Şimdi Ara

Bilgisayarım açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar şuan asus laptop kullanıyorum. sistemim i7 işlemci nvidia 2gm 550m.. bilgisayarımı aylardır kullanıyorum ve birkaç dakika önce volume up down yaparken volume up down a basınca çıkan işaretinsol üst köşede bambaşka şekilde çıktığını farkettim şüpelendim bilgisayarı kapadım. tekrar açmaya bastım runtime error dedi tamama yada x e basınca siah ekran ve mouse gözüküyor o kadar ve bilgisayar açılmıyor. bugün bilgisayar üzerinde tek yaptğığm ayar sabahleyin guest hesabı açmıştım. acil yardıma ihtiyacım var...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • runtime error her hangi bir programı kullanırken verdiği hatadır sen se ayarıyla oynarken terslik gördüğünü söyledin ses kardı sürücüsünü yeniden yükle hata vermiştir pc ye hata verdiriyordur.
  • ben bu işlerden pek anlamam. fakat bilgisayarda siyah ekranda çıkan mouse dururken çıkan pencerede error verenin şu olduğu yazıyordu: Program:C:\Windows/system32/nvvsvc.exe elimde orijinal windows7 yükleme cdsi var onu taktım ve bilgisayar okumadı bile. ingilizce forumlarda okuduğuma göre nvidia ya çok yüklenince butür errorler verebiliyormuş veya trojan vs. gibi errorler bu hatayı yapabiliyormuş. yarın sabah tekrar deneyeceğim eğer yine olmassa teknik servise..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.