Şimdi Ara

Bilgisayar Bölümü [Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben anadolu meslek lisesi öğrencisiyim bilişim teknolojileri alanında okuyorum okulum alanımdan devam edersem ek puan veriyor bu puan sınavımı ne kadar etkiler? İstanbul içinde 2 yılllık bilgisayar bölümü okumak istiyorum (Web Tasarım) bir aralar direk geçiş vardı şuan hala geçiş yapabiliyor muyum? bunun dışında kaç puan almalıyım 2 yıllık bilgisayar bölümü kazanmak için teşekkürler şimdiden :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syilmaz42 -- 7 Ocak 2013; 20:22:08 >



  • anadolu meslek liselerinde 2 yıllığa yatay geçiş var diye biliyorum 4 yıllığa girmeye çalış
  • peki bu 2 yıllığa geçerken üniversiteler belli bir kontenjan belirliyor haliyle neye göre sıralıyorlar öğrencileri e tabi 4 yıllık ilk hedefimiz ama zor gibi o kadar dersi görme sen o kadar bilgisayar konuları işle kod yaz ondan sonra seni matematikten kimyadan sınava soksunlar.. eğitim sistemi rezillik.
  • arkadaşım öncelikle bende 2012 anadolu meslek lisesi mezunuyum senin gibi bilişim teknolojileri alanından. 2 yıllığa bildiğim kadarıyla bilgisayar programcılığı ve basım yayın teknolojileri alanlarına geçiş yapılabiliyor.
    haklısın bir anadolu ve düz lisesi gibi dersler görmedik. ama bu senin bahane üretmene engel değil. şimdi böyle konuşuyorum ama emin ol geçen sene ben de senin gibi düşünüyordum. neyse, kimse senden 400 ve üzeri puanlar yapıp mühendis olmanı beklemiyor. m.t.o.k bölümleri var yalnızca meslek liselerine özel. onları düşün derim. yapabileceğin kıvamda. hayalinin peşinden git. yapamam edememi bırak. iyi çalışmalar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.