Şimdi Ara

bilgisayar mı elektrik-elektronik mi ?(anadolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mf4te 488 puanla 21900 küsürüncü oldum muhtemelen 2 bölüm de geliyo sizce hangisini tercih etmeliyim yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler....

    anadolu ünw. elektirik-elektronik
    anadolu ünw. bilgisayar müh. ?



  • Elma mı armut mu? Cevap: Hangisini daha çok seviyorsan. Tercihini buradaki yorumlara göre yapacaksan büyük bir hayata düşmek üzeresin demektir. İki bölümün ne işe yaradığına bak ve sonra kendine hangisini uygun görüyorsan onu seç. İki bölüm de çok iyidir fakat sorduğun sorunun cevabını senden başka kimse veremez. Şimdi birileri gelir "bıdıbıdı mühendisliğinin bıdıbıdısı var", "bıdıbıdı mühendisliği kpssde daha başarılı (!?)" gibi şeyler söyler, sen bakma kimseye.
    Ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve bölümümü çok seviyorum, 2. sınıfa geçtim bu yıl ve kendimi başka bir bölümde düşünemiyorum. Sen de gireceğin bölüme bu düşünceyle girersen başarılı olmanı engelleyecek hiç birşey olamaz önünde. Unutma, okuldaki durumun ve okurken ürettiğin projeler iş hayatında sana büyük artılar kazandırabilir. Okulda iyi bir öğrenci olmak için ise inek olmaktan çok bölümünü sevmen gerekiyor öncelikle.




  • gel gel, bizim bozkır seni bekler
  • teşekkür ederim bilgisayarı seçicem sanırım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzetar -- 20 Temmuz 2010; 21:44:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.