Şimdi Ara

Bilgisayarım açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bilgisayarımı sorunsuz bir şekilde kapattıktan 2 saat kadar sonra acmak istediğimde, kasada hiç bir tepki olmuyor. Ekran karti ve anakart üzerindeki ışıklar yanıyor fakat fanlar dönüp sistem başlatılamıyor. Güç kaynağını kapatıp açtıktan sonra ilk düğmeye bastığımda ekran kartından klik benzeri bir ses geliyor.
    Şu ana kadar, fişi cekip baslatma tuşuna birkaç defa basıp güç verip açmayı, ramleri söküp tek tek takarak açmayı denedim. Bunları tüm harici bağlantıları söküp tekrar denedim ama sonuç aynı. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İşlemci macunu bitmiş olabilir veya yerinden çıkmışta olabilir aynı sorunu yaşadım fan ve işlemcideymiş sorun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında sistem 1 yıllık daha macun olacağına ihtimal vermiyorum. Psu kaynaklı sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [SS]GoLDBeRG kullanıcısına yanıt
    PSU kaynaklı olması çok yüksek ihtimal hocam bazen böyle sıkıntılar çıkabiliyor bir baktırın derim veya anlıyorsanız siz uğraşabilirsiniz.
  • Bilgisayarın açılmaması,görüntü gelmemesinin bir çok nedeni olabilir.Net bir şey söylemek çok zor,düşük kaliteli bir güç kaynağı size bu sorunları yaşatabilir,sorun işlemcide bile olabilir.Sistem 1 yıllık demişsiniz buna göre parça garantileri devam ediyordur.Öncelikli olarak en çok şüphe duyduğunuz parçanın servisini arayarak bilgi almanızı tavsiye ederim.Aksi taktirde parçalarda tamirat yapılması vs. garanti dışı kalmasına sebep olabilir.
    İyi forumlar dilerim.
  • Az önce Ram frekansımı bios tan yanlış ayarladığım için pc kapandı ve açılmadı herşeyi çalışıyor rgb ler yanıyor fakat görüntü yoktu.BİOS sıfırlasma diye birşeye denk geldim istersen onu yap bilgisayarın biosunu sıfırlıyor harddiskteki bilgiler falan kaybolmuyor umarım yardımcı olur.
  • irfokingg İ kullanıcısına yanıt
    Kasaya bastığımda sistem hiç başlamıyor. Fanlar vs dönmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [SS]GoLDBeRG

    Kasaya bastığımda sistem hiç başlamıyor. Fanlar vs dönmüyor.
    garantiden tamir edip mi yollamıslar değişim isteyin eğer sıfır gönderdilerse başta ramlar olmak üzere tüm parçaları söküp tek tek deneyin kısa devre yapan bir parça olabilir
  • armagan_60 A kullanıcısına yanıt
    Tamir edilmeden göndermişler arıza bulunamadı diye. Bugün kesin olarak eminim ki psu da sorun. Psu yu Tek başına toprakladım ve yine aynı durumla karşılaştım. Vatandaki bir çalışan PSU ların kısa devre yada yük sorunu olduğunda bir müddet kendilerini kilitlediklerini söyledi. Yani bu garantiden dönüş hikayem de bunu destekliyor gibi ama daha önce kimseden ne duydum ne gördüm böyle bir durum. Sizin basiniza geldi mi böyle bir sey ya da duydunuz mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.