Şimdi Ara

bilgilerinizi bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kadaşlar, cahilliğime verin bu uydu sistemleri ve digital yayın hakkına bilgim yok, ama artık bende çanak alıp tüm kanallları izlemek istiyorum. öncelikle maddi olarak çok pahalı olmayan orta sınflarda bişey olmasını istiyorum. 2. olarak, şu şifreli kanal olayı, bunları çözüp izleyebilmek istiyorum duyduğum kadarıyla modül kart kullanmadanda bir çok şifreli kanalları izleyebileceğim kutular mevcutmuş. şimdi sizin bilgilerinizi bekliyorum bu isteklerimi karşılayabilecek bir cihaz varmı acaba? şimidem çok sağolun..



  • ilk cumlede arkadaşlar demek istemiştim..
  • hocam önce tvdemi yoksa bilgisayardamı izlemek istiyosun ona karar ver. ikisinin de avantajları ve dezavantajları var. bilgisayarla aran iyiyse bi dijital tv kartı alabilirsin. bununla yüzlerce kanalın şifresini çözebilirsin. izlediğin filmleri yada herneyse kaydedip cd'ye yazabilirsin. ama bilgisayarda izlemiş olucaksın. yada tv'ye görüntü aktarabilirsin. modüle ihtiyacın yok, yazılımlarla hallediyosun şifre kırmayı. receiverla tvden salonunda konforlu izlersin, ama hem birazdaha maliyeti yüksek olur, hemde şifre kırma falan olayı daha bi yorucudur. kayıt ve offline download olayı da tabiki malesef. önce buna karar vermelisin.
  • ilgilendiğin için sağol hocam ben pc de izlemeyi istiyorum.. difital tv kart fiyatlarına ve markalarına baktım.. tavsiyeniz nedir acaba?
  • dostum şu sıra hem performans hemde pamuk eller yönünden en mantıklı seçim bence skyvision olur. az önce başka bi arkadaşa daha tavsiye ettim.www.skyvisiontv.com sitesine bi bakıp inceleyebilirsin.
  • çok sağol şuanda inceliyorum hocam..
  • hocam böylesi mantıklı zannedersem 90 ytl ye 1.5 aylık buldum bile arkadaştan kutusu faturası var. alayım barii cok sağolun bilgileriniz için..
  • rica ederim dostum. gerçi sıfır skyvisionda bayilerde 95-100 milyon falan. sen bilirsin dostum kolay gelsin
  • hocam sen skystar 2 al. çoğu program şu bu o baz alınarak hazırlanıyor. ben skyvision övenleri dinleyerek aldım kartı. kart işimi görüyor download olayını da kısmen yapabiliyorum çok uğraştırdı beni bu kart karıştırmadık yer bırakmadım. kumanda var diyolar kumandayı prog dvb ile kullanamıyorum bile. ses açma tuşları kanal değiştirme olarak kullanılıyo o kadar. skystar kullanıcılarını da dinle ben 1-2 aydır bu kartı kullanıyorum skyvision diyenlere uyarak aldım. forumları oku et hangisi işine geliyosa onu al yine de ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Legolas

    hocam sen skystar 2 al. çoğu program şu bu o baz alınarak hazırlanıyor. ben skyvision övenleri dinleyerek aldım kartı. kart işimi görüyor download olayını da kısmen yapabiliyorum çok uğraştırdı beni bu kart karıştırmadık yer bırakmadım. kumanda var diyolar kumandayı prog dvb ile kullanamıyorum bile. ses açma tuşları kanal değiştirme olarak kullanılıyo o kadar. skystar kullanıcılarını da dinle ben 1-2 aydır bu kartı kullanıyorum skyvision diyenlere uyarak aldım. forumları oku et hangisi işine geliyosa onu al yine de ?


    bugün hepsini araştırdım hocam haklısın zannedersem şuanda kararsızım yine yani bana öyle bi kart lazım ki 180 ytl den fazla olmamalı ve sorun yaşamamalıyım.. (tekrar sağol)
  • legolas ben anlamadım senin sıkıntın kumandamı? sorunun ne ise anlatırsan çare olmaya çalışalım. ss2 kullanmadığın için böyle söylediğini düşünüyorum. kumanda konusunda da download konusunda da neyse sıkıntın yardımcı olmak isterim.

    @noter sorun yaşamak istemiyosan sana ss2 önermiyorum. 180 ytl büyük para. bunun neredeyse yarısına skyvision alırsın. ben sana pek çok donanım test etmiş ve deneyimli bir kullanıcı olarak skyvision öneriyorum. yada twinhan ürünü herhangi bi kart. hangisi uygun düşerse onu al. ama ss2 gerçekten tavsiye etmiyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dreamon

    legolas ben anlamadım senin sıkıntın kumandamı? sorunun ne ise anlatırsan çare olmaya çalışalım. ss2 kullanmadığın için böyle söylediğini düşünüyorum. kumanda konusunda da download konusunda da neyse sıkıntın yardımcı olmak isterim.

    @noter sorun yaşamak istemiyosan sana ss2 önermiyorum. 180 ytl büyük para. bunun neredeyse yarısına skyvision alırsın. ben sana pek çok donanım test etmiş ve deneyimli bir kullanıcı olarak skyvision öneriyorum. yada twinhan ürünü herhangi bi kart. hangisi uygun düşerse onu al. ama ss2 gerçekten tavsiye etmiyorum.


    hocam ilgilendiğin için teşekkür ederim bilgilerine ve tejrübene güveniyorum ve yarın hayırlısıyla 96 ytl ye sıfır alıyorum problemle karşılaşırsam aşamadığım bi durumda sana pm atabilirmiyim hocam ilgilenebilirmisin?




  • hocam elbette ilgilenirim elimden geldiğince. sen merak etme. :)
  • şimdiden hayırlı olsun bu arada hocam.
  • sağolasın hocam hayırlısıyla 1 saat sonra elimde olucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.