Şimdi Ara

Bilgisayarım Yeniden Başlatıp Açılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • O zaman bu gec acilma muhabbeti ram ile mi alakali... Anlamadim ki flare x takili daha ne olsun.. Hafta ici büro da son sürüm bios u yükleyim deneyim diyecegimde simdi durup dururken pc den de olmak istemiyorum :) vay be 12sn de acilan gördüm... hayirli ugurlu olsun hocam, iyi güzel günlerde kullanin :)
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bios'ta fast boot açıktı. Hızlı açılmanın bununla alakası olabilir. Bios'tan hiçbir şeye dokanmadım. Bi rami tanıtmak için uğraştım o kadar. Aldığım bu ram'i de Ryzen için önermem. 3000mhz'de çalışmıyor. Yeni bios çıkarsa 3000'de bir kere daha deneyeceğim.
  • MehmetHAN042 M kullanıcısına yanıt
    Senin bios tan fast boot acik mi? Bunu bir dener misin? Bende acik oldugu halde bu durumda fakat benimki bios sürümünden kaynakli olabilir senin son sürümmüs sen bir dene bunu bakalim..
  • Fastboot açık lakin pcnin power tuşuna basıyorum 10-15 saniye sonra anakartın logosu felan geliyor windows ondan sonra açılmaya başlıyor bunun sebebi ne ki bir süre siyah ekranda bekletip sonradan anakartın logosu felan normal windows açılıyor.
  • Uzay montajda denedim 4 kere parçaladım kurdum pcyi bende anlamadım ramların rgbsinide kontrol edemiyorum iyice uyuz etti bilgisayar beni birde power tuşuna basıyorum 15 saniye kadar siyah ekranda bekletip ardın anakartın logosu windowsu yüklüyor o siyah ekran neden olabilir.Bilginiz varmı?
  • MehmetHAN042 M kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bende de o sekilde oluyor. Anladim... cok ilginc
  • Kardesim özelden yazamiyorum burdan cevap vereyim müsadenle,

    high power 600w 80 bronze senin icinde mantikli ve uygun, kullanip satacaksan. Eger satmayacaksan FSP HA650M Hyper M85+ > inventus 5 yil garantili 490 lira, full japon caps, full korumalar, 80+ silver verimlilik sertifikali, semi modüler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 11 Şubat 2019; 11:6:47 >
  • Sorun Çözülmedi arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetHAN042

    Hocam Teşekkür Ederim Biosdan 2933 Mhz düşürdüm Reset Atmayı kesti lakin M2 Ssd var Pc şuanda 30 Saniyede Açılıyor Niye Bu kadar geç açılıyor Anlayamadım Driverler Güncel Bios Güncel Hızlı Başlat Açık acaba neden böyle yapıyor Bilginiz varmı_?
    Bir de Sata ssd deneyin. Meşhur indirimde ben de Asus Tuf B450 Plus ve Ryzen 5 2600 aldım. Bilgisayar 14 15 saniyede açılıyor.
  • Sata ssd deniyeceğim bakalımda şimdi anlamadığım şu m2 var ama satadan kullandıktan sonra m2nin ne önemi kaldı değilmi?
  • MehmetHAN042 M kullanıcısına yanıt
    Günlük kullanımda sata ve M.2 arasında farkı pek hissedemezsin. Pro. anlamda kullanacaksan elbette M.2 alınır. İlk nesile göre B450 ve x470 anakartlarda sorunlar iyice azaldı. Güncel bioslarla da sorun minimuma indi, ancak Ryzen daha hala tam anlamıyla oturmadı. Haziran'da çıkması beklenen yeni seriyle ram ve anakart sorunu tam anlamıyla çözülmesi gerekir. Şu belleği c15 diye aldım 3000mhz'de sapıtıyor. Mecburen 2666mhz'de kullanıyorum. Gözümün önündeki Corsair'i alsaydım 3000mhz'de kullanacaktım.

    https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-1x8gb-ripjawsv-kirmizi-ddr4-3000mhz-cl15-1-35v-dual-kit-ram.html?OM.zn=category_top_sellers-w21&OM.zpc=F4-3000C15S-8GVRB




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.