Şimdi Ara

Bilgisayar masası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
4.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forumda hiçbir yerde masayla alakalı tavsiye alabileceğim bir başlık bulamadığım için buraya yazmak durumunda kaldım. Yeni kurduğum sistem için L masa arıyorum. Uzun tarafı minimum 150cm olacak şekilde sallanmayan bir masa arıyorum. Şu zamana kadar sadece 1 tane bulabildim fakat ondan da emin değilim. Aramızda sallanmayan bir L masaya sahip olan arkadaşlar varsa tavsiyelerini duymak isterim. Bütçem max 2000TL çok zorlarsam belki 2300 civarı olabilir. Dediğim gibi boyutu uyduktan sonra aradığım tek kriter sallanmıyor olması sağlam duruyor olması. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.


    Bulduğum L masa: https://www.adoremobilya.com/rio-ofis-l-masa-oslo-ceviz








  • Hocam şöyle masalar var ama bütçe kısıtlı olduğu için boyut bulunsa sağlam değil sağlam olsa boyut küçük kalıyor


    https://www.locciconcept.com.tr/urun/locci-concept-tyler-kitaplik-rafli-calisma-masasi-cam-antrasit/

  • Fuup kullanıcısına yanıt

    Evet bütçe kısıtlı olduğu için hala bulmakta zorlanıyorum. L masadan vazgeçtim yer sıkıntısından. Sağlam sallanmayan minimum 160cm genişliğinde bir masa arıyorum şuan

  • hocam merhaba hort olucak ama masa bulabildiniz mi? bende arıyorum

  • Yurudesign'dan 180x90 bir masa aldım masa çok kaliteli baya güzel fakat altına profil atmamışlar o yüzden ortadan biraz çökme yapıyor iade ettim. İkea trotten alacağım sanırım.

  • Queloon kullanıcısına yanıt

    şanssızlık olmuş hocam, şöyle bir masa var 120x60 gayet şık ve fiyatı uygun yorumları güzel vs. belki görmüşsünüzdür ben bundan düşünüyorum fena olmaz gibi . sizede atayım işinize yarar belki;


    https://www.hepsiburada.com/bofigo-60x120-cm-2-rafli-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-ders-yemek-masasi-cam-p-HBV00000PWUPC




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 7 Ocak 2023; 17:24:9 >
  • Benim için çok küçük. Ben zaten şuan 120x60 kullanıyorum. En az 160x80 arıyorum. Hatta 180x80 olsa daha iyi olur.

  • Queloon kullanıcısına yanıt

    hocam açıkcası benim de boyutlar hakkında şüphem var aslında.Yani 1.92 boyunda uzun birisiyim.120x60 ölçüleri yeter mi diye kararsızım. Yeni bir pc topluyorum.Masa üstüne kasayı da koyacağım.Yine klavye+mouse de masa üstünde olacak.Gaming tarzı. Acaba yeter mi diye düşünüyorum.


    Ve aklıma takılan noktada monitör ile aramda ki mesafe. Yeterli olur mu acaba 27 ınç düşünüyorum gözlerimi çok yorar mı veya otururken vucudum rahatsız olur mu bu ölçülerde bilmiyorum. İlk deneyimim olucak. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

  • Bar0n. kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar masası tavsiyesi


    Bilgisayar masası tavsiyesi


    27inc monitör ve kasa yukarda bu şekilde. Benim için yeterli değil ama ben ikinci monitörümü de koyacağım için büyük masa arıyorum.





  • Queloon kullanıcısına yanıt

    hocam monitör çok yakın olur gibi geldi.Genişlik iyide derinlikte 60 yetersiz gibi ya. Fotoğrafta mı öyle görünüyor acaba? Misal oyun oynarken çok rahatsız ediyor mu monitör mesafesi?


