Şimdi Ara

Bilgisayar açık iken ekranın gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.. Bilgisayarım ile 5-10 dakika işlem yaptıktan sonra ekran gidiyor hdmi ile bağlı olduğu için" hdmi no signal " diyor . Hapörler takılı iken rahatsız edici bir ses çıkartıyor. Bazen 1 saat sonra bazen 3 saat sonra bazen de 10 dakika sonra oluyor bu ekran gidiyor ama kasa hala çalışıyor. Sıvı soğutucu sistemi var işlemcinin macununu yeni sürdüm windows' tandır diye windows 10 dan 8.1 e yükledim. Sistemim aşağıda yazılı. Sizce sorun neyden kaynaklanıyordur? Oyun oynarken de oluyor normal facebook twitter youtube gibi siteler de takılırken de oluyor hatta bu yazıyı yazarken bile kapandı tekrar açtım şanslıyım ki tarayıcı yazıyı falan kaydetmiş. :)

    İşlemci : AMD FX(tm)-8350 Eight-Core Processor 4.00 GHz
    RAM : 8 GB - DDR3 - 1333 MHz
    Ekran Kartı : 3 GB - AMD Radeon HD 7900 Series
    Bağlantı : 8 MBps - TTNET NetLimitsiz Paketi
    İşletim Sistemi : Windows 8.1 Pro 64 Bit
    Anakart : Gigabyte Technology Co., Ltd.







  • ekran kartı sorunu gibi gözüküyor..

    onboardu kullanın.diğerini çıkarın..veya değiştirip kullanın.

    hoparlör parazit ses çıkarıyorsa mikrofon girişi açık kalmış olabilir veya kasa ön panel pinleri yanlış takılmıştır..
  • Ekran kartı gibi sürücüleri kaldırıp tekrar kurun, furmark ile test edip sıcaklıklarada bakın.
  • Onboard kullanıp diğerlerini çıkarın derken :) haporlori komple çıkardım ekranın kendi haporlori var zaten ama kullanmıyordum. Ekran kartın da 2 ışık var ikisi de yeşil önceden ekran gidince o yeşil ışık bir tanesi kırmızı oluyordu kasa açıkken ışıkların yakınındaki kabloya dokununca temassızlık var gibi gözüküyordu ekran kartının 2 fanı var sıvı soğutucu ek olarak 1 fan daha var Kasa içi sıcaklıkta değil gibi çünkü normal siteler de takılırken bilgisayarı nedenli zorlayabilir ki. Galiba onboard da ekran kartının kasaya bağlı olup olmadığı ile alakalı imiş kasayı toplamıştım mid tower kasa


    Bilgisayara yeni format attım 2-3 gün oluyor amd otomatik driver detect gibi uygulama ile yükledim gerekli programlar var bilgisayar da..

    ---

    Sorun ekran kartında galiba. Şöyle anlatayım görüntü yine gitti ve açtığımda onarma vs gibi seçenekler geldi onar dedim biraz bekledikten sonra bilgisayar açıldı format attığım ilk günki gibi olmuştu bilgisayar programları yok dosyalar yok vs. Görüntü sürücüsüsünü yükledim yeniden başlattım kasayı yerine koyacaktım koyarken yeniden gitti ekran ve sanki ekran kartı fanları durup tekrar çalıştı gibime geldi. Fotoğraflar daki yeşil ve kırmızı ışıklar ise kırmızı olduğu zaman ekran görüntüsü gidiyor ve pc açılırken görüntü gelmiyor elimle biraz oynayınca yeşil oluyor öyle tekrar açarsam bilgisayarı görüntü öyle geliyor ve açılırken denedim kırmızı olunca görüntü gidiyor. Yeşilken pc açılıyor işlem yapıyorum oyun oynama müzik dinleme not defterine yazı yazma işlem farketmeden görüntü gidiyor. Ekran katın da temassızlık olabilir mi? Yada bozuluyor mu? 2 kablo var bir kablo iki led e bağlı durumda led 4 ve led 3 üstündeki kablo da temassızlık var gibi. Mobil olduğum için fotoğrafları konuya atamadım.

    Resim 1

    http://i.hizliresim.com/7A67Pa.jpg

    Resim 2

    http://i.hizliresim.com/PQlnB7.jpg

    Resim 3

    http://i.hizliresim.com/RQn1oo.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolgahanSoylu -- 13 Eylül 2016; 20:06:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.