Şimdi Ara

Bilgisayarım güvende mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Dün akşam fazla araştırmamış olmamdan ötürü bir arkadaşımın tavsiyesiyle kullandığım Windows 10 Pro'yu CMD üzerinden cscript slmgr.VBS /ipk, cscript slmgr.VBS /skms KMS.lotro.CC ve cscript slmgr.VBS /ato kodlarını kullanarak aktifleştirmeye çalıştım. İlk 2 aşamada sorun olmadı ama son aşamada kabul etmedi yani Windows etkinleştirilmedi. Aynı şekilde bir kez daha denedim ve yine etkinleştirme gerçekleşmedi. (bu arada bilgisayara herhangi bir .bat uzantısı indirmedim.) Bunun üzerine internette biraz daha araştırma yaptım ve aslında bunun güvenli bir yöntem olmadığını gördüm. Daha sonra orijinal bir Retail key alarak Windows 10 Pro sürümümü bu şekilde sorunsuzca etkinleştirdim. Merak ettiğim konu CMD'den etkinleştirdiğim ilk 2 kodun herhangi bir güvenlik sorunu oluşturup oluşturmadığı. KMS sistemine bağlı olup olmadığı yani. CMD üzerinden slmgr -dlv ve slmgr -dli ile kontrol ettiğimde herhangi bir KMS ibaresi görmüyorum, Windows 10 Pro'nun Retail olduğunu ve kalıcı olarak etkinleştirdiğini görüyorum. Sizce herhangi bir problem var mı? Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu şekilde kullanan birçok insan var. Henüz bu sebeple başına bir şey gelen görmedim, sorun olacağını sanmıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kms süreli internetinizi sömürür.180 günde bir yenileme dönügüsüne sokuyor lisansı.ayrıca makineniz tamamen microsoft sunucularına değil kms sunucularına bağlanıyor.

    en temiz yöntemi güzel bir format atın (retail keyinizi kaybetmeyin tabi) sonra aldığınız key ile tekrar etkinleştirin.(bu keylerde formattan sonra etkinleştiremediğini belirten insanlar vardı o hususa dikkat edin).

  • madenipara11 M kullanıcısına yanıt

    Ama şuan slmgr -dlv komutu ile kontrol ettiğimde kms ile ilgili hiçbir ibare bulunmuyor ve Windows'un kalıcı olarak etkinleştirildiği yazıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuh4qn B kullanıcısına yanıt

    ben işinizi garantiye almanız açısından söylemiştim.kms windows un host dosyalarında da değişiklik yapıyor.

    zamanında bende kms kullandım.benim şahsi görüşüm kms yi en iyi temizleyen format atmak.tabi karar yine sizin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.