Şimdi Ara

Bilgisayar bazen açılıyor, elektrik gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sorunum kısaca bilgisayarın açılmaması. Fanlar dönmüyor, işlemci de ahreket olmuyor açma düğmesine basınca. Ama anakarta elektrik geliyor, ledler yanıyor. Hiçbirşeyi yoktu bilgisayarın, bir gün eve geldim açılmamaya başladı.
    Bir kaç denemede açabiliyorum ancak. O da belli kabloları çıkartıyorum , şansa açılıyor. Açılınca hiçbir sorun yok çalışıyor.
    Önceden de böle bir şey başıma gelmişti. 2+1 hoporlör kullanıyorum, acaba bu fazla elektrik çektiği için mi bozuluyor?



  • güç kaynağından kaynaklana bilir yada anakartınızın ömrü bitiyor olabılır baskaa bı anakart uzerıne kurun deneyın yada guc kaynagını degıstırın ıkısınıde degıstırıp deneyın belkı duzelır .
  • Aynı problem bende de var sorunun kaynağını öğrenmek istiyorum ona göre sistem değiştireceğim. Kasanın fişini falan çekip taktığımda hemen açılmıyor bi 5 dk. Beklemek gerekiyor. Beklemeden açarsam açılmıyor. Fanlar dönmüyor anakartın ledleri yanıyor. Problem PSU mu yoksa anakart mı? Açıldığı zaman ise hiç problem olmadan kullanabiliyorum bir ram harddisk hatası filan yok. Anakart veya PSU. Bizim burada elektrikler çok kesiliyor. Ama aldığımdan beri de anakartta hep bir usb okuma problemi var. Anakartım ASUS MAXIMUS IV EXTEME psu Aerocool Strike X 800W. Ulan psular da ebesinin şeyi gibi pahalı. Naapcaz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oduncukiz O kullanıcısına yanıt
    Bence direk olarak gidip sakın psu yada anakart alma. Yapmazsın heralde öyle bişey :D
    Birinden bulabilirsen psu bul dene ondandır büyük ihtimal. Bakmak lazım ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.