Şimdi Ara

Bilgisayarın ekranına görüntü veremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir oyunun ayarı için amd catalyst control center indirdim. bunu kurarken de bana ekran çözünürlüğün düşük daha sağlıklı kurulum için yükseltilsin mi gibi bir şey dedi, ben de evet dedim. daha sonra ekran çözünürlüğünü beğenmedim tekrar eski haline getirmek için programı kurmadan daha düşük bir çözünürlük seçtim ve pc ekranı kapandı. güvenli modda ekran açılıyor orada denedim, olmadı. başkaları vga ile aç falan yazmış vga'yı bulamadım. pc'yi televizyona bağlayıp öyle açtım. burada ekran geldi daha sonra bilgisayarı kapatmadan tekrar monitörü pc'ye bağladım. ekran geldi ben de halloldu sandım ama hallolmamış. bilgisayarı kapatıp açınca yine ekran gelmiyor. her seferinde televizyondan açıp daha sonra monitörü bağlıyorum.

    ekran çözünürlüğü ayarında görüntü kısmında "1.LG TV" yazıyor. yani televizyonun ismi yazıyor. daha önce orada başka bir şey yazıyordu ne olduğunu hatırlamıyorum.

    Bilgisayarın ekranına görüntü veremiyorum

    biraz karışık oldu ama durum bu. bu sorunu nasıl halledebilirim?







  • 7-8 saattir uğraşıyorum saçma sapan bir sürü şey denedim. aklıma gelen her türlü opsiyonu, saçmalığı denedikten sonra sorunu ancak çözebildim. bu sorunu yaşayan olursa diye nasıl çözdüğümü yazıyorum. hiçbir şey bilmeyen bir insan için gerçekten çok lanet bir şey. ortada hiçbir sorun yokken olmayan sorunu çözmeye çalışıyorsunuz. internette de hiçbir bilgi çözüm yolu falan bulamadım.

    ekran kartım ati olduğı için ati catalyst control center indirdim. sol taraftaki panelden vga ekranlarım oradan özelliklere girip "genişletilmiş ekran tanımlama verileri (EDID) kullan" daki tiki kaldırdım. hemen altındaki yerden istediğim çözünürlüğü ayarlayıp yine sol taraftaki panelden yaygın ekran görevlerine girip ekranları algıladan monitörü tanıttım çünkü tanımıyordu. bu şekilde sorunu çözdüm. aslında olay şu tiki kaldırmakta bitiyor. çünkü ekrana görüntü gelmesini engelleyen şey oydu. ben televizyon ile pcyi açabildim onun dışında ekstra bir monitör olmadan nasıl halledilir onu bilmiyorum.

    bahsettiğim, tiki kaldırdığım seçenek bu.
    Bilgisayarın ekranına görüntü veremiyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.