Şimdi Ara

bilgisarıma format atmak istiyorum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • merhaba arkadaşlar
    bilgisayarıma format atmak istiyorum ama kafama takılan bazı sorular var
    işletim sistemim -windows wista
    bilgisayarım hp m9030tr
    bilgisarımın f11 tuşuna programlanmış recovery sistemi var fabrika ayrlarını geri yüklüyor fabrika ayrlarını geri yükleme ile format atmış olurmuyum.
    birde sistem kurtarma diski oluşturma var bu sistem kurtarma diskini oluşturunca işletim sistemini komple silip yeniden bu diskle yükleyebilirmiyim donanım driverleri bu diske yüklenmiş olurmu.
    f11 tuşu ile daha önce fabrika ayrlarını geri yüklemiştim ama sonrasında bilgisayar yavaş çalışmaya başladı bende servise gönderdim sistemi yeniden yüklediklerini söylediler sonrasında bilgisayar iyi bir performansla çalışmaya devam etti taki bir virüs girdikten sonra fabrika ayarkarını geri yükleyinceye kadar bundan sonra bilgisayar tekrar yavaş çalışmaya başladı ve daha sonra bazı programlar çalışmayı durdurdu hatası vermeye başladı günden güne bu çalışmayı durduran programlar 12 çıktı ve katlanılmaz bir hal aldı bu yüzden format atmaya karar verdim yardımcı olursanız sevinirim
    format nasıl atılır ve neler gerekir.







  • Doğrusunu söylemek gerekirse iş yerinde kullandığım LAPTOP (ACER 5920G) bana verildiğinde ilk yaptığım iş Recovery programı ile DVD yedekleri oluşturmak oldu. Hemen ardından Vista DVD si ile bütün bölümleri ( Recovery dahil) sildim ve tekrar bölümleyerek Vistayı kendi key i ile kurdum, sürücüleri yükledim ve windowsu telefonlada etkinleştirdim. Ardından Ghost ile sistem yedeğimi harici hdd e yedekledim. Şimdi bu anlattıklarımı yapmak sana zor gelmiyorsa yada anlattıklarımı rahatlıkla anlıyabiliyorsan hiç durma sende yap. Yok daha önce bu şekilde bir deneyimin olmadıysa yanında bilen birileri varken formatını at.

    format nasıl atılır ? >>>http://forum.donanimhaber.com/m_26227560/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.