Şimdi Ara

Bilgisayar Arduino Megayı görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilirsiniz arduino unonun klonunu alınca program onu görmesi için driverını indirip kurarız ve sıkıntı çözülür ancak elimde bir Arduino Mega var (3d yazıcının arduinosu, üstünde ramps kartı ve onun üstünde motor sürücüleri falan var) ve bunu eskiden hiç driver kurmadan win10 bilgisayarıma usb ile bağlayınca sorunsuz bağlanıyordu ancak şimdi bilgisayar win7 tüm driverları güncel fakat Megayı görmüyor, aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt şeklinde gözüküyor, uno için gerekli driverları kurdum farklı versiyonlarını da kurdum ama hala görmüyor. Ne yapmam gerekiyor?



  • bende orjinal Arduino var 3-4 sene evvelo Ethernet bağlantısı için Arduino Mezzanine orjinal diye aldım fakat kaliteli bir klon çıktı ve Windows bir türlü görmedi 50-60TL'lik ufak bir board için Hack yöntemlerle fazla uğraşamadım, çekmeceye kaldırdım yıllardır kullanmıyorum. o yüzden Arduino 'yu 100% orjinal almak gerekli diyorum fiyatı 2 isterse 3 kat pahalı olsun; 50 liralık sey için cekilen kahra değmez. Yine de uğracağım diyorsanız, Google sizi bekler :)
  • Onlarca klon arduino kullandım hiç sıkıntı yaşamadım. Aldığın arduino üzerinde hangi usb-seri kontrolcüsü varsa onun driverini kurman gerekir Windows 10 da bağlantıyı sağlayınca otomatik kuruluyor sürücüler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.