Şimdi Ara

Bilgisayar kasası üretimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birkaç kişilik bi arkadaş grubu olarak yerli bilgisayar kasası üretmek istiyoruz fakat ilk etapta üretim için gereken makineleri almak yerine metal işleme yapan tesislerden fiyat almak istiyoruz. Ayrıca kasanın tasarımının dijital ortama aktarılması için de yardıma ihtiyacımız olacak. Bunun için nasıl yerlere gitmeliyiz örneğin sanayilerde hangi iş kolu bu üretimi yapabilir ve hangi mühendislik alanı bu çizimleri yapabilir ?




  • Hiç bir bilgisi olmayan birilerinin iş yapması biraz sacma değilmi,Arge yok,işci yok,ham madde yok.Sizde ne var?

  • İşin teknik boyutu kolay, önce bir muhasebeciye danışın, esas zor olanı anlatsın size. O kısmı göze alırsanız, Amazon istatistiklerine bakmanızı tavsiye ederim, ülke olarak güvenilirlikte Çin'den bile sonra geliyoruz.


    Onun yerine, kasa tasarımını yapıp Çin'deki üreticilerden birine ürettirip Amazon ve Aliexpress üzerinden satabilirsiniz.


    Kasa tasarımı için yine teknik bilgiden ziyade, pazar araştırması lazım, kasa, bir tamamlayıcı mal, tamamlayacağı ürünlerin gelecekte ne kadar satılması bekleniyor, rakip olan ikame malların durumu nedir gibi soruların cevaplanması lazım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.