Şimdi Ara

Bilgisayarım pubg lite açar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Pubg lite icin yeni bir ekran kartı almam gerekiyor fiyatı 400 civarı bu karti takinca oyunu acmazsa param bosa gidecek yardimci olursaniz çok sevinirim.

    Anakart: Asus p5gc-mx1333
    İşlemci : intel core 2 duo 2.53 2.53 ghz
    Ram : Kingston 2×2= 4Gb ddr2
    Ekran kartı (YENİ ALACAĞIM MODEL): Msi R7 240 2Gb 128 bit



  • Bilgisayarım pubg lite açar mı

    Büyük bir oyun. 6 gb ram istiyor. Ben de merak edip yükleyecektim ,asus 3 gb ram i5-460 makineme ama nasip olmamıştı.

    Heralde pek yüz güldürmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 3 Nisan 2019; 17:18:8 >
  • Benim pc nin pubg açması zaten imkansız ben pubg lite için sordum 🙂
  • triyaki43 T kullanıcısına yanıt
    Hocam pardon pubg konusundaki bilgisizliğime bağışlayın, bakınız lite versiyon ekran kartı bile istemiyor, hd 4000 gibi bir kart minimum sistem gereksinimleri icin belirtilmiş.


    Bilgisayarım pubg lite açar mı

    Bence bunun icin masraf yapmaya bile değmez. Önce bir denemenizi öneririm ardından daha güzel görüntü almak icin yükseltme yoluna gidebilirsiniz, bu durumda alacağınız kart gayet yeterli gelecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 3 Nisan 2019; 22:0:55 >




  • Oyunu yükledim zaten ekran kartı hatası verdi, açacaği garanti olsa ekran kartini hemen degistirecegim fakat işlemci hizi ve ram minimum sistem gereksinimlerini karsilasa da, islemci core2 duo ramlar ddr2 olunca ister istemez endiseleniyorum.
  • triyaki43 T kullanıcısına yanıt
    Hocam masaüstü sistemler laptoplardan en az 5-6 kat daha güçlü çalışıyorlar, sebebi ise laptoplarin ayni işlemci donanımında 30 watt güç power supley'i varsa masaüstü sistemlerde en aZ 300-400 watt power supley var. Size bir tavsiye daha vereyim, hatta beraber bakalim, islemci sıralamalarında veya karşılaştırmalarda pubg lite için istenen işlemci ile sizin islemci ne durumda acaba. Bunu yaklaşık olarak bulabilirsek bir sonuca varırız.
  • triyaki43 T kullanıcısına yanıt
    Hocam nasil bir hata verdi acaba, Vram yetersiz uyarısı vermiş olabilir, bunun çözümü var, tekrar açıp buraya bir ekran reski atıverin inceleyelim.
  • Hocam ekran karti ve directx11 guncelleyince oyun acildi fakat cok kasiyor 1 fps aldım oynayamadim :) Pubg lite minimum i3 2.4 ghz işlemci istiyor, benim islemci core2 duo 2.53 ghz güc kaynağım 400w Sadece ekran kartını değiştirsek fps yükselir mi
  • triyaki43 T kullanıcısına yanıt
    Mevcut ekran kartiniz nedir hocam, denetim masasından güç seçeneklerinden yuksek performans secili midir onq da bakınız. Muhakkak kaçırılan bir nokta var, yoksa masaüstü sistemler güçlü sistemlerdir.

    Ekran kartı modeliniz nedir. aygit yöneticinden ona bakip yazılımını kontrol edebilirsiniz.
  • Ati radeon hd 3600
    Yuksek performans modu etkin degildi
  • triyaki43 T kullanıcısına yanıt
    Atı için güncel sürücü yazılımı yuklemenizi ve anakartın işlemci yazılımlarını vs kontrol etmenizi öneririm hocam. Bunu iobit firmasınin driver booster yazılımı ile yapabilirsiniz.

    Ekran kartınızin sürücüsünun yuklu olup olmadığını masaüstüne sağ tıklayıp atı control center yazılımı var mi yok mu bakarak anlayabilirsiniz.
  • Üst mesajda yazdım zaten eksik suruculeri yukledim oyun acildi ama fps alamadim sadece ekran karti degistirmek yeterli olur mu
  • triyaki43 T kullanıcısına yanıt
    Elimde olsa eğlencesine de olsa ekran karti alıp denerdim, tavsiyem bir bilgisayarcıda anakartın desteklediği uygun model ekran kartı ile denemeniz, ardından aldigijiz sonuca gireykarar vermeniz. En sağlıklı yöntem bu bence. Bilgisayarcıda çıkma ekran kartları vardır.
  • Eyvllh hocam yardımlarınız icin cok tesekkur ederim.
  • triyaki43 T kullanıcısına yanıt
    Keşke daha fazla yardımcı olabilseydim hocam, bakınız bazi videolar var, sizin sisteme benzer donanımlarla pubg lite denemişler, sizde bu sekilde bir karşılaştırma yapabilirsiniz.


    Bilgisayarım pubg lite açar mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 5 Nisan 2019; 5:3:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.