Şimdi Ara

Bilgisayar w10 kurulumu sonrası açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Bilgisayara mecburi olarak w10 işletim sistemi kurdum. Önemli güncellemeler alınıyor yazısından sonra bilgisayar kendine restart attı. açıldığında kasadaki ışıklar yanıyor ve fanlar çalışıyordu ancak ne bios giriş için kısayolları belirten o ekran ne de Windows açılmıyordu.
    Sorunun usb girişli ses kartım ve farem olabileceğini düşündüm ve çıkarıp denediğimde biosa da Windows kurulumuna da girebildim. Ancak kurulum yeniden açılışta problem olduğundan kaynaklı olsa gerek bilgisayarı başlatmadı.

    Bilgisayarı bios ekranına girip ayarları sıfırladıktan sonra tekrar açtım ancak hiçbir şekilde kurulum ekranına ulaşamadım. Biraz araştırınca bios pili ile fabrika ayarlarına geri döndürmeyi denedim. O işlemi yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde klavye ve ses kartımı gördü yani ışıkları yandı ancak ekranım açılmıyor yani görüntü gelmiyor ve kendini beklemeye alıyor.

    Kurulum için cd taktığımda cd yi bilr okuyor ama ekrana görüntü gelmediği için ne biosa girebiliyorum ne de kurulum yapabiliyorum.

    Donanımsal bir şey olmadığını var sayarak fikirlerinizi bekliyorum.

    Anakart asrock 970a-g/3.1

    Bu arada bu anakartı sıfırdan ilk açılış gibi fabrika ayarlarına döndürmeyi denemek istiyorum ama nasıl yapılıyor bilmiyorum ve içimden bir ses bu sıfırlamayı doğru yaparsam pc açılacak diyor. Çünkü muhtemelen biosu sildim gibi bir şey

    Pztesi günü bilgisayarcıya götürecem o yüzden donanımsal arızalara bir şey yapamayacağımı hatırlayıp o şekilde yorum yazarsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Günceldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.