Şimdi Ara

BİLGİSAYAR AÇILDIGI ANDA DONUYOR YARDIM LUTFEN..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BEYLER LUTFEN YARDIM EDİN PC Yİ ACIYORUM VE O ANDA PC KİLİTLENİYOR HİÇ BİŞEY YAPAMIYORUM SAG TIKLIYORUM BİŞEY ACILMIYOR YANİ TAM ANLAMIYLA HİÇBİŞEY SADECE CTRL+ALT+DEL YAPIYORUM GÖREV YÖNETİCİSİ ACILIYOR.!!
    GALİBA SORUN EXPLORER.EXE DE CUNKU BN OLE DUSUNUYODUM VE EXPLORER.EXE GÖREVİ SONLANDIRDIM SONRADA YENİ GOREV DEDİM PC ACILDI ÇALIŞIR DURUMA GELDİ ONDAN ÖNCEDE OTURUMUMU KAPATIYORUM VE YENİDEN ACIYORUM O DA OLUYODU PC DÜZELİYODU FAKAT Bİ RES ATIYIM HMN KİLİTLENİYO YİNE ..!!!


    NE YAPMAM LAZIM NASIL DÜZELİR LUTFEN SOYLEYİN COK ACİL FORMAT ATMAK İSTEMİYORUM DAHA YENİ ATTIMDA PEK SEVMEM FORMAT BAŞKA YOLU YOKMU BN SİSTEM GERİ YUKLEME YAPTIM VE SONRADA SİSTEM ONARDIM AMA OLMADI YİNE AYNI YİNE AYNI LUTFEN YARDIM EDİN BEYLER NE YAPMAM LAZIM ACİL LUTFENNNNNNNNN...!!!!!!!!

    YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER .........!!!!!!!



  • Çok zor açıkçası uzaktan böyle birşeyi çözmek lakin hardware olarak ya da driver olarak yüklediğiniz yeni birşey varsa ilk önce onları kontrol edin uyumluluklarını.Safe mode da açıp yeniden eskiye doğru driverları kaldırıp denemenizi tavsiye ederim tabi tek tek.Öncelikli taktınığınız yeni bir kart ya da değişen bir parça yoksa tabi.Safe mode da açılmıyorsa benim tavsiyem üzgünüm ama format tabi bir daha aynı sorunu yaşamamanız için tek tek ekleyip açıp sonra bir sonrakine geçmeniz böylece sorunun nerede olduğunu anlayabilirsiniz.
  • yazılımlar çakışıo olabilir. silip tekrar yükle dicem ama kilitlenio dedin. yapılacak tek bişi var format.....
  • görev yöneticsindeki kullanıcı işlemlerini sonlandır daha sonra kendine gelir (inşallah) :) başlat-çalıştır-msconfig-başlangıçtaki programları kaldır.. sorun çözülebilir
  • bu sorun dün de forumdaydı sanırım
    çözüm bulunamadımı
    bilgisayarı güvenli modda aç ve virüs taraması yap

    formattan önce bir de bil. parçaları söküp takabilirsin
    o da olmadı bilgisayarınız açıldığı zaman otomatik olarak açılan programları durdurun yani onun ayarını yapın

    bu da olmadı diyorsanız formattan başka bir çaresi yok sanırım
  • virüs olabilir ayrıca pc ilk acıldıgında 5-10dk bekle bir tanıdıktada aynısı oluyordu bunu da bi dene istersen
  • güvenli modda açıp sistem geri yükleme yapabilirsin
  • ilgilendiğiniz için cok tesekkurler beyler şimdi format atacagım :(:(:( galiba Photoshop cs2 yukledim ondan olabilir formattan sonra bidaha yukleyecem İnşAllah sorun olmaz..!!tekrar tesekkurler saolun..!!
  • arkadaşalr bendede aynı sorun var formatta attım yemedi bi teknik servis çi olarak kendimden utanmaya başladım yardım pls
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sondrock67

    arkadaşalr bendede aynı sorun var formatta attım yemedi bi teknik servis çi olarak kendimden utanmaya başladım yardım pls


    Değişik cd işletim sistemi kurmayı deneyin.Birde Hddnizi kontrol edin.Bad sector olabilir.konuyu biraz daha açarmısın denediğin çözüm yolları neler?
  • benim bilgasayar acıldıgı gibi kilitleniyor, hiç bişeye basılmıyor sadace fare oynuyo o kadar, ben su an internet cafeden giriyorum lütfen yardımmm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.