    Hani sırf ikinci monitörü istediğiniz için mi yoksa söylediğim sebepten dolayı rahatısız da oldunuz mu. ben o konuda çok kararsızım

  • Yakınlığı beni rahatsız etmiyor görüntü açısından. Sadece mouse kablosu monitörün ayaklarına çarpıyor o konuda şikayetçiyim. Mouse kablosuz olsa derinlik konusunda bir şikayetim olmaz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queloon -- 7 Ocak 2023; 17:54:40 >
  • Bar0n. kullanıcısına yanıt

    Bu masaya sahibim. Kurulumunu iyi yaptığımı düşünüyorum. Zangır zangır titriyor haberiniz olsun.

  • Hatta evde 2 tane bu masadan var, biri beyaz biri çam. İkisi de sallanıyor. Demirleri de aşırı kalitesiz.
  • Oathbreaker. kullanıcısına yanıt
    Ben duvara sabitliyorum arasina sunger sıkıştırıp sifir sallanma suan
  • Bende yeni masa bakıyordum kendime, şimdilik bunu buldum. Yılbaşından önce 880TL küsürdü fakat şu an indirim yok.



    türkiye'nin mobilya mağazası
    MORDEKA KİTAPLIKLI ÇALIŞMA MASASI, CEVİZ FİYATI - Vivense
    https://www.vivense.com/mordeka-kitaplikli-calisma-masasi-modeli.html#
  • 141x75 olarak bende bu masa var, 1 sene önce almıştım. Sallantı hiç yok. O konuda iyi. Ama ortasına biraz yük bindiğinde hafif çökme yapacak gibi. Ben denemedim ama deneyenlerin yorumları böyle. Bunun dışında biraz nasıl desem boş teneke gibi bir hissiyatı var üst tablasında. Tahtaya böyle parmağınızla hafif tıklatınca üstündeki eşyalara titreşim yapıyor gibi. Umarım anlatabilmişimdir.


    Ama şimdiki aklım olsa hazır masa almam herhalde, daha doğrusu büyük bir masa alacaksanız bence muhakkak kendiniz yaptırın. Geniş masada üst tabla bence çok kalın olmalı ki çökme falan yapmasın kolay kolay. Gerekirse masif ağaç falan olmalı. Veya mutlaka profil çakılmalı. Fakat ev ortamında da o demir profiller paslanma yapar mı yapmaz mı bilemiyorum. O yüzden en iyisi en az 5-6 cm kalınlıkta üst tabla yaptırmak.


    Bilgisayar masası tavsiyesi
    Bilgisayar masası tavsiyesihttps://www.adoremobilya.com/
    Newyork Ofis Masası - Latte Fiyatı ve özellikleri
    https://www.adoremobilya.com/adore-newyork-ofis-masasi-latte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 28 Ocak 2023; 1:25:37 >




  • Minar veya Setay mobilyanın masalarını alan kullanan var mı? Bana da masa lazım. Aslında Mondi Home da görmüştüm bir tane ama altı ayrı üstü ayrı satılıyor fiyatı tek alt içinmiş yoksa alacaktım.

  • 170-180 civarı masa kullanan var mı? Piyasada hiç bulamıyorum. Sadece ikeada var görünüyor onda da 15bin neredeyse sırf ayaklar elektrikli olduğu için ama tablası çok güzel. Sadece tablayı alıp ayak işini nasıl çözerim bilemedim.


    Özel ölçüyle marangoza vs yaptıran varsa o da kabul. Ama ayakların çok sağlam olması gerekli malum üzerine 2 monitör + dev gibi kasa koyuyoruz.

  • icarusdream kullanıcısına yanıt
    Ben ikeadan idasen ayak alip bauhaustan 180×80 mdf yaptirdim toplam 2900tlye geldi gayet memnunum
  • Queloon kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler tavsiye için, gayet güzel fikir. Kablo toplama sistemine de ihtiyacım var masada ayrıca. Onu nasıl çözebilirim acaba?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.