Şimdi Ara

Bilgisayardaki tüm seslerin karşı tarafa gitmesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır yeni kurduğum bilgisayarımda bu sorunu yaşamaktayım. Discord vb. platformlar aracılığı ile görüşme yaparken bilgisayardaki tüm sesler (sistem sesleri, spotify, oyun sesi, görüştüğüm kişilerin kendi sesleri) karşı tarafa gidiyor. Bu yüzden bas konuşta kullanmak zorunda kalıyorum. Sistemdeki ses driverları güncel, ses kartında bir sorun yok, yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmekteyim. İnternetten yaptığım araştırmalara göre sorun "akustik eko" olabilirmiş, ancak Realtek konsolunda akustik eko ile ilgili herhangi bir seçenek yok. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    Not: tek erkek çıkışlı kulaklık jakımı bir ayırıcı vasıtasıyla 2 erkek çıkışa dönüştürerek kullanıyorum ( kasada mikrofon ve kulaklık için ayrı giriş var )



  • mikrofon ayarları kısmında stereo karışımı devre dışı mı?
  • Evet devre dışı, çözüm bir şekilde yazılımla akustik ekoyu kapatmak sanırım, ancak Realtek HD Audio manager'ı driverlar güncel olmasına rağmen bilgisayarımda bulamıyorum. Sadece bir Realtek konsolu var onda da akustik eko ayarı yok, bir çıkmaz içerisindeyim :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.