Şimdi Ara

Bilgisayar kendi kendine kapanıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    Anakart Asus P8P67 Deluxe , işlemci i7 2600k , ram corsait dominator gt 8 gb ,güç kaynağı tagan 600w .bende bu sistem var yeni kurdum fakat bilgisayar bi süre sonra kendisini kapatıyor. bilgisayar başındayken hiç görmedim mavi ekran mı çıkıyor yoksa windows kapanıyor diyip mi kapanıyor ama güç seçeneklerine baktım sorun orda değil. windows 7 64 bit kullanıyorum. Sorunu bir türlü bulamıyorum. bilgisayarı açık bırakıp içeri gidince yarım saat bir saat sonra gelince bilgisayar kapanmış oluyor ve açılışta windows kurtarma seçenekleri çıkıyor. ama bilgisayar başındayken saatlerce oyun oynuyorum hiç kapanmıyor. bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar.şimdiden herkese teşekkürler...



  • Yazında oyun oynarken kapanıyo yazısını görene kadar sorunu powerdan olduğunu söylicektim. Genelde power arızası olduğu zaman bilgisayar oyunlara girince daha çabuk kapanır. Sizdede tam tersi oluyo. Başka bir powerla deneme imkanınız varsa deneyin derim.
  • aksi gibi oyunda yada bilgisayarı kullandığım zaman kapanma söz konusu olmuyor. boşta durunca kapanıyor güç seçeneklerine falan baktım onlardan değil. aklımada başka hiç bişey gelmiyor
  • Guc ayarlarindan en yuksek performans sekline ayarlamayi deneyin.. ben sahsen, harddisk kapatilmasi, PCI Express yollarinin guc tuketim ayarlarinin sistemi stabil kilmadigini dusnuyorum.. yada belki uykuya geciyor ama uykuya gecme sirasinda problem oluyor ve kapaniyor..
  • bide öyle deneyeceğim teşekkürler tavsiyeleriniz için
  • aynı anakart bende war benımkıde boşta kalınca sıstem kendını kapatıyor fareyle bıraz oynayınca acılıyo tekrar uyku modu degıl ama resmen kapanıyo cpu fanları falan duruyor.
  • Windows 7 Power ayarlarından Uyku modunu Kapat bide ole dene . Sanırım şöle bi sorunun var PC kendini uyku moduna alınca Tekrar geri gelemiyor. Bence sorunun bu olmalı.
    uyku modunda zaten PC tüm önbelleği diske yazar ve tüm gücü keser. Dışardan bakıldığında tamamen kapalı olarak gozukur fakat fare , klavye ve Power düğmesi uyanık sizin komutunuzu beklemektedir.Bunu Windows güç denetimlerinden ayarlayabilirsiniz.
    Bu arada aynen Towarscke arkadaşın dediği gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gyu -- 19 Nisan 2011; 20:46:50 >
  • Bu anakartla alakalı değil. Bendede aynısı oluyo uyku modunda bilgisayar kendini kapatıyo ama kapatma değil hazırda beklet modu. Mause veya klavye kullanıdığınızda hemen açılıp kaldığınız yerden devam ediyorsunuz yanlış anlaşılmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.