerinin gelişmesiyle beraber, bilginin kişi ve kurumlar arasında etkin bir şekilde paylaşılması iş verimliliğinde artış sağlamakta ve elde edilen bilgi mekândan ve zamandan bağımsız değere dönüştürülebilmektedir. Burada önemli olan kişi veya kurumların kendi sektörlerine uygun sistemi veya ihtiyaç duydukları yazılımı doğru bir şekilde seçebilmeleridir.
    Günümüzde tek bir yazılımla da her şey halledilebilir demek mümkün değildir. Farklı alanlardan örnekler verelim. Adobe ailesinin resim işleme, tasarım ve grafik üzerine kurulmuş, vektörel tabanlı bir resim düzenleme yazılımı olan photoshop programı ile düşündüklerinizi ekrana yansıtabilirsiniz. Ancak bir tasarımcının Photoshop dışında diğer tasarım programlarını da çok iyi bir şekilde kullanabilmesi gerekir. Mesela Macromedia ailesinin kartvizit logo, yazı mizanpaj olarak kullanılan Freehand veya katalog, broşür ve amblem çalışmaları için kullanılan Corel Draw yazılımı gibi. Bunların dışında kitap tasarım olanaklarını kullanarak uzun belge projelerinde kolaylık sağlayan QuarkXpress programlarını kullanabiliyor olmakta tasarım sektöründe yer alan firmaların ve bu sektörde görev alanların bir adım öne çıkmasını sağlamaktadır. Bu listeyi daha da genişletmek isteyenler baskı, multimedia ve grafikler için hazırlanmış Adobe Illstrator programını veya son yıllarda dergilerin, gazetelerin, kitap yayıncılarının ve reklam acentelerinin tercih ettiği Indesign programını da tercih etmelidirler.
    Başka bir örnek, donanım ve yazılım sektöründeki gelişmelere bağlı olarak mimari yazılımlarda da ilerleme kaydedilmiş olmasına verilebilir. Öncesinde elle hazırlanması haftalar süren paftalar, mimari yazılımların gelişmesine paralel olarak daha kısa sürede ve daha az zamanda hazırlanabilir hale geldi. İki boyutlu çizimden 3 boyutlu modellemeye geçildi. Bunun sonucunda hazırlanan iki boyutlu çizim 3 boyuta dönüştürülmekte, otomatik olarak kesitleri alınabilmekte, malzeme ve ışık etkisiyle foto gerçekçi resimler elde edilebilmektedir. Örneğin Autodesk firmasının ürettiği AutoCAD yazılımı ile 2 boyutlu çizimleri kısa zamanda oluştururken, 3ds max yazılımıyla gerçek hayatta olabilen ama gerçekte olmayan tasarımları yapma olanağı elde edilebilmektedir. Bu ve sayısını artırabileceğimiz diğer yazılımlar örneğin birçok mimarın tercih ettiği ArchiCAD, ADT Revit, ya da makine mühendislerinin ve teknikerlerinin daha çok tercih ettiği MDT- Inventor veya Solidworks, ya da harita mühendislerine ve teknikerlerine hitap eden NetCAD, ArcView GIS gibi yazılımlar, üniversite diplomasını tamamlayan tüm teknik kişilerin iş hayatı için ön koşul olmuştur. Aynı şekilde İnşaat Mühendislerinin teknik bilgilerini tamamlayan SAP2000, STA4-CAD, Primavera yazılımlar da ihtiyaç haline gelmiştir.
    Sonuç olarak; ileriyi gören, orta ve uzun vadeli hedeflerini oluştururken ve planlama yaparken ihtiyaç duyulan yazılımı önceden belirleyen, teknolojiyi doğru kullanan, veriyi kullanılabilir bilgiye dönüştürebilen, bu çabaların ve yatırımların uzun vadede fazlasıyla geri döneceğini tahmin edebilen kişi ve kurumların ön plana çıkacağını tahmin etmek zor olmasa gerek.



    Hülya TELLİ
    hulyatelli@hotmail.com




  • Bilge Adama Giderim iş bulurum diyorsan ümitlenme. Ama eğitimi 10 numara. Eğitim göreceğin yeri gez orada eğitim verileceğini yazılı olarak al. olmadı eğitim sınıfı şartlarını yazılı olarak belirtsinler. ben geçen sene kasımda başladım bu sene temmuzda bitirdim. eğitmenleri çok profesyonel hepsi piyasadan insanlar. yetenekli ve öğreticiler. eğitim gördüğümüz yerlerde eski mac ler vardı. town centerı gezip ebuzziyadakine kaydolunca böyle oluyor. en modern şubesi town center. sınav merkezi falanda orda zaten.

    istediğin zaman gidip çalışabilirsin diyorlar yalan. sadece kursun müsait olduğu zamanlarki onlar pek olmuyor hep dolu. verdiğin paranın hakkını alıyorsun. resmen CS3 ü yalayıp yutturuyorlar. piyasada yapılan işlerden örnek yapıyorsun. senin 1 gününü alan bir kurumsal kimlik çalışmasının milyarlarca paraya nasıl gittiğini görünce hırs geliyor içine.

    dediğim gibi iş bulmak için değil iş öğrenmek için gideceksen git. iş buluyoruz diyorlar ama öyle birşey olmuyor.




