Şimdi Ara

Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yazıcı almak istiyorum. Bilmediğim ve anlamadığım çok konu var lütfen yardım. Lazer, lazer jet ne demek? Lazer yazıcılar renkli olunca kartuşlar mürekkep mi yoksa toz mu oluyor? Evlat okul için kullanacak bir defa alacağım renkli istiyoruz ama sitede biraz dolaştım kafam iyice karıştı. Çipler dolumlar fiatlar derken ambele oldum (gençlikten) karar alamadım. Model konusunda tavsiyeleriniz nedir? Saygılar.



  • Ev kullanımı yada düşük adetli çıktılar için renkli laserjet yazıcılar hiç de ekonomik değildir. Bu tür yazıcılar 4 adet C/M/Y/BK toz barındıran toner kullanır. ve hemen hemen hepsinde chip bulunur. Chip dolum maliyetini 15-20 ytl civarında arttıtır. Benim tavsiyem renkli çıktılar için ucuz bir mürekkep püskürtmeli cihaz almanızdır. Sadece siyah baskılar içinde mono laserjet yazıcı işinizi çok rahatlatır. Bunun içinde HP Laserjet 1018 veya Samsung ML-1610 ideal yazıcılardır. Fiyatları 120-150 ytl aralığındadır.
  • Teşekkür ederim arkadaşım. Sizin siteden çok bilgi aldım. Renkliden vazgeçtim ama evlat bastırıyor. Neyse okul çalışmaları için çok fonksiyonluya ihtiyaç var. Tarayıcı ve fotokopi şart. Bende xerox mono var zaten memnunum. Çok fonksiyonlular için tavsiyeniz varmı? Sizde samsung, canon ve hp karşılaştırmasını okudum. Bu firmaların servis hizmetlerinin durumu nasıl? Malum bir kere alabileceğim. İlginize teşekkür ederim. Slm.
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=6&productid=bd91594 Bunu bir inceleyin. Çok fonksiyonlu bir yazıcı almayı düşünüyorsanız bu kesinlikle laser olmalı. Mürekkep püskürtmeli çok fonksiyonlu bir yazıcı fiyat olarak daha ucuz olsa da ileride çıkarttığı sarfiyat ile insanı aldığına alacağına pişman edebilir.
  • Sağol arkadaşım. Adrese giriyorum şimdi. İyi akşamlar, slm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.