Şimdi Ara

Bilgisayarda anlık donma sebebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeni bilgisayar topladım , Windows 7 x64 kullanıyorum. Bilgisayardan genel olarak memnunum fakat internette dolaşırken tek bir pencere açık arada arkadan media player fakat bazen 5sn. bazende 10sn donma yapıyor sonra düzeliyor. İlk başlarda olağan olarak karşıladım fakat bir süre sonra sinir bozucu olabiliyor sık sık tekrarlanıyor çünkü. Nedeni nedir acaba? Şimdiden çok teşekkürler.

    Sistemim

    intel core i3 3,07 ghz

    4 gb ram

    Gigabyte h55-drh model anakart

    C.MASTER ELITE RC-333-KKP1 350W GP model kasam var.



  • Hemen hemen aynı sorun bendede var kardeş yahu benim sıkıntım ise pc de genele olarak bi donma söz konusu değil fakat explorer araçlarında (int.explorer, google chrome vede firefox) bu üç araçlarda hepsi aynı donmayı yapıyor ana sayfa olarak google sayfası açılıyor fakat onda bile int sorunsuzca çalışırken yanıt vermiyor hatasını alıyorum.

    Not: geçenlerde bi abimin başınada aynısı gelmiş ve hdd'de bad sektör olduguna karar vermişler hdd'yi değiştirmişler bende bundan korkar oldum pc yi toplayalı 10 ay oldu sizce sorunun ne olduğunu tahmin edicekler varmı acaba?

    Şimdiden teşekkür ederim...

    İyi forumlar...
  • sisteme vürüs buşatıysada olabilir veya kurulu programlardanda ama genelde hemen hemen her bilgisayarda kısa süreli donmaların olması normal bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.