Şimdi Ara

bilgisayarım açılıyor gibi oluyor kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün bir pc topladım 750w dark subzero kasa i5-6600 gtx 1070 anakartta msi z170a 8 de ram var içerisinde hiç bir sorunum yoktu başta daha sonra kasayı bi açayım dedim yeni ya bakayım fanlar nasıl dönüyor zart zurt diye heyecan tabi açtıktan sonra ekran kartının fanlarının çalışmadığını fark ettim biliyordum belli bir sıcaklığa kadar çalışmıyorlar fakat ekran kartına dokundum ve hafiften de olsa biraz sıcaktı çalışması gerek diye düşündüm ısınmasın daha fazla dıye msi ' ın gamıng app uygulamasını indirdim ordan turbo cooler tarzı bir şey vardı ona tıkladım çalıştı biraz fanlar sonra yine durdu sonra 1-2 bişeye daha tıkladım tekrar bi çalıştı falan daha sonra uygulamada olan OC modunu seçtim uygulama bu değişikliğin kaydedilmesi için yeniden başlatma gerekli dedi bende tamama bastım ve pc restart için kendini kapattı işte sorunda bundan sonra başladı bilgisayar tam açılacak ledler yanıyor falan 2 sn sonra herşey sönüyor ve bu devame dşiip duruyor böyle ekrana herhangi bir şey gelmiyor siyah aynı duruyor herhangi bir şey belirmiyor sorun tam olarak ne anlayamadım yardımcı olabilicek var mı acaba?







  • Carceron kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Öncelikle aldığınız ekran kartı üst seviye bir ekran kartı bu nedenle 55 dereceye kadar fan açmaz. Eğer bunu test etmek istiyorsanız benchmark yazılımlarıyla stres testi yapabilirsiniz yada bir oyunu limitsiz fps ile oynayarak da bu testi gerçekleştirebilirsiniz.

    Ekran kartını overclock edince açılmama gibi bazı sorunlar olabilir. Fakat bunu aplication yani uygulama üzerinden yaptıysanız gerçekten ilginç olmuş genelde çalışabileceği bir seviyede kendini overclock etmesi gerekiyordu ve açılması gerekiyordu.

    Aklıma ilk gelen çözüm önerisi biosa girip default yapmanız. Uygulama biosdan ayar değiştiriyor olabilir. Eğer işe yaramaz ise.

    Windows güvenli modda çalıştırıp ayarları eski haline getirmeyi deneyebilirsiniz. Yada sistem geri yükleme yapabilirsiniz. Genele de driverlerı kurarken sistem kendini yedekler.

    Kolay Gelsin..
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    şöyle bi durum var ekrana herhangi bir şey gelmiyor simsiyah yani bios ekranı açabileceğim kadar çalışmıyor malesef
  • Carceron kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Bu durumda sizi pek yapabileceğiniz bişey kalmıyor anakartın üstündeki pili çıkartıp 20 - 30 sn bekleyin bu sırada prize takılı olmasın pc daha sonra geri takıp deneyin böylece bios sıfırlanmış olucak hala ekran görüntüsü alamıyorsanız muhtemelen anakartınızda sıkınttı var.

    Kolay Gelsin..
  • Anakartta sikinti oldugunu sanmiyorum buyuk ihtimalle oc yi fazla yuksek yaptigin icin algilamiyordur keske ocyi program ile degilde kendin biostan yapsaydin bu arada birde soyle bir sikinti olabilir ki umarim bu degildir ekran kartini oc ile calistirinca dua et yanmamis olsun:( onun disinda pili cikarip tekrar takmanda ise yarar muhtemelen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bios pilini söküp takınca düzeldi ama ben ekstra bi oc yapmadım ki msi ın bu ekran kartları için çıkartmış oldugu uyglumadan yaptım yani zarar vericeğini zannetmiyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.