Şimdi Ara

Bilgisayar ilk açılışında garip şeyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarda garip bir sorun var. Ram ekran kartı işlemciyle alakalı olmadığına eminim çünkü her şeyi denedim.Sorun şöyle bilgisayar ilk açılışta siyah ekranda kalıyor.Yaklaşık 20 30 kere açıp kapatmaktan sonra sistem açılıyor. Bunun çözümünü şöyle buldum. Bilgisayarı açıyorum yaklaşık 20 dk siyah ekranda kalıyor ve daha sonra tekrar kapatıp açtığımda sistem açılıyor.Sanki bilgisayar ilk açılışta pili bitmiş biraz çalıştıktan sonra pili dolduğu için açılıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim. Hangi donanım da sorun olması muhtemel ? Ramları değiştirip denedim ekran kartını değiştirip denedim işlemciyi değiştirip denedim yine aynı.güç kaynağını başka kasada denedim ondada sorun yoktu.Yazılımsal da değil 10 15 kere farklı sistemler deneyerek format attım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperadam40 -- 21 Haziran 2020; 12:25:12 >



  • Bios update denediniz mi?
  • Temas etmeyen bir çatlak. Isınıp genleşmeden sonra temas ediyor ilk aklıma gelen. Yalnız pc yi 20 kere resetlerseniz harddiskinizde bad sectör oluşur.
    Bir defa da anakartı saç kurutma makinesiyle biraz ısıtıp açın bakalım direk açılacak mı. Bu arada işlemcinin soğutma bloğunu aşırı derecede sıktıysanız biraz gevşetin deneyin amatörce aklıma bunlar geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu durum başıma gelmişti çaresi çok garipti şöyle ki komple gücü kestim içerdeki elektriği düğmelere min 30 sn basılı tutarak boşalttım aynı şekilde adaptörü de prizden çekip beklettim ki içindeki elektrik boşalsın sonra düzeldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.