  • Arkadşlar bukonuda kurs veren yerlerde pıyasa işi yaptırmaları çok önemli..
    Ben izmirde MUJGAN EMİNOĞLU NDAN grafik tasarım kursu(photoshop.coreldraw.illustrator,freehan)derslerini aldım.. şuan
    http://www.m2kariyer.com/hizmet/grafik-tasarim-kursu var kendisi Ege üniversitesi grafik tasarım bölüm hocası
    dersler aldığım sure içinde (gazete.fatura,ajanda,kurumsal kimlik,takvim,textil.fotoğrafcılık...)hepsi hakında genel bilgiye sahıp oldum..
    Şuanda çok iyi bir işim var..
    biginiz olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babatu -- 7 Temmuz 2015; 19:19:54 >
  • Benim Bilgeadamda grafik tasarımım bitti web tasarıma başladık. Çok fazla şey öğrendim inkar edemem. Elimde kursa başlamadan önce onlarca kitap vardı hepsini okudum ama pratik yapmadan maalesef ortaya bişeyler koyamıyorsunuz. haa dersenizki vaktim var açın programı kurcalayın derim. Ama benim boyle bir vakit aralığım yok ve gidip çatır çatır öğrenmek zorundaydım. kursun 2.ci ayınca bir bilgiyasayar firmasına insert yaptım. Her ay chip'e iki sayfa tasarım yapıyorum, bir cast firmasına logo yaptım, ki ben komiktir photoshopta layer kullanamıyordum şimdi jilet gibi tel tel saç dekupe ediyorum. Aklıma gelen herşeyi yapabiliyorum şu anda ama hoca da çok önemli bir faktör ben şanslıydım hoca yönünden sürekli pratik yaptırdı. sonra beni kendi matbaacı arkadaşlarına yönlendirdi haftasonları çok ciddi bir matbaada staj yapıyorum. üstelim çok şey öğretiyorlar. ve eminimki bayramdan sonra web tasarımda çok verimli geçecek. Size önerim bilgeadamın eğitim danışmanlarını çok ciddiye almamanız çünkü kayıt esnasında bana; ''işlediğiniz her ders aynı gün mail olarak gönderilecek''dedi. Boyle bişey yok öğrenci işleri ile görüşün derim. Bol başarılar dilerim.




  • Bugün ben de Kadikoy deki şubeye gidip görüştüm. 4.750 tl peşin fiyatti. Ancak taksitte vade farkı alıyorlar. Ben bankaciyim ve sektör değiştirmek gibi bir niyetim yok. Hobi olarak uğraşmak istiyorum ama gercekten düzgün öğreneyim istiyorum. İleride is fırsatı çıkarsa değerlendirebilirim her zaman.

    Beni düşündüren biraz fiyatı ama ondan da önemlisi 7 ay boyunca bütün haftasonlarimin buna gidecek olması eğer yazılırsam. Kolay bir karar değil. Giden arkadaslar memnun mu? Bugün bana mezun olan bir ogrencsinin yaptıgı siteyi gösterdiler. Eferaki.com gercekten ok hosuma gitti. Bu derece gelistirebilirsem oradan aldığım bilgilerle ciddi ciddi düşünüyorum.
  • şuan bilgeadam Bakırkoy Şubesinde egitim almaktayım ve aldıgım egitim gercekten çok güze.bende bir firmada Bilgi işlem bölümünde çalışıyorum var olan bir hobi yuzunden uzun zamandır ızın yapmadan egıtımı almaktayım.Bır cok ogrencı tıplerı ıle karsılastım ıyısı var kotusu var tabı bu senın elınde olan bırsey.Eger buraya ayırdıgın zamanı kıymet bılıp kendı emeklerıne saygı duyuyor ısen emın ol basarılı olursun.Bence bu fırsatı kacırmayın.Fıyat konusunda ıyı pazarlık yaparsanız belkı duserler.
  • bilde adam gıtmedıme şükrediyorum başka bı kursa gıttım bırebır egıtım var 6 kısı katılıyr ılgılenme cok ıyı tşkler yorum yazanlara web egıtımnı bıtırdım grafık baslıcak
  • ben gırdım bıle bı sırkette grafıker olarak alındım yurt dısına iş basıyoruz gayet memlunum
  • bilge adam cok ıyı reklam yapıooo ve karalamak gıbı olmasım ama sızın ıcın en onemlı olan egıtmenın kım oldugu parayı alıyr sızın suratınıza bıle bakmıyor...

    kursa gıttım egıtımı aldım flash bolumune bı kız geldı bılge adamdan egıtım almıs bısey ogrenememıs 7-8 bın lırada para vermıs bız kursa egıtmen anlatıoo kız yok artık dedı bu bolemı oluooo laptopmı ıttı fırlattı kız ağlıcaktı ustune ustelık kız grafıker mezunu .... Bilge adam bole bı yer karalamıyorum ama daha cok yorum var duydum anlatırsam karalamıs gıbı bısey olur

    Şöle bişey tavsıye edebılırım egıtmenın adını alıp arastırın...Semınerı varsa takıp edın kım bu neyın nesı bu adam semınerde ne anlatıoo yaptıgı ısler ne forumla olucak sey degıl bılde adam nasıl netron nasıl medya soft nasıl sen bızım yorumumuza gıtcene gıt egıtmenlerın ısmını al onlar kım bu adam kım dıye arastır ne sertıfıkası var...

    Bilge adamda bı egıtmen arkadas anlattı ondan once flash egıtımıne bırı gırmıs sınıfı yarı donemde bırakms
    yapamamıs daha dogrusu atmıslar :D neden atmıslar egıtmenlerını kendı egıtmenlerınden sevıyolar kabılıyetlı bellı kalıpları ogretıyolar sordunuz sorulara cvp veremıyolar İsmini vermen ıstemıyorum ama egıtmen kıtap sayfası soluoo calısın gelıo dıoo bılge adam bune rezaletlıktır adam bılmıoo nasıl ogrenıckkı kıtaptan !!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 10 Ocak 2010; 21:46:25 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.