Şimdi Ara

!!! BILGISAYAR DONUYOR ACILL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayari yeni formatladim ancak windows çarki dönerken yada normal açildiktan sonra aniden donuyor ne mouse islem yapiyor nede pc islem yapiyor çakilip kaliyor. Bazen uzun süre islem yapmiyorum ve sonra islem yapmak istiyorum ve bi simgeye tikladiimda donuyor. Yada normal çalisirken usb bellek takiyorum gene donuyor. Ne yapmaliyim ayni problemi format atmadan öncede yapiyordu o yuzden format attim ama bir faydasi olmadi ne yapmaliyim virus filan demeyin cunku denedim hepsini donanimsal geliyor ama çözemedim acil yardima ihtiyacim var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bad_mad -- 4 Nisan 2007; 19:19:39 >



  • arkadaşım aynı sorun bendede vardı.Sonra anladımki 3 aylık seagate 200 gb Harddiskimin bozulduğunu farkettim.Hala servise götürmedim ama yeni bir hdd aldım ve sorun düzeldi.Bende defalarca format attım.Bence bir hdd tak ve dene.%90 ondan kaynaklanıyordur.

    Kolay Gelsin
  • Arkadasim iyi gusel diorsunda ben askedeim burdada deneme gibi bi sans1m yok bunu baska turlu nasil cozebiliris eger problem hard-disc ise alalim ama isin garanti hard discten olmasi lasim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alitopal

    arkadaşım aynı sorun bendede vardı.Sonra anladımki 3 aylık seagate 200 gb Harddiskimin bozulduğunu farkettim.Hala servise götürmedim ama yeni bir hdd aldım ve sorun düzeldi.Bende defalarca format attım.Bence bir hdd tak ve dene.%90 ondan kaynaklanıyordur.

    Kolay Gelsin




    arkadaş doğru söylüyo hdd olma şansı çok yüksek bu sorunları genelde hdd yapıyo
  • ok ama daha pratik birsey yokmu

    quote:

    Orjinalden alıntı: bad_mad

    Arkadasim iyi gusel diorsunda ben askedeim burdada deneme gibi bi sans1m yok bunu baska turlu nasil cozebiliris eger problem hard-disc ise alalim ama isin garanti hard discten olmasi lasim.
  • bak bi kere şunu bil.Kesinlikle bir parça bozuk.%90 HDD.Boşuna format atma programla-virüsle ilgili bir sorun yok.Virüsten şüphe duyuyorsan güvenli kipte bi tarat PC yi ama işe yaramayacaktır.Elinde deneme imkanı varsa bi hdd değiştir.

    Hayırlı teskereler kardeşim
  • YENİSİ
  • Arkadaşlar yenisi dediniz hardisc + ram + ekran kartını deiştirdim hepsini ayrı ayrı ve daha sonra hepsini birden tek tek denedim ancak halen bilgisayar tam açılırken donuyor hatta kurarken bile donma yapıyor acil yardımlarınızı bekliyorum başka ne yapmam gerekli askeriyede olduumu unutmayın bi ton masraf yaptırdım ancak halen fıs acill yardım.
  • HDD bağlantı kablolarını değişmeyi denediniz mi..? Başka bir Power Supply deneyin. BIOS'ta önbellek (cache) ayarlarını inceleyin, normalde Enabled konumda olması gerekiyor. HDD çoklu bölümden oluşuyosa, yeniden bölümlemeyi deneyin. Yani full format.


    Kolay gelsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi credo -- 6 Nisan 2007; 23:12:10 >
  • Donanımsal olarak bakmışsınız hep.Birde cpu nun ısı degerine baksan derim ben.Fanda bir sorun varsa donmaa sebep verebilir!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erdemprod

    Donanımsal olarak bakmışsınız hep.Birde cpu nun ısı degerine baksan derim ben.Fanda bir sorun varsa donmaa sebep verebilir!

    aynen abi bende msjları okurken aklımdan geçirdim.
    Ufak bi ayrıntı daha söylim istersen pc donduğunda numlock tuşuna bi kaç defa bas bakalım ışık tepki veriyomu yoksa sürekli aynı halde mi kalıyo?
    Bana işlemcinin aşırı ısınmasından gibi geliyo.küçük bi ihtimal belki fanın kablosu çıkmıştır işlemci fanı dönüyomu onada bak istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.