Şimdi Ara

Bilgisayarın monitöre görüntü vermemesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Bilgisayarım açıldığında ekrana görüntü vermiyor. Ve 1 kısa bip alamıyorum.
    Ekran kartı arızası olduğunu düşünüp farklı ekran kartı ile denedim çözüm olmadı. Farklı bir hdd takıp denedim o da çare olmadı. O/B ekran kartı olmadığı için o/b deneyemiyorum.

    Acaba sorun neden kaynaklı olabilir?



  • O/B dediğin ne aacaba anakart üzerindeki ekran modumu dediğin eğer o değilse ekran görüntüsünü vga olarak al derim biraz saçma oldu ama
  • Ram , işlemci veya anakartta sorun olabilir. Tek tek deneyerek sorunlu parçayı bulabilirsiniz. Hdd görüntüyü etkileyen bir unsur değildir zaten.
    Kendi ekran kartınızda sağlamdır diye düşünüyorum farklı bir kartla denediğiniz için. O yüzden geriye kalan üç parçanın sağlamlığını test edin ve mümkünse kendi vganızı da başka bir bilgisayarda deneyin emin olun.
    crazy_gkhn

    o/b dediğ onboard yani anakart üzerindeki bütünleşik parça manasında oluyor.
  • Anakartmış gibi geliyor sorun bence onda.Ama farklı power ilk başta ram anakart işlemci deneyerek sorunu çözebilirsiniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: System666

    Merhabalar. Bilgisayarım açıldığında ekrana görüntü vermiyor. Ve 1 kısa bip alamıyorum.
    Ekran kartı arızası olduğunu düşünüp farklı ekran kartı ile denedim çözüm olmadı. Farklı bir hdd takıp denedim o da çare olmadı. O/B ekran kartı olmadığı için o/b deneyemiyorum.

    Acaba sorun neden kaynaklı olabilir?


    Öncelikle merhabalar,
    Konuyu biraz açarmısınız.Ekrana görüntü gelmiyor ama fan sesleri geliyormu?Kasadan ses geliyor mu? Öyleyse monitörde problem vardır kablolarına bakınız.Başak monitör olsa denerdiniz.Bip sesi bazen yerine iyi oturmayan ram arızası neden,iyle de olabilir.Yani konu açarsanız daha iyi olur saygılar...
  • pc parçalarının hepsini sök ve yeniden birleştir parçalarını ondan sonra düzelir büyük bir ihtimalle parçalarını tam oturtmaya dikkak et Kolay Gelsin Sorun Dvm ederse yazım çözm aramaya devam edelim
  • anakartın gpu slotu veya gpu o/b bozulmuş olabilir..
  • merhaba arkadaşlar aynı sorun bende de var. bütün parçaları (işlemci dahil) tek tek söküp denememe rağmen bilgisayar açıldığı zaman bip sesini alamadım. bir kaç gün önce ara sıra sorun düzeliyordu ancak artık hiç bir şekilde monitöre görüntü gitmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.