Şimdi Ara

Bilgin.co Webmaster Forumu Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [COLOR="DarkOrange"][CENTER][SIZE="3"][B][SIZE="3"]Hakkımızda[/SIZE][/B][/SIZE][/CENTER]
    [/COLOR]
    [SIZE="2"] [B]Sitemiz [/B]bir [B]webmaster [/B]ve [B]e-ticaret[/B] sitesi olarak kurulmuştur, sitemizin kurucuları Erdem Cırık ve Savaş Ünal dır. Geleceğe webmasterlarını geliştirme veya öğretmeyi amacı ile yola çıkmış bulunmaktayız. İnternet kullanıcılarına [B]e-ticaret [/B]sitemizle mevcut işinizin elektronik ortamda en basit ve hızlı bir biçimde verimli ve güvenli şekilde yapılmasını sağlamaktadır. 5 haziran 2014 tarihinde kurulan [B]webmaster [/B]sitemizde daha şimdiden günlük 500 kişiye ulaşmaktayız. Çeşitli g[U]rafik ve web tasarım ,programlama ,yazılım , domain ve hosting [/U]vb. gibi webmasterlar olarak aktif olarak kullandığımız programlama dilleri ve hostinglerle ilgili ne varsa sizlere bu konular üzerinde hizmet vermekteyiz. Amacımız web teknolojileri ile ilgilenen ve onları üreten, web sitesi ve web uygulamaları geliştiren kişilerin birbirlerine yardım etmesini sağlayacak bir ortam oluşturmaktır. Geleceğin [B]webmasterleri [/B]olmak, daha ileriye doğru gelişimde bulunmak ve bu alanda bilgi paylaşımını sağlamak ve tüm üyelerimize eksiksiz olarak sorunlarını çözmek , araştırma yapılan tüm konularda kesin çözüme ulaştırmaktır.[/SIZE]

    [COLOR="DarkOrange"][CENTER][SIZE="3"][B][SIZE="3"]Moderatör ve Paylaşım Ekibi Alımları[/SIZE][/B][/SIZE][/CENTER]
    [/COLOR]

    [SIZE="2"] [U]Web sitemiz[/U] için [B]Moderatörler [/B]alınacaktır, [B]moderatör [/B]olmak isteyen kişiler aşağıdaki şartlara uymaları halinde moderatör olarak alımları yapılacaktır. Alımlar belli günlerde yapılmaktadır. Moderatör olacak kişi makale yazabilmeli,günlük belli bir online süresi olmalı , uyum gösterebilmeli ve aktif vb. gibi kriterleri olması gerekmektedir. Moderatör olan yönetime girmiş olur. Yönetimde bulunan üyelerin belirli görevleri ve uymaları gereken yönetim kuralları vardır.
    Bu Kurallar :
    1-[B]Moderatörler [/B]En Az 2 Günde Bir Siteye Girmeli Ve Site İçinde Aktif Olarak Bulunmalı, Kendisine Verilen Görevleri Yerine Getirmelidir.
    2-Moderatörler Her Zaman Yöneticilere, Kullanıcılara Ve Diğer Moderatörlere Karşı Saygılı Davranmak Zorundadır. Üyeleri Rencide Edici Kelimeler Kullanmamalıdırlar.
    3-Sahte Veya Kopya Paylaşım Bulduklarında Bu Paylaşımların Silinmesi Veya Belli Bir Özelliğe Göre Düzenlemesi Gerekmektedir.
    4-Kendi Bölümünden Sorumlu Olan Moderatör ,Başka Bölümlerin İç İşlerinden Sorumlu Değildir Ve Buraya Yaptırım Uygulayamaz.
    Sitemize [B]Moderatör [/B]başvurusu yapmak isteyenler;

    [B]1)[/B] 18 yaşından büyük olmak,
    [B]2)[/B] Webmaster hakkındaki bilgi sahibi olmak,
    [B]3)[/B] En az 40 konusu ve 200 mesajı olması gerekmekte,
    [B]4) [/B]Türkçe yazım kurallarına özen göstermek,
    [B]5)[/B] Üslubun düzgün olması,
    [B]6)[/B] Daha önce hiç ceza almamış olması,
    [B]7)[/B] Bölümünde düzenli olarak konu açması,
    [B]8) [/B]Forumda online olma süresinin fazla olması gerekmektedir.
    [/SIZE]
    [U][CENTER][SIZE="3"][B][U][COLOR="Blue"]Başvurmak için tıklayınız.
    [/COLOR][/U][/B][/SIZE][/CENTER][/U]


    [CENTER][CENTER][SIZE="3"][COLOR="DarkOrange"]Site Adminstör
    [/COLOR][/SIZE][/CENTER]
    [COLOR="Green"]Erdem CIRIK
    [/COLOR]
    [COLOR="green"]Savaş ÜNAL[/CENTER][/COLOR]







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.