Şimdi Ara

Bilgisayardan, Televizyon' a aktarım yapamıyorum [yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, kablosuda tamam.. ama neden olmuyor birtürlü anlamıyorum.. program mı eksik nedir ?

    http://www.izles ene.com/video/amator-neden-boyle-oluyor-anlamiyorum-/959039



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitapsiz -- 5 Haziran 2009; 14:26:07 >



  • verdiğin linkteki video açılmıyor. kabataslak anlatacak olursak, kablolarının ve bağlantı şekillerinin tam olduğunu varsayıyorum (çünkü öyle yazmışsın). boş ekranda mause sağ tuş ve ordan özelliklere girdikten sonra, ayarlar sekmesinde "Görüntü Birimi" yazan başlık altında "ATI HD4850 üstünde 2.Tak kullan monitör" şeklinde bi ibare görürsün, tabi ekran kartın Nvidia ise "GeForce 8800GT gibi birşey çıkacaktır, kart modeline göre. onu seçtikten sonra onun altında iki tane boş kutucuk var, "bu monitörü birincil monitör olarak kullan" bunu seçme bikere. "masaüstümü genişlet" diye bi ibare daha var, onu işaretleyebilrsin, ve uygula tamam, bukadar. masaüstünü genişletmek demek, iki moitörde farlı işlemler yapabilmek anlamına geliyor. mesela birisinde film izlerken, diğerinde internette gezinebiliyorsun, iki tane bilgisayarın varmış gibi oluyor kısacası.




  • http://www.izles ene.com/video/amator-neden-boyle-oluyor-anlamiyorum-/959039


    izles ile ene kısmını birleştirirsen açılır..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kazuya7

    verdiğin linkteki video açılmıyor. kabataslak anlatacak olursak, kablolarının ve bağlantı şekillerinin tam olduğunu varsayıyorum (çünkü öyle yazmışsın). boş ekranda mause sağ tuş ve ordan özelliklere girdikten sonra, ayarlar sekmesinde "Görüntü Birimi" yazan başlık altında "ATI HD4850 üstünde 2.Tak kullan monitör" şeklinde bi ibare görürsün, tabi ekran kartın Nvidia ise "GeForce 8800GT gibi birşey çıkacaktır, kart modeline göre. onu seçtikten sonra onun altında iki tane boş kutucuk var, "bu monitörü birincil monitör olarak kullan" bunu seçme bikere. "masaüstümü genişlet" diye bi ibare daha var, onu işaretleyebilrsin, ve uygula tamam, bukadar. masaüstünü genişletmek demek, iki moitörde farlı işlemler yapabilmek anlamına geliyor. mesela birisinde film izlerken, diğerinde internette gezinebiliyorsun, iki tane bilgisayarın varmış gibi oluyor kısacası.


    kıymetli kardeşim..

    senin bu dediklerinin hepsini harfi harfine sen demeden evvel de yapmıştım..Video ' yu açmayı başarırsan göreceksin.

    Sorun çok Garip.. Anlayamıyorum ?




  • bence sorun TV de tvnin secenekleri ile alakalı s video modunamı alman lazım ne neyden bağlanıyorsan artık dvi mı artık ona alman lazım yada pc modu varsa oda olur tvde sorun bence
  • valla birşey anlamadım ama tv den olmadığı çok acık.
  • ya yok mu bi el uzatan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.