Şimdi Ara

Bilgisayar zorlanınca kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni eve taşındık geçen ay fakat ondan önceki evde prizde uyuşmazlık vardı dokunduğun an pc kapanıyordu. ve en az 10 kez bu şekilde prize ayak değince pc kapanıyordu. yeni eve taşındık.

    oyun oynadığımda veya film izlediğimde kısaca zorlandığında pc kapanıyor. başta powerda sıkıntı vardır dedim ama yine de bilgisayarı temizleyeyim dedim. baştan aşağı temizledim. fanı açtım yıkadım en son macununu yeniledim. fps vs hiçbir sıkıntı yokken hatta baya hızlanmışken macun sayesinde nedense birden kapanıyor. powerda mı acaba sıkıntı? düşüncem powerdan yana. birkaç gün bilgisayarcıya götürme şansım yok o yüzden de meraktan açtım.



  • Aşağıda sana bi link vereceğim bu programı indirip kur. Daha sonra bilgisayarını zorlayacak birkaç işlem uygula ve programdan cpu ısısını kontrol et bakalım. Belkide cpunun fazla ısınmasından dolayı bilgisayarın kapanıyor.


    http://www.yufersu.com/core-temp-v1-5-1-full-indir-islemci-isi-olcme-programi.html
  • counter strike açtığımda da kapanıyordu haxball açtığımda da. ama haxball açtım şu an yarım saatten fazla oldu kapanmadı. cpu 42 derecelerde geziyor oyunda iken arada 45 oluyor 1 kez 46 oldu.
    cpu min 36 diyor max 45 diyor. herhalde maxı geçmemesi gerekiyor normalde. ama oyun çıkınca 40larda geziniyor cpu
  • cs girince sıcaklık baya arttı ve sonunda kapandı.
    fakat fan tertemiz ve macunu yeniledim. olay oradan olamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.