Şimdi Ara

Bilgisayarı kapattığımda biraz beklemeden açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ASUS M2N-MX anakart 940 pin ATX kasa
    AMD ATHLON 64X2 4000 2.11 GHZ
    1+1 GHZ 667 DDR2 RAM
    ATİ X1050 512MB EKRAN KARTI
    HİTACHİ 320 GB 5200 RPM HARD DİSK
    WİNDOWS 7 HOME PREMİUM 32 BİT

    Bilgisayar sorunsuz çalışıyor. Ancak yeniden başlat dediğimde yada kapattıktan sonra hemen açmaya çalıştığımda bilgisayar açılmıyor. Anakartın görünümü ekrana gelip takılıyor. Ama bir müddet 5 dakika civarında bekledikten sonra normal olarak açılıyor. bilgisayarcıya sorduğumda anakartın arızalı olabileceğini söyledi. Bios güncellemesi yapmaya çalıştım, zaten en son sürümü 2007 2008 yılları olduğundan sanırım düzelmedi. Ramları çıkardım değiştirdim, sata kablosunu değiştirdim denedim, pili çıkarıp resetledim yine çözülmüyor. ara sıra da çalışırken mavi ekran hatası verip kapanıyor tabiki açmak için yine beklemek lazım. bir de usb aygıtı taktığımda bu aygıt daha hızlı çalışabilir uyarısı alıyorum.

    Bu sorunlar neden kaynaklanır ve çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim. İlla anakart değişmesi gerekiyorsa işimi görebilecek seviyede ucuz ne anakart önerirsiniz. saygılar...







  • Merhaba,

    Bilgisayarınıza takılı olan USB arabirimleri çıkartın ve o şekilde bilgisayarınızı çalıştırın, bakalım ekran da takılı kalacak mı ?
    Mavi ekran da çıkan hata kodunu burada paylaşırsanız, sorunun neyden kaynaklandığını beraber bulabiliriz. Mavi ekran hataları sabit değildir, bir çok nedeni vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.