Şimdi Ara

Bilgisayarım internetin %60'ını kullanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben yeni masaüstü bilgisayar dizdim. Ve odam üst katta olduğu için odamda prize takılı olan tplink güçlendiriciye taktım ethernet kablomu. Eski bilgisayarımda tplink güçlendiriciye takılı ethernet ile oyun indirdigimde bilgisayar internetin %100unu kullanıyordu. Fakat şuan %65i geçmiyor. Speedtest üzerinden test yaptığımda ise 60 mbps download 18 mbps upload alıyorum. Vodafone da abone olduğum paket 100 mbps. Mesela şuan oyun indiriyorum fakat oyunu 7 mbps ile indiriyor internetin ise %65ini kullaniyor. Yardimci olabilirmisiniz lutfen ?

    Bilgisayarım internetin %60'ını kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 5ghz değilse internet, tplink kanalı çakışıyordur. eve gelen internete doğrudan ethernet kablosunu takıp o şekilde hız testi yaparak sorunun pc de mi wifi da mı olduğunu anlayabilirsiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SailorTurkey kullanıcısına yanıt

    wifi 5ghz fakat tplink 5ghz degil. Ethernet ag ayrintilarina gittigimde 100 mbps bir internetimin oldugunu gorebiliyorum hatta.

    Bilgisayarım internetin %60'ını kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen bağlı olduğunuz WİFİ ağı ile güçlendirici arasında sinyal gücü veya verimlilik kaynaklı bir sorun var. Öncelikle güçlendiricinin sinyal gücünü artırmak için daha iyi bir konuma yerleştirebilirsiniz. Ayrıca, güçlendirici ve router arasında bir duvar veya engel olmadığından emin olun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.