Şimdi Ara

Bilgisayar ve telefon gerektirmeyen VR kaskı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Gerek mobil gerekse de bilgisayarlar için çıkan sanal gerçeklik kasklarının çoğu gerekli işlem gücü için bilgisayar ya da akıllı telefona ihtiyaç duyuyor. Lenovo'nun duyurduğu Mirage ise kendi donanımına sahip olduğu için başka bir sisteme ihtiyaç duymuyor. Deneyimlerimiz ve aynı zamanda VR için çıkan yeni bir kameranın detayları bu videoda. 



  • sadece dizi ve sinema salonundaki o film keyfini bunda yaşayabilirmiyim okadar iyimi görsel kalitesi ?
    .
    tv yi kaldırmak istiyorum

  • Şuan VR çok geride bence, 2-3 yıla daha iyi olur. PCye bağlıyosun, heryer kablo, kulaklık takman gerekiyor falan. Çok büyük bir de hepsi gelişir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dere.beyi

    sadece dizi ve sinema salonundaki o film keyfini bunda yaşayabilirmiyim okadar iyimi görsel kalitesi ?
    .
    tv yi kaldırmak istiyorum


    Henüz yakın bile değil. Devasa bilgisayarlara bağlı modeller bile daha tam olmamışken, telefonla ya da böyle sadece gözlükle, günümüzün tv kalitesine yaklaşmaları için henüz erken.

    Bende Samsung Vr ve S8 var. Tamam çok farklı bir deneyim. Çok eğlenceli. Oyunları idare eder kalitede. Yani tabi ki düşük ama idare ediyor. Lakin iş gerçek görüntülere gelince 360p de 40'' ya da 50'' Tv nizde youtube izliyor gibi oluyorsunuz. Çünkü sonuçta 2K, 2,5K. Sırf Full hd tv kalitesinde görebilmeniz için her göze 4K olmak üzere 8K lık ekrana ihtiyacınız olurdu.

    Ama kesinlikle bunlar geleceğin teknolojisi olacaklar. Evlerdeki tv lerin monitörlerin yerini alacaklar. Belki 40 sene sonra. Ama kesin gelecek. Google glass projesi vardı. Evlerdeki tv ler, google glass'lar 8K görüntü sağlayabildiği anda çöp olur, zira evin istediğiniz duvarına istediğiniz kadar sanal tv açıp kaliteli izleyebiliyorsunuz. Bu oculuslar insanları bu geleceğe hazırlama prototipleri gibi.




  • Bir ara elinden düşürdü orda koptum

  • Erdi bey ces de Pimax 8k modelini deneme fırsatınız olduysa haberini görmek isteriz, hem görüş açısı hemde çözünürlük bakımından hemde ağırlıkta rakiplerinin önünde fiyatı da yanlış bilmiyorsam 400 döler.

  • Saodaki Nerve Gear'a doğru gidiyoruz :P

  • Baş ağrısı yapıyo berbat, ilk onu çözsünler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.