Şimdi Ara

Bilgisayarım aşırı yavaşladı bilgisi olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bilgisayardan öyle aman aman anlayan biri değilim yaklaşık 2.5, 3 yıl önce bilgisayar almıştım (sıfır)


    Çok ta temiz kullandım ama bir sürü program yüklendiğinden mi yoksa virüs falan mı bulaştı bilmiyorum ama aşırı şekilde yavaşlama başladı hele bilgisayarı ilk açtığımda kendisine gelmesi baya sürüyo formatlamak da pek istemiyorum bu arada bundan 6 ay önce kuzenim internetten korsan crysis indirmiş bilgisayara haberim olunca sildim ama hangi siteden indirdiğini bilmiyorum her neyse önerdiğiniz bi virüs koruma programı var mı bilgisayarı bi kendine getirsin




  • 3SilentDeath 3 kullanıcısına yanıt
    Önce diskleri temizlemeyi dene. Olmaz ise CCleaner kullan ve Avast veya Kaspersky virüs programları ile bilgisayarı tarat. Disk temizledikten sonra biraz olsa da hızlanmaz ise çok büyük oyunları v.s temizle. Olmaz ise bilgisayarına Worm virüsü bulaşmış olma riski var. Seni korkutmak istemem öyle çok aman aman bir virüs türü değildir. En korktuğun fidye virüsü olmalı. Güzel bir format ile sıfıra döndür. Hem temiz kullandığın bilgisayar 3 yıllık dostum korsan oyunlar indirilmişse hem oyunu veriyorlar hemde bir yavaşlatıcı atıyorlardır içine 😂 Hem bilgisayar 2.5 3 yılda dolmuştur Windows Updateyi kapatmayı dene o da olmazsa mecbur format atmak zorundasın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.